Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

son zamanlarda cikan begendiniz ciddi anime

senko

Öne çıkan mesajlar

ciddi animeden kasit, ciddi olmasi hakikaten sdf. naruto gibi turuncu giyen ninjalarin ortalikta dolasmadigi, 3. sinif esprilerin abartila abartila yapilmadigi anime ariyorum. mumkunse teenage ergenlerin dunyayi kurtarmadigi, 8-15 yas araligindan cok, daha olgun insanlara hitap eden bisiler olsun.

mesela aklima gelen ilk ornek ergo proxy mesela. bu tatta ne var soyle son zamanlarda begendiniz, bi iki oneri alayim ben sevgili anime sevenler.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen kısaca adam gibi seinen arıyorsun. Son zamanlarda demişsin ama aklıma gelenleri yazayım belki kaçırdığın vardır:

Monster
Kaiji
Akagi
Legendary Gambler Tetsuya
Black Lagoon
Darker Than Black
Giant Killing
Hellsing Ultimate
Shiki
Steins; gate

Shiki'de 16-17 yaşında karakterler de var ama hikaye çocuk hikayesi falan değil. Çok iyi bir animedir 1 numaralı tavsiyem hatta.

Bu arada şunu da yazayım eğer manga da ararsan çok daha fazla seçeneğin olur istediğin tipte animesi yapılmamış pek çok manga var: Akumetsu, Buraiden Gai, Hideout, Legend of the Strongest Man Kurosawa, Molester Man, Shin Angyo Onshi, Team Medical Dragon ve şimdi aklıma gelmeyen mangalar var.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
downwhereiam said:

fate/zero demeye gelmiştim yazılmış.Karanlık,ciddi bir atmosfer, felsefe savaşları , karmaşık psikolojiler,survival...vs çok iyi keşke beynimi resetleyip tekrar izleyebilsem

ben de sevdim bunu baya, yalnız devamı niteliğinde fate stay night filan varmış ama ondan aynı tadı alamadım malesef
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...