Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız İsteme Vol. 47544101

Seele

Öne çıkan mesajlar

daha makaslar kesmeyecek, bıçaklar kesmeyecek :D

çiçek + çikolatayı 300 liraya da alırsın, 800 liraya da alırsın. Yakışan hangisidir, karşı taraf ne bekler vs ona göre stratejini yap.

Mesela atıyorum kızın çemkirmeyi seven bir halası vardır. Gidersin çük kadar çikolatayla orada iki lafın birinde;

" hmm bukadar çikolatayla verirmiyiz bilmem küüü"
" ay damat bey çiçeklerde arka bahçeden heralde "

diyip orada yerin dibine sokabilir seni :D Uç bir örnek değil, böyle insanlardan bolca var. Bodoz söylemese de arada giydirerek söyler.
Sosyal ağlarda paylaş

bunları yaşıcaz illa hemi ?

yani o filmlerde gördüğümüz gelenek göreneği takmayan davetiye merasim çiçek çikolata baklavat olayını miklemeyen, uzak bi yerde bir kaç dostla kutlanılan, damatlık gelinlik yerine free takıldığımız bi düğünümüz, öylesine bi kadın ?

hiç olmucak dimi lan ?
Sosyal ağlarda paylaş

diaboliq said:

aslında parasal kısım değil de aileyi saydırma kısmı başlıyor artık o çok büyük sıkıntı.

kız ailesine takıksa yada ailesini saydırma derdindeyse eğer;

aşkım kandil annemleri ara kutla
aşkım anneler günü annemi ara
aşkım babalar günü babamı ara
aşkım ramazan bütün sülalenin elini öpücez tek tek gezip
aşkım kurban geldi hadi bi tur daha el öpeli
aşkım annemleri bu aralar aramamışın ara lütfen.

sen aslında kızın ailesiyle evleniyosun dostum.

Çok underrated bi üyesin diaboliq.
Sosyal ağlarda paylaş

Akito said:

diaboliq said:

aslında parasal kısım değil de aileyi saydırma kısmı başlıyor artık o çok büyük sıkıntı.

kız ailesine takıksa yada ailesini saydırma derdindeyse eğer;

aşkım kandil annemleri ara kutla
aşkım anneler günü annemi ara
aşkım babalar günü babamı ara
aşkım ramazan bütün sülalenin elini öpücez tek tek gezip
aşkım kurban geldi hadi bi tur daha el öpeli
aşkım annemleri bu aralar aramamışın ara lütfen.

sen aslında kızın ailesiyle evleniyosun dostum.

Çok underrated bi üyesin diaboliq.

ne alaka olum.
Sosyal ağlarda paylaş

çikolata yerine et götürün 800tl lik, dizin böle steakleri dantelli örtüsü olan evin main sehpasına çatçatçat, çiçek yerinede böle mangal götörün açın salona patpat hemen kapıdan girince, böylece sadece kızı değil anne ve babasını da alırsınız, hem kıtlık olurda acıkırsanız yersiniz yedek olur malum 2058de buzul falan kalmıcak belli mi olur, mantarda önemli mantarsız olmaz kesin mantarda görürün mantarrtarrharrwehelohoyohoh!1
Sosyal ağlarda paylaş

aslında ona benzer adet var yanlış hatırlamıyorsam. kız istemeye gidiyolar kızı veririlerse kurban kesiyo damat tarafı sonra kan alınlara falan sürülüyo. kesilen hayvan parçalandıktan sonra orda pişirilip yeniliyor. sonra dexter seri katil ameke. adamlar dexsterın ritüeli direk uyguluyo lan. yeme kısmı hariç.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok soğudum lan evlilikten filan. Of böyle adetleri olayları davranışları gördükçe soğuyorum.
Ne karizma en cool, rocker filan denen hatunların bile o evlilik muhabbetinde aldıkları şekilleri görünce böyle içimden ılık ılık bişeyler akıyor...

Yaşta 26 oldu, 27'ye girdik...Bi sıkıntı geliyor valla ya.

Bi allahın kulu da sade nikah yaptık üstüne 1 hafta tatil yaptık desin, kabul etsin...
Yok!İlla usulüne göre...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...