mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ooo sanalda gülüyoruz ama reelde sıçarım ağzına olmuuuş ADRES VER ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 yenenle biri yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ne yapacagimiza bagli ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 bence kuddisi her türlü alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Sokak kavgasının kazanını olmaz.Bugün tek tokatla bayılttığın adam yarın tuğla ile kafanı yarabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 adamların alfabesi R'den başlamasaydı görürdük işte ama yatar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Kuddusi biraz Absolut'tan yaşı forum ortalamasının üzerinde olan üye olma dersi alsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Black-ice said: Kuddusi biraz Absolut'tan yaşı forum ortalamasının üzerinde olan üye olma dersi alsa keşke. Aman tanrım bana saldırmamış vallaha gözlerim yaşardı :.( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/0e/Kevgir.JPG/250px-Kevgir.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Black-ice said: Kuddusi biraz Absolut'tan yaşı forum ortalamasının üzerinde olan üye olma dersi alsa keşke. arkadaşım,sen neden bu kadar gerginsin? biz sequo ile birbirimizi döveriz de, severiz de, şakalaşırız da.ne bu şiddet bu celal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Abi senin işin gücün yok mu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 sıkıntı orada speys. çok işim var olm ya. bu ne arkadaş?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Sequoya said: Black-ice said: Kuddusi biraz Absolut'tan yaşı forum ortalamasının üzerinde olan üye olma dersi alsa keşke. Aman tanrım bana saldırmamış vallaha gözlerim yaşardı :.( #sequo #moods #monday http://s9.postimg.org/4e0qc1fnz/sequomoods.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 KuddusiMavra said: arkadaşım,sen neden bu kadar gerginsin? biz sequo ile birbirimizi döveriz de, severiz de, şakalaşırız da.ne bu şiddet bu celal? Böyleyim ben rahatsız olduğum bir şey görünce söylüyorum direk. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ahaahahah bilekays nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 gülümsettin kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 said: Allah ile davalı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 sevimli bence o poz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 adminleri sequo kadar eğlendiremediğim için banlanmazsam bu gidişle ilerde sequo, yaveri eş ve diğer nefret ettiğim üyeler hatıralar geçidi arşivimi forumda paylaşmayı düşünüyorum. şimdiden 4-5 tane jpeg oldu koleksiyonumda. axedice said: said: Allah ile davalı (tu) adındaki kan lekelerini sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 blekays maaş bağlayacam yakında sana gerçekten biraz daha devam edersen :) Şu bana harcadığın özveriyi işine falan harcamış olsan genel müdür olacaktın yakında:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 paylaş hemen ama tek tek az az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 hepsi muhtelif yerlerde paylaşıldı forumun yer yer. işte iyice biriksin özel topic açmayı düşünüyorum. esas Kuddusi'yi robin kılığına sokmuştum Noyzuranın bir topiğinde onu kaybettim. bulan olursa atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 offf blekays resmen kıskanıyorum seni. keşke benim arch enemy noyan da burada olsaydı : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Black-ice said: hepsi muhtelif yerlerde paylaşıldı forumun yer yer. işte iyice biriksin özel topic açmayı düşünüyorum. esas Kuddusi'yi robin kılığına sokmuştum Noyzuranın bir topiğinde onu kaybettim. bulan olursa atsın. olm bak git?!?! ne sarıyon lan bana pazartesi pazartesi?!?! ne robini lan bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 KuddusiMavra said: olm bak git?!?! ne sarıyon lan bana pazartesi pazartesi?!?! ne robini lan bu arada? KÖTÜNÜN DÜŞMANI http://s9.postimg.org/4eix35yob/etin_ta.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar