Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ren said:

neyi tartışıyorsunuz lan. semt takımı olmanın nesi kötü. manchester ile liverpool arası iki adım yer. toki manchestere 100 bin kişilik stad yapıyoruz he hadi 100 yıl en iyi stad sizin olacak dese giderler mi.

manchester semt takımı değil mi. aynı manchesterin milyon taraftarı yok mu dünyanın üç bir yanında.

alalalalal
simdi besiktası manchester/liverpool la mı karsılastırdık? hani dunyanın en cok kazanan 2. ya da 3. takımı ile ingilterenin en buyuk 4 5 takımından biri olan takımlarla dunyada hatta turkiye liginde buyumeye calısan 3. buyuk olarak ancak 6 senede bir sampiyon olan + borc batagı icinde bulunan takım ile bunları karsılastırıyoruz.

Ben sana semt takımı olma demiyorum ol ama hobi olarak ol.
Mesaj tarihi:
screwy said:

iste mesela biz borc batagındayız yerimizi bilip arenamızı tokiye yaptırıyoruz borcumuzu kapatıyoruz.

Bizimkiler de essek gibi sponsor bulmuslar iste bogazin ortasina. Her yil essek gibi reklam geliri getirecek vs.

Bence bizimki daha mantikli ama yer itibariyle sansli besiktas
Mesaj tarihi:
şimdi. takımlar taraftar ve oyuncu topladıkları yere göre adlandırılıyor dünyada. bandırmaspora neden bandırmaspor deniyor? çünkü her maçına gidebilen adamlar bandırmada yaşayanlar(genellikle)(2 adım yer çekirdek çitlemeye parka gider gibi)

istanbul ise bildiğin öküz gibi şehir. her bir semti zaten il gibi. kaç yıllık kulübü sökersen olmaz.

mençıstırın kırmızı yakası var mavi yakası var. ne biliyim everton liverpool var. adamlar nehir geçiyor diye kutuplaşmışlar lan. evertonun maddi durumu kötü ehehe hadi siz şehir dışına bakalım dense götüyle güler millet.

mesela;

said:
The stadium has been home to Everton F.C. since its completion in 1892 and is one of the world's first purpose-built football grounds. The stadium is built in a residential area served by regular rail and bus services two miles (3 km) from Liverpool city centre.

Goodison has undergone many changes over the years and it presently has an all-seated capacity of 40,157. Everton fans refer to the stadium as "The Grand Old Lady" and the abridged "Goodison".
Mesaj tarihi:
Abi GS'nin olayı okul takımı ekolü işte, semt değil onlarda lise sembol, her başkan GS lisesi mezunu kendi lobileri var felan işte.

GS ile BJK kıyaslanıcak takımlar değil, onlar için şan şöhret, yakışıklı futbolcu pahalı araba önemli.
Mesaj tarihi:
olay maddi durum kötü sen git değil ki. stad eski. ayrıca inönü yer olarak öyle 50 bin kişilik falanlık bir stad dikmeye musait yer değil.ha orayı devlete bıraksan saçma sapan bişi yaparlar o ayrı.

mecidiyeköy ise gerçekten stad için çok kötü bi yerdi. maç günü çekilmez oluyordu ki 20 bin kişilik staddı yani. bu nedenle gs için çok mantıklı bir işti. galatasaray oraya kendi stad yapsa bu kadar iyi olmazdı.

ben olaya biraz tkaıma yeni taraftarlar kazanmak ve tribüne gelmeyen taraftarları tribüne çekmek olarak bakıyorum. beşiktaş tribünleri sadece semt ve çarşı olarak anılmamalı.

beşiktaş gs gibi bi yola başvursasydı belki bu semt olayından biraz burukluk olurdu ama herkes alışırdı. eminim camia olarak daha da büyürlerdi. hiç manchesterlarla falan kıyaslamay gerek yok. adamlar istese 10 stad yaparlar dünyanın fakrlı yerlerine sdfs
Mesaj tarihi:
Yat hatunlarla kucak kucağa fotoları olan adam, ensest diyen bile oldu dsf, ama bakıyorsun ertesi gün umrede orda burda, karaktersiz bir adam. Ama zaten herifin öyle bir derdi kalmamış.

Hükümete yakın olan bu devirde imkan olanakların hertürlüsüne kavuştu, topuk yaylası, toki arena gibi. Hani şu süreçte bi inonünün arkasında olan araziyi alarak en küçük kıyak bize geçildi herhalde.

Gaziosmanpaşada ki arazide verilmicekmiş alt yapı için istemiştik onuda red etmiş hükümet.
Mesaj tarihi:
off yine gsliler ile semt takımı kavgasına girilmiş, abi adamlarıda hiç olmayan bişey üzerinden konusunca böyle garip karsılıyorlar işte..

inönü stadına gelen insanların %85'i semtten gelir, bu demek degildir hepsi beşiktaş'ta oturuyor, ama semt'in degerini bilir, istanbul'un diger ucundan gelse de, önce bir köyiçi'ne ugrar, bir kazanda oyalanır, o ağaçlı yolda yürümemiş beşiktaşlı yoktur.

az bir kısım hiç semte ugramadan direk stada gider,kabataş taksim üzerinden, maç biter insanlar yine semte döner, 1 çay içer yemek yer evlere öyle dagılır..

dolmabahce yolu ile metro'yu bir tutmayın pls.
fenerli adam anlar bu semt takımı olmanın degerini, ama gs gibi ordan oraya savrulmus bir klüp için fark etmez, ister seyrantepe olsun, ister zeytinburnu bağlayıcı birşey olmadıgı için koymaz insanlara.

Ama beşiktaşlı fenerli için öyle degil, bugun sizi Beşiktaş'tan cıkartalım, gidelim zeytinburnu tarafına 60bin kişilik stadı bedava yapalım deseler, ertesi gün devrim olur ülkede.

O yüzden insanlar semte saygı duyuyor, koruyor, bir parcası gibi benimsiyor, mac günü olmasa bile semte inince etrafta bayraklı esnafı formalı gezenleri görünce mutlu oluyor.

Bunu istanbulun trafik merkezi m.köy ve herkesin ortak eglence merkezi nevizade ile kıyaslamak komik.
Mesaj tarihi:
ya söylenti ama soldado > tottenham gerçekleşirse adebayor > BJK, almeida > valencia olacak deniyor. Tabii bedeller vs. belli değil ama para + almeida tottenham'a verilecek vs. oradan soldado karşılığında kullanılacak vs. deniyor. Türk medyası değil, ingilizler bunu ilk ortaya attı.

Adebayor için şuan Londra'da bir BJK grubu varmış.

Bana halen mantıklı gelmiyor. 6-7 milyon euro bonservis gömsen bile bu adam kaç milyona oynar. Onu karşıladık diyelim takım bütünlüğü vs. nasıl sağlanacak.

Olsa ne deli olur ama, uff

olmaz ama
Mesaj tarihi:
Adebayor'un bonservisi çok olmaz fakat yıllık ücreti döşer. Parayı sever tüm Afrikalı oyuncular gibi, hala daha piyasası var. Benim bildiğim Leverkusen anlaştı, Kicker'de öyle okudum yani tüm hafta, pek sallama haber olmaz Alman basınında. Kiessling çok büyük ihtimal Lokomotif Moskova'ya gidecek onun yerine.

Konuşulan rakam vergiler çıkınca 2.5 milyon euro gibi bir rakamdı, Beşiktaş bu ücrete çıksa bile Leverkusen ve CL daha mantıklı bir seçim olur hala piyasa yapan bir oyuncu için
  • Yeni Oluştur...