khala Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 http://s7.directupload.net/images/131209/leuxybgt.swf AHAHAAHHAHAHAAH
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BbEc_AQIgAAK8pP.jpg
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Kötü derbiydi, Banvit maçında olduğu gibi Obra karşılık veremedi rakibine ve oyunun her anında Galatasaray üstündü. Gece gündüz farkı var gerçekten Euroleague ile. Dar rotasyonların adamı Ergin hocamıza da yargı için teşekkür ederiz
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 said: Beşiktaş Integral Forex'e FIBA tarafından konulan transfer yasağını, siyah beyazlı kulüp resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Beşiktaş Jimnastik Kulübü tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA) tarafından gönderilen yazıda, kulübümüz hakkında transfer yasağı uygulandığı bildirilmiştir. Kulübümüz, Allen Iverson ile 2010 yılında sözleşme imzaladıktan sonra, oyuncuda sözleşme imzaladığı tarihlerde bildirilmeyen ve geçmişte de tekrarlanmış bir sakatlığın ortaya çıkması nedeniyle, Allen Iverson'a yapılan ödemeler o dönemdeki yönetim tarafından askıya alınmıştır. Allen Iverson tarafından kulübümüze karşı Basketbol Tahkim Mahkemesi (BAT) nezdinde dava açılmış olup, dava kısmen kabul edilmiştir. Bu karara karşı, Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) yapılan temyiz başvurumuz reddedilmiş ve Allen Iverson'a kararda belirtilen ödemelerin yapılmamış olması nedeniyle, FIBA tarafından kulübümüze transfer yasağı getirilmiştir. Oyuncu lehine karar verilen bedelin ödenerek transfer yasağının kaldırılması için gerekli çalışmalara başlanmıştır. Beşiktaş JK" Tüpçü halen zarar vermeye devam ediyor...
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 sırf su adamın klüpten ihraç edilmesine evet oyu kullanabilmek için yemiyecem içmeyecem kongre üyesi olacam ya
Llama Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 ulen tüpçü temizle temizle dertlerin bitmiyor be
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Beşiktaş kurtuldu tüm ülke yandı.
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 aynen, tff kurtulunca kimi yakcak acaba
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 http://www.biletix.com/etkinlik/RB2S3/TURKIYE/tr fiyatlar mükemmel, ilgilenen varsa go go go
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 said: Galatasaray, basketbol maçlarında küfürün devam etmesi halinde şubeyi kapatma yoluna kadar gidebilecek bir aksiyon alabileceğini açıkladı. Kapanacağını sanmıyorum da diğer amatör şubelerin GS'ye aşırı yük olduğundan bahsediliyordu bayağıdır, hani GS'li yazarları vs. geç bazı yöneticiler bile birkaç kez söylemişti. E malum her şey futbol üzerinde yoğunlaşınca ve orada da giderler inanılmaz yüksek olunca amatörleri kapatma yoluna gitmeleri gayet normal, hani bu açıklama biraz sebep gösterme vs. olabilir. Ama yine de basketbol şubesini kapatmak nedir? Böyle bir şey olacağını hiç sanmıyorum. Taraftara göz dağı vermek olarak kabul etsek bile bunu çok Aziz Yıldırım tier bir açıklama olmuş. Taraftarı şube ile tehdit etmek ne kadar ergence bir hareket ya... Gider varsa, yükse BJK'nin yaptığını yapacaksın. Ha zirvedeyken kapatmakta güzel aksiyon gerçi de asdfsd
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 basketbol subesi nasil amator oluyo ben onu anlamiyorum.
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 diğer takımlarda öyle mi bilmiyorum ama gs taraftarı zaten maçlara küfür etmek için gidiyor :P her sayı olduğunda gol olmuş gibi seviniyor çoğuna sorsan anlamaz.ucuz olduğu için basketbol maçlarına stres atmaya gidiyorlar :D
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 aquila said: basketbol subesi nasil amator oluyo ben onu anlamiyorum. futbol disinda hepsi oyle geciyor. tuzukten sanirim. besiktas sene basinda biseyler dedi yaparsa klupten ayircak basketbol a.s. olarak o zaman amator sube diye gecmeyecek ama unutuldu gitti o proje sdfsd
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 ya o amatör şube lafına ben de çok sinir oluyorum da işte alışkanlık olmuş... Profesyonel olarak yapılan sporlar futbol değil diye amatör diye adlandırılıyor ya şu soktuğumun ülkesinde asdfsd uyuz bir konuda Apple'ın dediği gibi galiba da sanırım kulüp değil federasyon tüzüklerinden kaynaklı bir şey sanırım.
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 gs yonetimi R yapmis aciklamayi siteden kaldirmis diyor tribun dergi
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Bugün açıklanacakmış 2014 FIBA Dünya Kupası için wildcard alacak ülkeler. Dünya Kupası vizesini alamayan ‘wild card’ adayı ülkeler; Almanya, Bosna Hersek, Brezilya, Çin, Finlandiya, İsrail, İtalya, Kanada, Katar, Nijerya, Polonya, Rusya, Venezuela, Yunanistan ve Türkiye
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Hiç umudum yoktu kapmışız valla. Umarım aldığımıza pişman olmayız.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 carlos arrooyoo arrooyoo açan yok evde yokuz panpa off bütün takımı alıp yine yetememek çok acı bişey ya sdsfs iyi koyduk
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Fenerbahçe Ülker, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Gasper Vidmar'ın yerine İspanya'nın CB Canarias takımının Karadağlı oyuncusu Blagota Sekulic'i transfer etti.
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 https://pbs.twimg.com/media/Bfk1H1CIAAA4gvX.jpg
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 bunlar kim la hepsi çok tipsiz. nerd basketbol takımı mı
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Ksk Türkiye Kupası'nı aldı. Semt yıkılıyor lan ahaha
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Yıktılar hakkaten. Baya gürültü geliyor dışarıdan.
Öne çıkan mesajlar