tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Pepsi store açın, kapaklardan çıkan kodları store'daki sisteme girdikçe coin kazanalım ve bu coinleri biriktirebilelim. Bu coinler ile de biriktirip yemeksepeti indirimleri, googleplay, appstore oyunları, sinema biletleri yada 1alana1bedava indirimleri, isteyene kontor, isteyene bilmemkaç mb internet, hepsi bu pepsi store üzerinden keyfimize göre alınabilsin. Ayrıca seda sayan fln kampanyaları o kadar kofti ki, insan kendini seda sayanın imdadına koştuğu, yardıma muhtaç, 1 odali gecekondu bacısı gibi hissediyor pepsi ürünü alacak olduğu zaman yada o kontor kampanyalarından faydalanmaya kalktığında. Ürünün piyasadaki kalite algısını resmen dibe vurmuş durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 ulkenin 67%si seda sayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 aquila marka elçisi olmayı düşünür müydün bebişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 pepsiye hicbisey olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 milenyuma gireli 15 sene oldu hala kola pepsi falan içenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 kefil olur musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 kefir olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Ben de içerim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 güzel güzel, iyi bi akış yakaladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 synthesizer said: "roket adam" said: ahahahaha çok iyi be. bayaa iyi konu :) pepsi tarihinin en az rağbet gören kampanyası olacak. patiden 3 kişi falan şeyedertakribi açıldıktan 16 saat sonra stoklar tukendi.. patiden alabilen oldu mu kod bari :) hic biyerde duyurmadan haber vermeye calıstım 16 saat mi. vay işsizler ordusu lan bunlar şimdi o parayla cs:go hesabı alıp gelecek bizi kanser edecek öfffff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Genşler, iTunes kampanyası açtım, 10 pepsi 330ml kutu şifresi = 10TL değerinde iTunes kodu stoklar sınırlı, her Pepsi.com hesabı 1 adet 10 TL'lik kod alabiliyor. içeniniz edeniniz varsa buyursun kampanya 2-3 güne biter bu gidişatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 İTunes gibi versene googleplay kodu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 geçen sene oyun için vardı wildstar için 10 liralık indirim kaptıydım ARal üzerinden o güzeldi bi pepsi almıştım. içmemiştim ama almıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 steam para versin kutu açalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 kesin yazmışımdır da tekrar yazayım; pepsi light ın dağıtım alanını genişletsenize yav, işten eve yol üstünde 10 tane büyük market geçiyorum, birinde bile olmaz mı arkadaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Pepsi almam icin yari fiyatina satip yaninda coca cola zero hediye etmeleri lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Blizz'in peşindeyim HS packi vermek için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 pepsi.com'a üye oldum aktivasyon gelmedi. edit: geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 abi şöyle şeylerle uğraşacağınıza pepsi blue çıkartın artık ya. 10 ay önce sormuşum, yakında değil demişsin. ŞİMDİ YAKINDA MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 hayır yani evde yapılabiliyorsa tarifi verin de biz kendimiz yapalım bari sdfshs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 synthesizer said: Genşler, iTunes kampanyası açtım, 10 pepsi 330ml kutu şifresi = 10TL değerinde iTunes kodu stoklar sınırlı, her Pepsi.com hesabı 1 adet 10 TL'lik kod alabiliyor. içeniniz edeniniz varsa buyursun kampanya 2-3 güne biter bu gidişatla güzelmiş bu. pepsi içsem alırdım eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 hots'da nexus bundle verirse 1 ay kesintisiz pepsi içerim cola yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Steam wallet istiyoruz Aylik yapin sinirlamayin paso pepsi icer gamerlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Pahalı hacım, ben de istiyorum yapmak da.. 10TL steam kredisi için 20 pepsi kapağı biriktirir misin sen onu söle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Ucuz oldugu icin aliyorum. 3.750 liraya kola mi olur ya . Onu alacagima sut alirim, meyve suyu alirim. Oyle de yapiyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar