Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vucutcular buraya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Black-ice said:

Kuddusi biraz Absolut'tan yaşı forum ortalamasının üzerinde olan üye olma dersi alsa keşke.

Aman tanrım bana saldırmamış vallaha gözlerim yaşardı :.(
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

Kuddusi biraz Absolut'tan yaşı forum ortalamasının üzerinde olan üye olma dersi alsa keşke.

arkadaşım,sen neden bu kadar gerginsin?
biz sequo ile birbirimizi döveriz de, severiz de, şakalaşırız da.ne bu şiddet bu celal?
Mesaj tarihi:
Sequoya said:

Black-ice said:

Aman tanrım bana saldırmamış vallaha gözlerim yaşardı :.(

#sequo #moods #monday
http://s9.postimg.org/4e0qc1fnz/sequomoods.jpg
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

arkadaşım,sen neden bu kadar gerginsin?
biz sequo ile birbirimizi döveriz de, severiz de, şakalaşırız da.ne bu şiddet bu celal?

Böyleyim ben rahatsız olduğum bir şey görünce söylüyorum direk. B)-
Mesaj tarihi:
adminleri sequo kadar eğlendiremediğim için banlanmazsam bu gidişle ilerde sequo, yaveri eş ve diğer nefret ettiğim üyeler hatıralar geçidi arşivimi forumda paylaşmayı düşünüyorum.

şimdiden 4-5 tane jpeg oldu koleksiyonumda.

axedice said:

said:
Allah ile davalı

(tu)

adındaki kan lekelerini sildim.
Mesaj tarihi:
blekays maaş bağlayacam yakında sana gerçekten biraz daha devam edersen :)

Şu bana harcadığın özveriyi işine falan harcamış olsan genel müdür olacaktın yakında:)
Mesaj tarihi:
hepsi muhtelif yerlerde paylaşıldı forumun yer yer. işte iyice biriksin özel topic açmayı düşünüyorum.

esas Kuddusi'yi robin kılığına sokmuştum Noyzuranın bir topiğinde onu kaybettim. bulan olursa atsın.
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

hepsi muhtelif yerlerde paylaşıldı forumun yer yer. işte iyice biriksin özel topic açmayı düşünüyorum.

esas Kuddusi'yi robin kılığına sokmuştum Noyzuranın bir topiğinde onu kaybettim. bulan olursa atsın.

olm bak git?!?!
ne sarıyon lan bana pazartesi pazartesi?!?!

ne robini lan bu arada?
  • Yeni Oluştur...