Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lierozip Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Sequoya said: Tamam dağılın yeter konuyu ne değiştirdiniz ya. o kadar paran var bi fotoğrafçı tut ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 moriarty said: biri black-ice'a para versin biraz da sussun artık. bana uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 sequo iyi şişmiş ama demek ki işe yarıyor steroidler patatesten baya yapılı adama dönmüş kısa zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 onunki gibi kullanmak lazim ama. kontrollu prodan yardimli vs. oyle steroid aldim yaptim olmaz arti iyide calisiyor dietinede uyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Boy: 1.79 Kilo:82 Yedigime dikkat edersem 79kg'ma dusuyorum bazen. Hafta da bir-iki kere spor yapiyorum zaman bulursam. En buyuk sorunum ger gece gec vakit 1 paket Peskivut arti sut tukutiyorum bilgisayar basinda. Bir de Alkol sorunum var biraz. Ben kolay sisiyorum. Yarim saat gogus calisiyorum gogus cikiyor, kol calisiyorum kol cikiyor. Bir tek yedigime cok dikkat etmedigimden gobek ustu yagdan kurtulamadim. Bacak hic calismiyorum. Pantalon pacasindan sigmiyor zaten bacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 bol sut ic kanka protein var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 yumurta birde. oldun olympia iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 hunty said: Ben kolay sisiyorum. Yarim saat gogus calisiyorum gogus cikiyor, kol calisiyorum kol cikiyor. aman dikkat, bir anda hulk olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Ne güzel bir motivasyon çeşidiymiş lan o yarım saat göğüs çalışıyorum göğsüm şişiyor.Ben göğüs çalışınca calfler şişiyor ne alakaysa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Laorx said: hunty said: Ben kolay sisiyorum. Yarim saat gogus calisiyorum gogus cikiyor, kol calisiyorum kol cikiyor. aman dikkat, bir anda hulk olma. Hanim da oyle diyor zaten " Erkekim fazla kasma elbiseler olmiycak sonra gardolabini yenilemek zorunda kalmayalim" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 aklima tatsiz komiklikler geldi ama yabancisin diye yapmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 gögüs, kol çalışınca başka ne çıkabilirki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 streoid basınca pipi küçülüyormuş doğru mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 NolaxThensbane said: streoid basınca pipi küçülüyormuş doğru mu yok 3 ayda 7 cm buyudu ben kullaninca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 growth hormon direk buyutuyor zaten ismi uzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 birde net ceksen :D (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Kanuni said: birde net ceksen :D (tu) O nasıl olcak elim ayağım titriyor:) Başkada kimseye çektiremiyorum hanım isyan etti bidaha fotonu çekmem diye:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 amele yanığımı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 fakir klozeti mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 bizim evin fayansları daha güzel lan ssdf iyi ya üçgen olmuş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Kafa geçmeyin olm keserim çükünüzü :) Göğüs antremanından sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 ne kadar oldu başlayalı? baya oturmuş vücüt? bel inceldi mi baya? göbek gitti mi? havludan anlaşılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 bingildak said: ne kadar oldu başlayalı? baya oturmuş vücüt? bel inceldi mi baya? göbek gitti mi? havludan anlaşılmıyor İnceldi, deri sarkması var derinin toplamasını bekliyorum tam resim koymak için 3-4 haftada çok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar