Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepsi ne kampanya yapsa almayı düşünebilirsiniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok ya genclik bitince asitli icecek de bitiyor..bir de eskiden alkol tuketimi kolaya endeksliydi..xxx colalar yaygindi simdi ya direkt eroine hapa sardi millet ya da enerji icecegi alkol filan aliyor

buyuduk bitti..
Mesaj tarihi:
pontipati said:

pepsi twist güzel de hepsinin gazı çok çabuk kaçıyor ondan nadiren alıyorum 2.5 litrelik ben de

işte eskiden bu kadar çabuk kacmıyordu
şimdi ilk bardaklardan sonra gg içilmiyor daha
Mesaj tarihi:
Lectre said:

suBzer0 said:

Topiği okurken şunu gördüm mesajlarda , genellikle herkesin dediği söz şu " bi kupon için o kadar uğraşamam pepsi bulmaya "belkide kampanya yapılması gereken şey burada gizlidir.. ulaşılabilirlik... pepsi dükkanı açılsın mesela , marketten filan almak yerine insanlar pepsi dükkanından alsın kolasını ve bunun yanında birçok değişik ürünü.. bardaklar vs. filan. saçma mı oldu? :p

abi hiç kimse(avealı fakirler hariç), kampanya var diye kola seçimini değiştirmez, bence pepsinin insanları aptal yerine koymayı bırakması gerekiyor, koka kola bir şey verdiği için almıyoruz biz bu ürünü.

ambalajını değiştirsin, değişik bir şişeyle gelsin, dediğim gibi 2 damla fazla limon koysun twiste zaten alacak olan adam alır.

müşteri içecek dolabında baktığında göz aşinalığından dolayı pepsiyi görmüyor bile, atıyorum ambalaj rengini fıstık yeşili yapsın insanlar aynı olduğunu anlayana kadar %20 artar satışlar :p

mesela ben koka kolaya takıntılı bir insan değilim ama almak aklıma dahi gelmiyor pepsiyi çok sönük şuan.

yok abidik gubidik isimlerle reklam yapmalar vs gerek yok bunlara bence.
işte allahtan herkes sen değil :)
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ama,

•Kampanyaya tüm Pepsi 330 ml kutu ve tüm pet şişe (Pet 3 litre, 2,5 litre, 2 litre, 1,5 litre, 1 litre, 450 ml, 330 ml) ürünlerinin kapakları altından çıkan şifreler dahildir.

Hepsinden 1 şifre mi çıkıyor? Öyle adaletsiz gibi. gidip paso kutu almak lazım o zaman?
  • Yeni Oluştur...