Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Off olm ne yapmışsınız siz ya, beynim çürüdü resmen. Ne gereksiz tartışmadır bu, yabancı sınırının artması bütün takımların işine gelir ucuza adam alma şansları oluyor. İlla ki büyük isimler peşinde koşulacak diye birşey yok. Sağolsun alt yapılarımız rezalet, başka seçenek de yok hani. Ama bir şeye karar verilmeden evvel değiştirmeye çalışın karar verilip açıklandıktan sonra değil. Bizim ülkede zırt pırt herşey değiştiği için alışmışız uzun dönemli biz sistemle çalışmaya. Şunu yurt dışında yapsalar muhtemelen isyan çıkar, kural değiştir de değiştir.Zaten her sana bir yığın yabancıyı gönderip yenisini alıyorsun, 1 tane az alırsın, ne yazık ki ona vereceğin paranın 4-5 katınıda yerliye verirsin biter iş.
Mesaj tarihi:
Şu transfer deadline'ını Avrupa ile sabitleyip standart hale getirseler iyi olacak. Adamın transfer dönemi bitiyor hop geliyor bir Rus veya Türk takımı satacaksa da katlıyor fiyatını o saatten sonra
Mesaj tarihi:
futbol ortada, baskette sürünüyoruz
madalalı sorcular dopingli cıkıyor

sözde spor ülkesiyiz meh..

böye bir ortamda ne doğru da transfer sezonunun ıvır zıvırı dogru olsun

bir de Önder özen röportajnın sadece ilk sayfasını okumak yeter, adam parti kursa oy verirm
Mesaj tarihi:
Önder Özen doğru konuşan bir adam, doğru iş yapıp yapmadığı konusunda taraftar biraz izlemeli süreci.

Ha ama 100. yıldan sonra en heyecanlı sezon girişi budur sanırım Bjk taraftarı için o ayrı
Mesaj tarihi:
Abi doğru yolda olması başarılı olucak demek değil çok fazla faktör var başarılı olabilmek için, ama önder özen sistemi doğru bir sistem şahıs olarak değil yani.

Bu sistemde bence başarı çıtası şampiyon olabilmek değil, sistemli ve göze hoş gelen, fubolcu performansları arasında dağlar kadar fark olmayan, biri koşarken öbürü nal toplayan oyunculardan oluşan bir takım değilde, seviyesi bütün oyuncularla beraber artan bir takım izleyebilmek olmalı.

Türk futbolunda başarılar her daim kişisel hataların minimum seviyede olduğu ve yıldızların takımı sırtladığı dönemlerde geldi, dünya futbolunda 10 numara sistemi bitmeye başladığından beri Türk futbolunda geriye gidiş göze çarpıyor zaten, hem milli takımda hem lig düzeyi futbolunda.

Millet yabancı futbolcu sınırı tartışması yaparken bir taraftan önümüzdeki sezon yeniden yapılıcak olan ihali ile şu dalgalı dönemde ligin değerinin ne kadar düştüğünü görücez, yayıncı kuruluşu kurtarmak için allem edildi kallem edildi, playofflar yok sahaya yansımadı yasaları derken ona rağmen dayanamadı digitürk.

Türkiyede futbol izlemek bildiğin eziyet oldu. bakalım bu sefer 450 milyon dolara senelik satabilicekler mi ligi.

Şu bir gerçek geçen sene başındada bu vardı; Beşiktaş 2 senedir kadro olarak düşük seviyede olduğu rakipleri her maç açık futbol oynamaktan çekinmiyordu, bu sebepten ötürü maçları yüksek tempolu seyir zevki olan ve bol gollü maçlar oluyordu. OP bir takım değiliz lige göre bu aslında bir heyecan yaratıyor itşe.

Özen transferi bana kalırsa fiyatını kurtardı bile kaos ortamında olan beşiktaş 2 senede pozitif işler yaparak kendini toplamaya başladı, çok eleştirilen feda politikası ve fakir edebiyatı, vodafone sponsorluğu ve başka sponsorluklarla tamamen kayboldu, şuanda yükselişe geçen, siyasi nedenlerden ötürü ülkenin elit azınlığının sempatisini kazanan bir taraftar grubu ile potansiyelinin üstüne çıkıp olimpiyatı dolduran bir takım haline gelmeye başladı.

En çok beyendiğim ve sevindiğim taraftar bütünlüğü ve manevi olarakta olsa taraftarın destek vermesi gerektiğini tekrar hatırlaması, sosyal ortamlarda Beşiktaşlı olmak tekrar bir değer haline geldi. Eski mütevazı semt takımı havasını, gezi olaylarından sonra daha net yakaladı Beşiktaş.

Endüstriyel futbolu olması gibi idare eden bir başkan var evet yanlış yapmış olduğu işlerde var ama bence Beşiktaşlılık duruşunu ilk olarak taraftar sergilemeli, ve bunu dibine kadar sergiliyor artık Beşiktaş taraftarı. Endüstriyel bir sistemi idare etmek ideal bir başkanda var bence tepede. Ama isimler geçicidir.

ÖÖ başarılı olucak mı görücez ama bence sistem başarılı oluyor bunu görmeye başladık, Herifin en azından media handling 40/20.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Sinan Engin'den Önder Özen'e vay be, umarım tutar da rol modeli olur bizler için de.

"Kuddusi korurum ben seni" geldi aklıma ahah

Sinan engin her ne kadar pislik herifin en önde gideni olsa bile, o dönem futbolcu zekasına ve eğitimine en yakın adam olduğu için takımın ihtiyacı olduğu bir motivatör olarak iş yapıyordu, yani yine sistemde öyle bir adama ihtiyaç olduğunu görüyoruz işte.

Ha sinan çok çok çok yanlış bir adam.

Türk futbolunda profesyonel anlayış çok eksik olduğu için "Hadi koçum" işini üslenicek birileri lazım demek istediğim.

Önder Özen bunun teknik kısmınıda bilen ve düzgün bir herif işte.
Mesaj tarihi:
Can İpekçi çok sevdiğim bir habercidir, Lig Tv'de yazık oluyordu, bugün itibari ile Beşiktaş medya iletişim sorumlusu olmuş. İsabetli işler yapıyor yönetim, özellikle medya kanadı çok zayıftı Beşiktaş'ın
Mesaj tarihi:
Çok asker oldu takımda, ben de karşıyım çok yıldızlı takıma fakat Bilic'in işi zor. Bilic'in kafasında hücumcu, şok pres yapan bir takım var bu fizik kaliteye sahip adamlar aldılar, fakat Galatasaray gibi topu iyi dolaştıran ve günündeyse az pas hatası yapan takımlara karşı çok gol yerler, defans hala güven vermiyor ilk 3 hafta zayıf ekiplerle oynanmasına rağmen bu açık. Hücumcu kimliği takımın zaten iyiydi, onu 1 tık öteye taşımış Bilic
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Çok asker oldu takımda, ben de karşıyım çok yıldızlı takıma fakat Bilic'in işi zor. Bilic'in kafasında hücumcu, şok pres yapan bir takım var bu fizik kaliteye sahip adamlar aldılar, fakat Galatasaray gibi topu iyi dolaştıran ve günündeyse az pas hatası yapan takımlara karşı çok gol yerler, defans hala güven vermiyor ilk 3 hafta zayıf ekiplerle oynanmasına rağmen bu açık. Hücumcu kimliği takımın zaten iyiydi, onu 1 tık öteye taşımış Bilic

Abi GS maçı zaten direkt kırılma olacak BJK için, Tromso'ya bile son 15 dakika da sayısız pozisyon verdik.

5 resmi maça çıktık, tek bir organize ataktan gol yemedik iyi güzel ama her maçın son 15-20 dakikasında da maç başına 15 pozisyon falan vermişizdir. Takım belirli etkenlerde çok çabuk dağılıyor. Özellikle 75-80'e doğru Fernandes bitmiş oluyor ve onun geriye desteği olmayınca iyice rahatlıyor takımlar.

Misal Oğuzhan - Fernandes birlikteliği BJK için tam bir kumar, ikisi de savunmayı sadece alan olarak yapıyor ve sağlık koşusu tarzında pres yapıyorlar. Bazen cidden hırs yaparlarsa sertlik o kadar, bu adamlarla alan savunmasını Antep'e karşı iyi yaparsın ama GS, FB gibi takımlar tokatlar seni.

Halen çok kırılgan takımız, Bursa - GS arda arda iki maçta puan kaybını ben çok net bekliyorum. İkisinden de puan çıkartırsak işte o zaman çok büyük başarı olur.

Motta'yı bilmiyorum da Kerim Frei'de bizim kırılganlığımıza çare değil. Motta içinde R. Carlos benim gençliğim demiş bakalım asdfasdfsda
  • Yeni Oluştur...