applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 sormayı unuttum. buna kutu kola dahil mi ? onların arkasında falan da kod var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 dahil evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 pepsi şuan trde ki cocacoladan daha iyi cocacola çok bozdu leş gibi oldu son yıllarda pepside de var bozulma ama twistle falan idare ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 cocacolada gaz yok geğirtmiyor bile artık şekerli su resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 pepsi twist güzel de hepsinin gazı çok çabuk kaçıyor ondan nadiren alıyorum 2.5 litrelik ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Mangaldan balığa içiyorum. kola artık önemini kaybediyor. 3 saatte 2,5 lt içen ben bile bıraktıysam bu iş azala azala minimuma inecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 yok ya genclik bitince asitli icecek de bitiyor..bir de eskiden alkol tuketimi kolaya endeksliydi..xxx colalar yaygindi simdi ya direkt eroine hapa sardi millet ya da enerji icecegi alkol filan aliyor buyuduk bitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 kampanya yapmasına gerek yok seve seve içiyoruz çünkü askerde başka kola markası yok -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 pontipati said: pepsi twist güzel de hepsinin gazı çok çabuk kaçıyor ondan nadiren alıyorum 2.5 litrelik ben de işte eskiden bu kadar çabuk kacmıyordu şimdi ilk bardaklardan sonra gg içilmiyor daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 +1 ya 1 gün bile dayanmaz mı lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 ben zerolar aynı paraya 330 yerine 200 ml lik salak kutuya girdiğinden beri max alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 ayran çıkartsın ve yayın ayranı satsın...belki düşünürüm pepsi marka yayık ayran almayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Şimdi Lay's neyin alana veriyorlarmış. İkisi de aynı çatı altında zaten ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Lectre said: suBzer0 said: Topiği okurken şunu gördüm mesajlarda , genellikle herkesin dediği söz şu " bi kupon için o kadar uğraşamam pepsi bulmaya "belkide kampanya yapılması gereken şey burada gizlidir.. ulaşılabilirlik... pepsi dükkanı açılsın mesela , marketten filan almak yerine insanlar pepsi dükkanından alsın kolasını ve bunun yanında birçok değişik ürünü.. bardaklar vs. filan. saçma mı oldu? :p abi hiç kimse(avealı fakirler hariç), kampanya var diye kola seçimini değiştirmez, bence pepsinin insanları aptal yerine koymayı bırakması gerekiyor, koka kola bir şey verdiği için almıyoruz biz bu ürünü. ambalajını değiştirsin, değişik bir şişeyle gelsin, dediğim gibi 2 damla fazla limon koysun twiste zaten alacak olan adam alır. müşteri içecek dolabında baktığında göz aşinalığından dolayı pepsiyi görmüyor bile, atıyorum ambalaj rengini fıstık yeşili yapsın insanlar aynı olduğunu anlayana kadar %20 artar satışlar :p mesela ben koka kolaya takıntılı bir insan değilim ama almak aklıma dahi gelmiyor pepsiyi çok sönük şuan. yok abidik gubidik isimlerle reklam yapmalar vs gerek yok bunlara bence.işte allahtan herkes sen değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 gogo beyler, istediniz yaptım pepsi steam 5$ cuzdan kodu 10 şifre = 5$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 zaten pepsi içen adamdım bana çok yaradı bu kampanya lan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Ulan şu herif sırf fizibilitesini araştırıp, sonradan da yamuk yapmayıp isteneni verdiği için gidip alıcam Pepsi. Emeğe saygı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 synthesizer said: gogo beyler, istediniz yaptım pepsi steam 5$ cuzdan kodu 10 şifre = 5$ hll leeeen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Asteroth said: Ulan şu herif sırf fizibilitesini araştırıp, sonradan da yamuk yapmayıp isteneni verdiği için gidip alıcam Pepsi. Emeğe saygı.OP always delivers B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 bende steam yok kola içmiyorum ama sempatimi kazandı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 daha once demistim galiba yine diyim, pepsi blue u geri getirin lan, sirf o neon rengi icirtiyodu valla sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 ahahahaha çok iyi be. bayaa iyi konu :) pepsi tarihinin en az rağbet gören kampanyası olacak. patiden 3 kişi falan şeyeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Asteroth said: Ulan şu herif sırf fizibilitesini araştırıp, sonradan da yamuk yapmayıp isteneni verdiği için gidip alıcam Pepsi. Emeğe saygı. aynen ya rispekt =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 kurani kerim tefsiri versin, bak o zaman ansil patliyo satislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Ama, •Kampanyaya tüm Pepsi 330 ml kutu ve tüm pet şişe (Pet 3 litre, 2,5 litre, 2 litre, 1,5 litre, 1 litre, 450 ml, 330 ml) ürünlerinin kapakları altından çıkan şifreler dahildir. Hepsinden 1 şifre mi çıkıyor? Öyle adaletsiz gibi. gidip paso kutu almak lazım o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar