downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 said: KIZLAR KÖTÜ ÇOCUKLARI SEVER VE O BENİM! Yaşadıklarını “macera” olarak tanımlayan Ertani, “İngiliz kızları kolay. Türk kızları o kadar kolay değil, onlara iyi yalanlar söylemek gerekiyor. Yanımdaki kızla aşk yaşarım ama giderse her zaman yenisi bulunur. Kızlar ‘kötü çocukları’ sever ve o benim. Tek bir kadınla birkaç haftadan uzun zaman geçiremiyorum, sıkılıyorum." dedi. İngiliz kızlarına özel bir ilgisi olup olmadığı sorusuna Ertani, “güzel olduğu sürece nerden olduğu farketmez” cevabını verdi. http://www.radikal.com.tr/turkiye/ingiliz_kizlar_kolay_turk_kizlara_yalan_soylemek_gerekiyor-1142478 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 gazete başlığı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 lan bunlardan marmaris'te bir sürü var. vay arkadaş ingiliz kızlar harbiden basit lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Kötü çocuğun tipe bak asdfdsgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Marmaris ve Bodrum böyle maganda dolu. Bazıları en azından biraz vücut falan kasmış oluyor çekicilik için, ama IQ işte 30-40 arası gidip geliyor. Muhtemelen magandalık da para ediyor ama, yoksa bu kadar çok olta atan olmazdı, demek ki sürümden mürümden bi şekilde kazanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Marmaris ortamı şu ingilizcenin i'sini bilmeden turist kızlara yanaşıp hellooğğ, sex?? Okey lets go diyen ameleleriyle ünlü değil mi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 kızı yoruz, aşağılıyoruz, iq diyoruz ama beyler itiraf edelim artık biz götüremezken adamlar çatır çutur turist bıcırları götürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 valla adamların suçu yok. ben tebrik ediyorum. gavur karılar bu kadar zevksiz ise yapacak bişi yok. yıllardır yazlık yerlerde öyle sahnelere şahit olduk ki artık sorgulamayı bıraktım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 primitif yaşam formu tek güdüsü üremek olan adam götürse ne olacak götürmese gerçi yurdun %90ı böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Benim önermem geldikleri yerlerde esmer,kıllı türk tipi insanları fazla görmemelerinin burada çekici bulmalarına sebep olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 BAD_BOY21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 şaka maka başlık doğru :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 abi esmer var esmer var, kıl var kıl var yapmayın şimdi. yine de yapacak birşey yok. çekemeyen anten taksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 vermediler diye veriyorlar işte acıyıp zevk meselesi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 esmerlikten geçti olay. ingiltere'de zenci dolu hintli mintli dolu buraya gelene kadar sdfs barbar türkler iyi sevişiyordur diye düşünüyor olabilirler. ya da bu abazalar ne dersem yapar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 sadece aşk meselesinde değil diğer meselelerde de avrupalılar daha naif. biz doğduğumuz andan itibaren piçliğe resist kazanıyoruz ülke aurasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ellaam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Vitaminsize benziyir kotu cocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 bence hamburger sağlıklı çünkü içinde et var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 said: I am in love with the girl next to me. When she leaves, there is always another one. ahaha abi video var i will do it again with a different girl diyor. gülüyor not under 18 diyor. http://www.mirror.co.uk/news/world-news/faye-jones-turkish-waiter-murat-2060821 ayrıca faye hiç faye değil. cowboy bebop flashlanmıştı gözümde ama daha çok sıdıkaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Başka bir etken de , buradaki gençlerin direk ego şahlandırmaya ve sahiplenmeye meyilli tavırları olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Ulan böyle tiplerle tanınıyoruz ya! fak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 siz oturduğunuz yerden konuşun arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 O kaşlar :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Tatile çıktıkta hatun kaldırması kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 keko cosplayi ile tatil yöresine inmeli demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar