senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 ciddi animeden kasit, ciddi olmasi hakikaten sdf. naruto gibi turuncu giyen ninjalarin ortalikta dolasmadigi, 3. sinif esprilerin abartila abartila yapilmadigi anime ariyorum. mumkunse teenage ergenlerin dunyayi kurtarmadigi, 8-15 yas araligindan cok, daha olgun insanlara hitap eden bisiler olsun. mesela aklima gelen ilk ornek ergo proxy mesela. bu tatta ne var soyle son zamanlarda begendiniz, bi iki oneri alayim ben sevgili anime sevenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 istemediklerini çıkarınca anime kalmıyor geriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 anime pek tavsiye üzerine izlenen bişe değil bide ya ne kadar iyi olursa ilerde 2-3 bölüm beğenmedim mi ısınamazsın. aç bak 15-20dakka bi averaj bölüm zaten böyle zorla izlemen gerekiyomuş gibi yaklaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 ahaha olm illa vardir ya hergun bimilyon tane anime cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 ergo proksi diyorsan texhnolyze izle bir de, tam fransiz filmi boguklugunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?10,6953832 şurdan bakabilirsin en güncel bu sanırım yaz için bi seri bitmeden başlamıyorum bide diğerine ben su an 7-8 tane beraber izliyorum 5 tanesi falan bitti.o 5 bitince yerine 5 ekliyerek gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 ergen olmayan bol sufferingli fate zero var en yenilerden gonul rahatligiyla bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Fate zero yukarda yazılmış gayet iyi o. Code geass her onermeli konuda yazarım. Şaheser. Www.myanimelist.net/animelist/watafak Şuradan puanlamalara göre açıp bakarsın gözüne hos geleni izlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 slice of life animelere bak anidb'den ama onlarda da aksiyon, sci-fi, ot böcek falan yok. oturup jane eyre visual novelı gibi izleyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 SHIGURUI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 lan ne akdar iğrenç iki tane cümle kurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Sen kısaca adam gibi seinen arıyorsun. Son zamanlarda demişsin ama aklıma gelenleri yazayım belki kaçırdığın vardır: Monster Kaiji Akagi Legendary Gambler Tetsuya Black Lagoon Darker Than Black Giant Killing Hellsing Ultimate Shiki Steins; gate Shiki'de 16-17 yaşında karakterler de var ama hikaye çocuk hikayesi falan değil. Çok iyi bir animedir 1 numaralı tavsiyem hatta. Bu arada şunu da yazayım eğer manga da ararsan çok daha fazla seçeneğin olur istediğin tipte animesi yapılmamış pek çok manga var: Akumetsu, Buraiden Gai, Hideout, Legend of the Strongest Man Kurosawa, Molester Man, Shin Angyo Onshi, Team Medical Dragon ve şimdi aklıma gelmeyen mangalar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 fortuna anlamis tam olarak ne istedigimi darker than black ile hellsing'i seyrettiydim zaten diger dediklerinize de teker teker bakicma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Akagi ile Tetsuya mahjong animeleri, Akagi'yi izleyici gözünden şu resim çok iyi anlatıyor: http://i.imgur.com/UGgoTk3.jpg Tetsuya mahjondan çok kumara odaklanıyor o daha casual mahjong açısından. Fakat çok güzel bir animedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 akagi tam mindstorm, psionic savaşı gibi izleniyor. tetsuya büyük çoğunlukla special ability hile üzerine kurulduğu için pek benzer değiller esasen esans olarak. izlenir ama tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 son dönemden psycho-pass i de dahil edebiliriz sanırım. ama sonunu(son bikaç bölümü) izleme fırsatım olmamıştı, sonu tatmin edici değilse bilemem, kefil değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 fate/zero demeye gelmiştim yazılmış.Karanlık,ciddi bir atmosfer, felsefe savaşları , karmaşık psikolojiler,survival...vs çok iyi keşke beynimi resetleyip tekrar izleyebilsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 monster tam sana gore o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Fortuna said: http://i.imgur.com/UGgoTk3.jpg ahah şunun saki versiyonu çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Fin said: istemediklerini çıkarınca anime kalmıyor geriye. Tüm seinen türünü yoketmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 manga oku. 20th century boys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 kaiji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Adam ciddi anime diyor, siz ne diyorsunuz? Sunlara bak: Higashi no Eden RideBack Jinrui wa Suitai Shimashita Shinsekai yori Mahou Shoujo Madoka★Magica Epey eskilerden de bir Haibane Renmei at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Working!! der geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 downwhereiam said: fate/zero demeye gelmiştim yazılmış.Karanlık,ciddi bir atmosfer, felsefe savaşları , karmaşık psikolojiler,survival...vs çok iyi keşke beynimi resetleyip tekrar izleyebilsem ben de sevdim bunu baya, yalnız devamı niteliğinde fate stay night filan varmış ama ondan aynı tadı alamadım malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar