Zep Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 http://m.youtube.com/watch?v=I4QHZ8RuEm4&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DI4QHZ8RuEm4 Mehmet ali brand dk 40ta ince gormus baya
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 PZero said: SeaGle said: PZero said: casdan döner bizim dava . fenerbahcenin işi daha zor yani sizin 1 sene onların 2 sene, daha zor. fenerbahceye göre bizim dururmuz daha affedilir aslına bakarsan fenerbahcenin cezası en az 5 olması lazım tahkim 3 e düşürmeli . bizim cezamız 1 sene normaldi zaten tahkim onu düşürmesi lazımdı. cas a pasladı büyük ihtimale casda düşürcek. maksat dünyaya uefa ve tahkimin ne kadar çok çalıştığını göstermek göz dağı vermek . uefada bunu yapıyor . Radyo Sport'da bir beşiktaş gazetecisi(?) bağlandı. CAS'a GİTMEMEYİ düşünüyorlarmış. Kulüp içerisinde hava bu yödeymiş.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 gitsek ne değişecek? Hiç bir şey... 6.5 saat savunma yap koca bir hiç çıksın. Biz gidemeyince Avrupa'ya giden takımlar: Bursa, Kayseri ve Kasımpaşa. Fazla konuşmaya da gerek yok. Ben art niyet hiç aramamıştım daha önce ama bu son olan olaylardan sonra gelen cezalar ve giden takımlardan sonra paranoyak oldum. İnanmıyorum uefa'ya filan.
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 UEFA bir inanç sistemi değil ki? Bir kurum.
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 sostizm said: UEFA bir inanç sistemi değil ki? Bir kurum. türk mahkemeleri, türk polisleri için de aynısı söyluyorduk 2 ay önce
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Banane Aziz Yıldırım'dan... Artık dünyadaki her şey politik. Lobisi olan kazanır. Evet videolu, kanıtlı olaya men cezası veremeyen bir kurum. Platini o kurumun başında olduğundan beri inancınız kaldı mı?
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Çok güzel savunma yapmış Aziz, artı bir gitmiş anca, bunun içinmi bi uçak dolusu adam götürdü lol
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 La saatler geçti, halen inanamıyorum ya Ne bileyim çok koymadı aslında, sanki gitmemeyi içten içe bekliyormuşum gibi ama öte yandan eğer gerçekten şike yüzünden alınmıyorsak şu Avrupa'ya o işte koyuyor. Hayır maç şikeli desen değil, şike girişimi var desen zerre kanıt yok. Hadi olmuş diyelim, Adalı ve Tayfur itiraf etmediyse hiçbir şekilde ortaya çıkmaz. Ettiler mi abi nedir? Türk avukatlarda kulübü savunmadı, konu ile ilgili tecrübeli yabancı avukatlar vs. girdiler ki iyi savunma verdiğimize eminim. Ne oğlum bizim derdimiz? Fener'e kenar süsü diye iddianameye koyulduk, yine Fener'e kenar süsü olarak Avrupa'dan ceza mı alıyoruz la
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Red said: ulusoy gelirse 2 sene daha şampiyon olup şamp ligini alırız artık ahaha yok ama gelmesin hakkaten. sonra fenerliler hiç çekilmiyor ulusoy başkan cimbom şampiyon derken. daha tarafsız ve adam gibi bi tff başkanı lazım. Yalnız şu çok doğru, Ulusoy baba oğul GS forması haşofmanıylan sahilde koşan bir adam, adam gibi tarafsız biri gelsin. Ulusoy uzun yıllar başkanlık yaptı bokunu çıkarmasın tekrar tekrar.
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 demirören federasyon baskanı olurken sorun artık sadece besiktasın deil tum turk futbolunun derken yanılmamısız adam yabancı sınırı ile gsyı ,vakittinde olayın ustunu ortbas etmeye calısarak fener ile besiktasın basını yaktı söyle bir iki sene daha durursa epic olaylar cıkarabilir en iyisi uefaya yada fifaya faln satmak bunu asagıya cekilmiyor cunku
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 ahaha demirören fifa başkanı olsa komple dünya futbolu batar :D
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Ahmet Çakar "bana şenez Erzik ceza ertelenecek dedi" imasında bulundu demin. Sonra da feneri kandırdılar demek ki cas davasını çektirdiler dedi. Bisiler bisiler olacak gibi.
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Şu açıklamaya çok laf edildi ama ne kadar doğru olduğunu bu günlerde herkes görüyordur. "Ünal Aysal" said: Bu Ateş Üfleyerek Sönmez, Çözüm Zamana Yayılamaz Türk futbolu çok ağır bir şaibe altında. Toplumumuzu sadece sportif açıdan değil sosyal açıdan da alt üst edecek kadar derin ve yaygın olduğu anlaşılan büyük bir sorunla karşı karşıyayız. Göreve yeni başlamış olan Türkiye Futbol Federasyonu’nun ne denli ağır bir sorumluluk altında olduğunun bilincindeyiz. Kararların geciktirildiği her gün Türk sporuna zarar vermektedir. Bilelim ki dünyanın saygın bir gücü olmaya soyunmuş bir ülkesi olarak asıl verdiğimiz sınav etik değerlere sahip çıkma konusundaki kararlılığımızdır. Galatasaray olarak biz, Türk futbolunun içine düştüğü bu karanlıktan bir an önce çıkarılması için tüm mercilerin, gerekirse liglerin bir süre ertelenmesi kararı dahil, üzerlerine düşen tüm görevleri zaman kaybetmeden yerine getireceklerine ve kararın verilmesi için gerekli bilgi ve delillerin Federasyon’umuza ivedilikle iletilerek sürecin hızlandırılacağına inanıyoruz. Galatasaray camiası olarak alınacak her karar ve uygulamanın en yakın takipçisi olmaya devam edeceğiz. Ünal Aysal Başkan Galatasaray Spor Kulübü
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 BiTcH_oFBaT said: Banane Aziz Yıldırım'dan... Artık dünyadaki her şey politik. Lobisi olan kazanır. Evet videolu, kanıtlı olaya men cezası veremeyen bir kurum. Platini o kurumun başında olduğundan beri inancınız kaldı mı?hala bukresin olayının ne oldugunu cozemeyenler var. gidin okuyun ogrenin bari de atıp tutmayın. intergalaktik komplo yazmayı unutmusum
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 komploya gerek yok, tff neyse, daha buyugu uefa, belki biraz daha becerikli adamlar var, tek farki o.
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 screwy said: BiTcH_oFBaT said: Banane Aziz Yıldırım'dan... Artık dünyadaki her şey politik. Lobisi olan kazanır. Evet videolu, kanıtlı olaya men cezası veremeyen bir kurum. Platini o kurumun başında olduğundan beri inancınız kaldı mı?hala bukresin olayının ne oldugunu cozemeyenler var. gidin okuyun ogrenin bari de atıp tutmayın. intergalaktik komplo yazmayı unutmusum özet geçsen ? neymiş bükreşin olayı
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Cluj'un diğer bir Cluj ile yaptığı maçta direk sonuca etki etmekten -teşvik- enselendiler. Federasyonları olayı halının altına süpürmedi ve lig içerisinde cezalarını verdi ve olay kapandı. Aziz Yıldırım eğer ısıtıp ısıtıp Bükreş olayını sunacaksa senin federasyonun aynısını Türkiye liginde yapsa ne olurdu'nun cevabını bilmediği için hem haklı hem haksız. Muhtemelen federasyon ceza verse o durumda, en azından tahkimden büyük indirimle dönerdi Fenerbahçe. 135 milyon euro+prestij Fenerbahçe'nin zararı Ama keşke Beşiktaş zamanında alsaydı ceza, en kötü Türkiye kupasını (çok da fifi) iade eder, lige de -7 puan filan başlardı. Adamlar çok şanssız ya, çok salak bir maçtan ceza yediler. Üstelik Avrupa'dan gelecek gelire en çok ihtiyaç duydukları yıllarda
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Şike yaptıysam da fenevbahçe için yaptım dersem hüloğ'lar mısın?
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Tersten dusunmen gerekiyor abi. Anladiginin tam tersini anlamanın lazim :p bugün bu espiriyi yapti bana arkadasin biri. Sesli guldum bende
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 oha haberlere yeni bakabildim, CAS'a gitsek kaç haftada/ayda cevap verecek ki? Kura çekimi vs geçtikten sonra bjk katılabilir dese ne olcak hangi aşamada nasıl katılabilecez? bence orada da işimiz çok zor.
Wyand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 http://s14.directupload.net/images/130715/d7cjsyzl.swf
Öne çıkan mesajlar