Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 7 : Gone With The Wind

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Spiegel said:

volkan buyuk sacmalamis, ama zaten futbolcu adamdan hele turk futbolcudan cok da mantikli bir aciklama beklemek hata. okumuyor adamlar cunku, lise terk cogu. belki liseyi bitirmistir. kac tane universite mezunu turk futbolcu var acaba? yabanci futbolcular gene daha kulturlu, bilgili dogduklari ulkenin kulturunu, gelismisligini aldiklari icin.

bir bunlara bakiyorum (turk futbolculara), bir aldiklari paralara bakiyorum, bir de bizim gibi adamlara ve aldigimiz ya da almaya calistigimiz paralara bakiyorum, yazik...

not: hakeden, bilgili, kulturlu ve futbolunu cikip catir catir oynayan, sonuna kadar profesyonelligini koruyan futbolculara aldiklari para helal olsun tabi ki.

sen de topçu olsaydın niye uzanamadıüın ciğere mundar diyorsun
adamın tek misyonu gol atmak, iyi futbol oynamak
sanki öğretmen
Mesaj tarihi:
screwy said:

volkan:

"Destek olmuyorlar, UEFA'ya mail atıyorlar. Üşenmiyorlar, 200 küsür sayfa çevirip UEFA'ya mail atıyorlar. Ben konuşmak istemiyorum. Konuşursam ağır konuşurum, benim için sıkıntı olur. UEFA'nın önüne bir idda geliyor okuyor, konuşmalara bakıyor, tapeleri okuyor, yabancı bir adaam Türkçe'yi ne kadar anlayabilir. İngilizce bilen bir adam gelse, konuşsa ben anlayamam. UEFA'ya gerekli yazıyı yazacağız ve bize cevap vermek zorundalar. Umarım bir cevap verirler." diye konuştu.

asfahsudhasd

ABI GERCEKTEN 4 IQ LU KAPTANINIZ VAR YA

şike jargonunu ingilizceye nasıl çevirdiniz demek istiyor garibim
aziz plant the farm
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

abi siz türk futbolcusunu gözünüzde cok büyütmüşsünüz ya, okumayan bir baltaya sop olamayan adamları, barı futbolcu olsun diye babaları klüplere yazıdırıyor sonuc bu :D

su mantikla bi baltaya sap olabildiysen sen, ben futbolcu olmayi tercih ederim sdfsad
Mesaj tarihi:
en sevdiği film avatar olan adamdan ne beklionuz lan sdfs

en azından diğer en sevdiği film v for vendetta ama ordan biraz kurtarıyor.
Mesaj tarihi:
said:
Haluk YÜREKLİ ‏@Haluk_Yurekli
Aziz Yıldırım Tolga Aytöre ve Şekip Mosturoğlu bugün Hürriyet, Milliyet,Habertürk, Sabah, Vatan ve Fanatik sorumluları ile biraraya gelmiş..
Gazetecilerle yapılan sohbet toplantısının özneleri; Galatasaray,Şenez Erzik,Lütfi Arıboğan ve Ebru Köksal.

Aziz yine basın yoluyla bir şeyler peşinde bakalım. Bu adam hala Galatasaray ile uğraşıyor. Ulan boğazına kadar pisliğe battığın yetmemiş koca kulübü de sürüklemişsin, uğraştığın şeylre bak.
Mesaj tarihi:
Yok abi bunların GS karşı ezikliği bitmez. Taraftar da bu gazla çalışıyor. Şike yapıyorsun UEFA dan 2 sene ceza alıyorsun hala GS ye sallıyorsun. Başkanı sallıyor 2 kaptanı sallıyor kuyt alet olmuş o bile sallıyor.

Çıkıp da FB taraftarı bu lekeyi klübe bulaştrımış bu adamlar tek kelime etmiyor. Daha çok helal olsun çekiyor.

Adamların derdi imanı GS.
Mesaj tarihi:
screwy said:

volkan:

"Destek olmuyorlar, UEFA'ya mail atıyorlar. Üşenmiyorlar, 200 küsür sayfa çevirip UEFA'ya mail atıyorlar. Ben konuşmak istemiyorum. Konuşursam ağır konuşurum, benim için sıkıntı olur. UEFA'nın önüne bir idda geliyor okuyor, konuşmalara bakıyor, tapeleri okuyor, yabancı bir adaam Türkçe'yi ne kadar anlayabilir. İngilizce bilen bir adam gelse, konuşsa ben anlayamam. UEFA'ya gerekli yazıyı yazacağız ve bize cevap vermek zorundalar. Umarım bir cevap verirler." diye konuştu.

asfahsudhasd

ABI GERCEKTEN 4 IQ LU KAPTANINIZ VAR YA

Oha oynadığın futboldan kazandığın paranın iki gramını ilkokula gitmeye harcasaymışsın keşke.
Mesaj tarihi:
forgiver said:

Spiegel said:

volkan buyuk sacmalamis, ama zaten futbolcu adamdan hele turk futbolcudan cok da mantikli bir aciklama beklemek hata. okumuyor adamlar cunku, lise terk cogu. belki liseyi bitirmistir. kac tane universite mezunu turk futbolcu var acaba? yabanci futbolcular gene daha kulturlu, bilgili dogduklari ulkenin kulturunu, gelismisligini aldiklari icin.

bir bunlara bakiyorum (turk futbolculara), bir aldiklari paralara bakiyorum, bir de bizim gibi adamlara ve aldigimiz ya da almaya calistigimiz paralara bakiyorum, yazik...

not: hakeden, bilgili, kulturlu ve futbolunu cikip catir catir oynayan, sonuna kadar profesyonelligini koruyan futbolculara aldiklari para helal olsun tabi ki.

sen de topçu olsaydın niye uzanamadıüın ciğere mundar diyorsun
adamın tek misyonu gol atmak, iyi futbol oynamak
sanki öğretmen

keske olsaydim, nerden bileyim o yasta ileride boyle olacagini, olursa oglum ztn futbolcu yaparim direk.
Mesaj tarihi:
said:

Bugün bazı medya organlarının, Fenerbahçe yönetiminden aldıkları davet sonrası ve bilgiler bazında bazı profesyonel yönetici ve yönetim kurulu üyelerimizi hedef alarak yayınladıkları tek taraflı, haksız ve ağır ithamları hayret ve ibretle okuduk.

Türk futbol tarihinin en büyük utancını, kendi kulübüne, taraftarına ve Türk futboluna yaşatmış basiretsiz bir yönetimin son cezalarla artık net olarak tescil olmuş hataları sonrası derhal istifa edip taraftarından ve Türk kamuoyundan özür dilemek yerine, artık alışılmış ve eskimiş yöntemlerini tekrarlayarak en yakın rakibini suçlamasını ve de tamamen kendi görevlerini yapmaya çalışan TFF profesyonellerini masum halk kitlelerine hedef göstermesini ve böylece içine düştükleri çıkmazdan kurtulmaya çalışmalarını anlamak mümkün değildir.

Özellikle bilinmelidir ki, başında çok koyu bir FB'li Başkanın bulunduğu TFF’de profesyonellerinin, emri altında çalıştığı Başkanının bilgisi ve onayı olmadan TFF'nin bağlı olduğu UEFA'nın resmen talep ettiği herhangi bir evrakı bu üst kuruluşa vermiş olması mümkün olamayacağı gibi, göndermemesi de görevin ihlali sayılır.

Bunu geniş halk kitleleri önünde bir kasıt, art niyet, düşmanlık, ihanet şekline dönüştürmeye çabalamak, tek kelime ile ağır tahrik ve suçu tetiklemektir. Kaldı ki TFF bir tarafsız kurum olup, yıllardır kurgulanmaya çalışıldığı gibi herhangi bir kulübün veya FB'nin bir alt kuruluşu değildir, olmamalıdır, olamaz.

Bu garip zihniyeti ve bunu devam ettirip destek veren her türlü davranışı kınıyor, artık futbolumuzda sadece futbolun konuşulacağı günlerin geldiğine inanmak istiyoruz.

Biz Galatasaray Spor Kulübü olarak sorumsuzca suçlanarak teşhir edilmeye ve gözdağı verilerek sindirilmeye çalışılan bütün sporsever dost ve üyelerimize karşı hiçbir teşebbüsü hukuken ve de fiilen cevapsız bırakmayacağımızın bilinmesini istiyor, bu konuda sağduyulu bütün sporseverlerin anlayış ve desteğinin yanımızda olacağına inanıyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

Your move, fenerasyon.

http://pbs.twimg.com/media/A3x8n0-CIAAOK1d.jpg
  • Yeni Oluştur...