bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 arkadaşın bir önceki troll denemesi : said: 22 yaşındayım karım 18 yaşında. Beni aldatıyor. Telefonundan mesajlarını okudum. Beni eski erkek arkadaşıyla aldatıyor. Telefondan mesajla birbirlerini azdırmışlar. Hepsini okudum. Okurken bir yandan da sertleştim. Allah ikisinin de belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 kedimi döveyim mi olcaktı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 komik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 tey allam. yapmayın abi böyle mal trollükler yahu. ciddiye alıp cevap veriyoruz bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 ahmedinejad said: 2. sayfaya kadar kendimden diye okudum. adam kedisinden nefret ediyormuş. barınağa ver. ahuaha LAN?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Adamın mesajı şey gibi... bana mail geldi geçen spam klasörüne "Çok önemli haber!" diye, baktım "Rusya'nın da üye olduğu Abrupa Birliği'nin.... devamı için tıklayın!" yazmışlar... Kedi fotosu da aynı kafadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 kelimden nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 sac ektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 lütfen fotoyu modlardan biri editleyebilir mi, çok rahatsız ediyor içim* acıyor her gördüğümde. şerefsiz herif troll yapaacam diye içimizi kabartıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 kendimden nefret ediyorum diye okudum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 ahmedinejad said: 2. sayfaya kadar kendimden diye okudum. adam kedisinden nefret ediyormuş. barınağa ver. aynı lan bende öyle okudum PUHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 PUHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 ne kötü adamlar var lan bu forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 marksman said: kendimden nefret ediyorum diye okudum lan Keşke lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 ilan ocaktan kalma http://patilen.wordpress.com/2013/01/03/umutsuz-kedi-grey/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Seninki iyi, ben kendimden nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 besle kargayı oysun gözünü oh wai.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 aquila said: Seninki iyi, ben kendimden nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 kendimden diye okumadim diyen varsa dombilidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 valla okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 tokins said: Yavruyken sokakta buldum. Bir gözü çıkmıştı. Mecburen aldım eve getirdim bakımını yaptım, yemeğini suyunu verdim. Tuvalet alışkanlığı kazandırdım. Üç aydır bende kalıyor. Zaruri durumlar dışında asla yanıma yaklaştırmıyorum. Odama asla sokmuyorum. Evde serbest dolaşım hakkı var ama yanıma gelirse ayağımla ittiriyorum. Yeterince büyüdü. İsteyen varsa verebilirim yoksa sokağa atıcam. hahahaha madem o mecburiyeti hissedecek kadar duyarlısın, kaşığını da yanında taşıyacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 ışık seninle olsun kardeşim, yüreğindeki sevgi kediyi kurtaracaktır. sakın üzme kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 asıl zaruri durumlar dışında yanıma yaklaştırmıyorum ne onu merak ettim. zaruri durum ne olabilir ki? hayvan dile gelip, "nolur beni bi sev hacım" mı diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 dile gelmiş kadar oluyo lan bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Topik daha basliktan kokmus da ne olur ne olmaz diye ekleyeyim ben bilgiyi; Yetiskin kediler bile eve alindiktan sonra sokaga donduklerinde yasama sanslari oncekine oranla daha az oluyor. Bu olay sokak yasamini hic deneyimlememis genc kediler icin direkt olumcul durumda. Haliyle o kedinin sokakta pek sansi yok. Sokaga birakacaksan bile boyle kedi sever teyzelerin bol oldugu bir mekan bulup birakmanda fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar