Nako Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Dragonfire said: BonePART said: Abi diyorum işte hayatın bize yaptığı en inanılmaz iyilik ergenken internetin youtubeun felan olmamasıydı. Yarabbim bizi korudu. Yazık lan. Ömrü boyunca suratına vurcaklar bu videoyu. Ayni seyi dusunuyordum. Iyiki ergenken yoktu youtube v.s. true true... biz işte anca kaset çalarda recorda basarak eski kasetlere saçma sapan kayıt yapıyorduk, neyse ki onlar da zaman içinde kayboluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Rocky 2 ye merdiven kosma sahnesi kayitettigdim ben :)) ne oldu acaba calisiyormudur hala. Sunnet var birde facia resmen lan. Simdi millet cocugunun sunnetini youtube a yukluyor. Sevmediginiz velet falan varsa youtube da sunnetini arayin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 2. Video :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 2. video çok fena ya. kız muhtemelen bu herifi çok silklemiyo izlenim verdi bana. neden bende anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 iq'm dustu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 2. video ne abi hiç bişi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 İlkini ne ara anladın da 2.'ye geçtin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Lyv said: ahmedinejad said: bu daha iyi http://www.youtube.com/watch?v=HkktRwYrnpc AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA çok temiz kahkaha attım. bebe canını vermiş resmen :D o değil de, en çok da annene derken, context dışında içinde anne geçen her cümle neden küfür olacakmış gibi geliyor acaba insana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 2. video niye gizli lan siz nasıl izliyosunuz ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 eleman kapatmış videoyu http://www.59saniye.com/ezgiye-dogumgunu-kutlamasi/ şurda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Penis suratlılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=2-EouZi1mvQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 banyo yaptım tertemizzzziiiMMmmmM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 ilk başta ikinci video gizlendi diye üzülmüştüm.. ama sıonra.. AHAHAHASDFAGSDDDAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Yani biraz komik ama sonucta buna gulen bizlerin kiz arkadasi yokken adamin ezgisi var. Ezginin nasil bisey olabilecegini az cok tahmin ediyorum ama olsun var mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Ezgi fazla Robot tavuk izlemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ahahah george michael efsane olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ahaha benim de böyle bir videom vardı çocukken çektiğim. Aklıma gelmişken gidip imha edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 _Rave said: bu ne amk. SpiderS_DangeR said: abi bu nedir şu iki tepki arasında gidip geldim ben de aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ilk video normal ergen de ikincisi acayipmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar