interperez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 off şu konuyu görünce dertlendim anasını satiym. bide şunlar işin başı daha neler neler lan. safi zarar lan bu işler emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Kızın kardeşi varsa sandık üzerine sakın oturmasın eğer oturduğu an gitti yürocuklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 daha makaslar kesmeyecek, bıçaklar kesmeyecek :D çiçek + çikolatayı 300 liraya da alırsın, 800 liraya da alırsın. Yakışan hangisidir, karşı taraf ne bekler vs ona göre stratejini yap. Mesela atıyorum kızın çemkirmeyi seven bir halası vardır. Gidersin çük kadar çikolatayla orada iki lafın birinde; " hmm bukadar çikolatayla verirmiyiz bilmem küüü" " ay damat bey çiçeklerde arka bahçeden heralde " diyip orada yerin dibine sokabilir seni :D Uç bir örnek değil, böyle insanlardan bolca var. Bodoz söylemese de arada giydirerek söyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 valla annesi ile tanistim. kizina bakip. salak kizim su kücücük tektasla kandirmis seni dedi kehkehkeh gülerek. (valla pahali bisi aldim). gerekirse daha büyük tas ile degistirilir falan dedim ama yemedi. evlilik tr'de safi zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Abav geçmiş olsun kardeş. Esh Godiva'da çok pahalı yani o tabaklar filan 2 kg'a yakın çikolata alıyor ve Godiva kilosuna 240-250 TL dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Nikah gunu en cok duyulacak laf "abi hayirli ossun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 bunları yaşıcaz illa hemi ? yani o filmlerde gördüğümüz gelenek göreneği takmayan davetiye merasim çiçek çikolata baklavat olayını miklemeyen, uzak bi yerde bir kaç dostla kutlanılan, damatlık gelinlik yerine free takıldığımız bi düğünümüz, öylesine bi kadın ? hiç olmucak dimi lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 diaboliq said: aslında parasal kısım değil de aileyi saydırma kısmı başlıyor artık o çok büyük sıkıntı. kız ailesine takıksa yada ailesini saydırma derdindeyse eğer; aşkım kandil annemleri ara kutla aşkım anneler günü annemi ara aşkım babalar günü babamı ara aşkım ramazan bütün sülalenin elini öpücez tek tek gezip aşkım kurban geldi hadi bi tur daha el öpeli aşkım annemleri bu aralar aramamışın ara lütfen. sen aslında kızın ailesiyle evleniyosun dostum. Çok underrated bi üyesin diaboliq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Esrarli cikolata yaptir kızı alıp gidersin o aksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Akito said: diaboliq said: aslında parasal kısım değil de aileyi saydırma kısmı başlıyor artık o çok büyük sıkıntı. kız ailesine takıksa yada ailesini saydırma derdindeyse eğer; aşkım kandil annemleri ara kutla aşkım anneler günü annemi ara aşkım babalar günü babamı ara aşkım ramazan bütün sülalenin elini öpücez tek tek gezip aşkım kurban geldi hadi bi tur daha el öpeli aşkım annemleri bu aralar aramamışın ara lütfen. sen aslında kızın ailesiyle evleniyosun dostum. Çok underrated bi üyesin diaboliq. ne alaka olum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 iyi birsey dedi sakin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Ahahahha Hakettiğin değeri görmüyorsun anlamında sarf ettim o kelimeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 under falan dedin ya ters anladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 evlilik zengin işi ya. sims gibi ev döşeyemedikten sonra ne evlencem lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Jaegerjaquez said: under falan dedin ya ters anladı Hahaha guldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 off sims oynamak istedi lan canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 ahaha bende bir an ne oluyor lan felan dedim. over dememis iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 yok be ters anlamadım ki "ne alak olum" dedim sevimli sevimli. öyle bi kanıya neden vardın onu merak ettim. o yazdığımdansa eğer diğer postlarımı oku bana taparsın falan tarzı bişiler dicektim asdasfasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 kara kaşına kara gözüne hasta olmuş abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 çikolata yerine et götürün 800tl lik, dizin böle steakleri dantelli örtüsü olan evin main sehpasına çatçatçat, çiçek yerinede böle mangal götörün açın salona patpat hemen kapıdan girince, böylece sadece kızı değil anne ve babasını da alırsınız, hem kıtlık olurda acıkırsanız yersiniz yedek olur malum 2058de buzul falan kalmıcak belli mi olur, mantarda önemli mantarsız olmaz kesin mantarda görürün mantarrtarrharrwehelohoyohoh!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 aslında ona benzer adet var yanlış hatırlamıyorsam. kız istemeye gidiyolar kızı veririlerse kurban kesiyo damat tarafı sonra kan alınlara falan sürülüyo. kesilen hayvan parçalandıktan sonra orda pişirilip yeniliyor. sonra dexter seri katil ameke. adamlar dexsterın ritüeli direk uyguluyo lan. yeme kısmı hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 söylendi mi bilmiyorum da...getirilen kahveyi içmemezlik etme=)..içinde neler olur bilemiyorum tabi...sen gene de iç emi;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 çikolata şundan al abi http://www.zchocolat.com/#/products/romantic_ambrosia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Çok soğudum lan evlilikten filan. Of böyle adetleri olayları davranışları gördükçe soğuyorum. Ne karizma en cool, rocker filan denen hatunların bile o evlilik muhabbetinde aldıkları şekilleri görünce böyle içimden ılık ılık bişeyler akıyor... Yaşta 26 oldu, 27'ye girdik...Bi sıkıntı geliyor valla ya. Bi allahın kulu da sade nikah yaptık üstüne 1 hafta tatil yaptık desin, kabul etsin... Yok!İlla usulüne göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 çünkü o en cool rocker sandığınız kızlar genelde kezbanlığını gizlemek için öyle takılıyorlar. Bu arada ılık ılık akan ne ya çözemedim? Topic sahibi arkadaşa da geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar