Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beko Basketbol Ligi 2013-14

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bazı kulüplerin yaptığı gibi "maça çıkmayız, şöyle yaparız böyle yaparız" değil, icraat görün. Federasyon dalga geçer gibi hakem atadı, fenere sadece 40 bin tl ceza verdi. Helal olsun Ünal Aysal'a her ne kadar sevmesem de.
Mesaj tarihi:
madcow said:

Remus said:

Herkezi kendin gibi sanıyorsun galiba
http://www.youtube.com/watch?v=cKF9FgoXLqI

hayır fenerbahce taraftarını fenerbahce taraftarı olarak goruyorum. Suan aynı durudma olan fenerbahce olsaydı bunun aynısını siz yazıyor olacaktınız aynı tip bir video ile.

e abi diyorum insanımız Barzo hayvan spor Ruhundan uzak. o zaman ya komple sporu yasaklayacksin ya aglamayacaksin.
ulan arasında irk mezhep çatışması olan takımlar bunu yaşamıyor aynı evde bu 2 takımı tutanlar birbirini bicakliyor. sporu daha cok silkmeden yasaklansin o zaman.
deplasman yasağı falan sporun ruhuna aykırı yani
Mesaj tarihi:
KİRLİ OYUNUN PARÇASI OLMAYACAĞIZ!

Türkiye’de basketbolu yönetmekle görevli, ancak ipleri başkalarının elinde olan bir federasyonun bugün aldığı kararı tanımıyoruz.

Basketbol takımımızın hocası Ergin Ataman’ın dün akşam açıkça uyardığı gibi ve yöneticilerimizin basın toplantısında ortaya koyduğu tüm somut delillere rağmen, can güvenliğinin olmayacağı bir maçın seyircili oynatılması, tek kelimeyle Türk sporuna ihanettir.

Kimsenin arzulamadığı vahim sonuçlara yol açabilecek bu kararda uyarılarımıza rağmen ısrar edilmesi tam bir sorumsuzluk örneğidir.

Bu maçın mutlaka şaibesiz bir hakem kadrosuyla ve seyircisiz oynatılması gerekirdi.

Hukukun hakim olduğu ülkelerde, spor dünyasının içinde olmaması gereken “şike hükümlüsü” bir şahsın, kurulları ve hakemleri baskı altına alabildiği bir düzende, sporda adaletten ve ahlaktan söz edilemez.

Play-off boyunca verdiği kasıtlı kararlarla niyetini ortaya koyan ve şike sürecinde tapelerde adı geçen hakemin, bu hayati maça atanması bile, federasyonun iplerinin kimlerin elinde olduğunu göstermektedir.

Can güvenliğini hiçe sayan ve hukuku ayaklar altına alan bu kararlar karşısında, Galatasaray Erkek Basketbol takımı Perşembe günkü maça çıkmayacaktır ve bu kirli senaryonun bir parçası olmayacaktır.

Türkiye’ye basketbolu getiren kulübümüzün, Basketbol Erkek ve Bayan takımlarının önümüzdeki dönemde lig yarışından çekilmesi hususu da, en yakın zamanda ilgili kurullarımızda değerlendirilecektir.

Galatasaray Spor Kulübü, elindeki belgeler ve bilgiler ışığında, uluslararası federasyonlar ve uluslararası hukuk kurullarında hak arayışını da sonuna kadar sürdürecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü
Mesaj tarihi:
Remus said:

Ben yazmazdım. nedendir bilmem bu sene GS'lıların bir kısmı kafayı sıyırttı.
Ben o ortamda bulundum seriyi kendi evimizde farklı kaybettigimzide bile sahaya girip saldırmaya calısan insanların oldugu sahada insanları izledim. Gerek yok. Son macta seyirci olamsın. Kazanan kupasını alsın. Evinde kutlasın. Cunku deplasmanda sampiyon olmak turkiyede olabilecek bisey degil. Aynısı GS sahasında da oldu FB sahasında da oldu. Ve 1 sporda degil 10larca sporda oldu. Bunu bile bile ladese gitmenin bi alemi yok. Hele TBF nin komik yonetimi altında hic gerek yok.
Mesaj tarihi:
Ceza alması gereken yerde tabi ki saha kapatma cezası alcak. Son mac diye almaması mı lazımdı.

En büyük sıkıntı hakem ataması zaten. Böyle bi sacmalık olabilir mi hakem mi yok baska?

Bunun yanı sıra sportif anlamda takım zaten daha üstün bana kalırsa bu sene için.

Umarım bazı dönekler gibi sözünden dönmez başkan.
Mesaj tarihi:
sleepingdeath said:

zaten Fener bizi tokatlar np.

zaten paramız yok np.

zaten qqyu seviyoruz np.

so

çek gitsin çek gitsin..
seri 3-3. madem cok iyiydiniz 4-0 supururdunuz.
Mesaj tarihi:
AHAHAHAHAHA

http://mcdn01.gittigidiyor.net/9475/Fenerbahce-Lisansli-Kutu-Kagit-Mendil-351127__94759792_0.jpg

şöyle bırakalım baya lazım olcak, hatta yetmeyebilir bile 1 kutu daha açalım şöyle

http://mcdn01.gittigidiyor.net/9475/Fenerbahce-Lisansli-Kutu-Kagit-Mendil-351127__94759792_0.jpg
Mesaj tarihi:
madcow said:

Remus said:

Ben yazmazdım. nedendir bilmem bu sene GS'lıların bir kısmı kafayı sıyırttı.
Ben o ortamda bulundum seriyi kendi evimizde farklı kaybettigimzide bile sahaya girip saldırmaya calısan insanların oldugu sahada insanları izledim. Gerek yok. Son macta seyirci olamsın. Kazanan kupasını alsın. Evinde kutlasın. Cunku deplasmanda sampiyon olmak turkiyede olabilecek bisey degil. Aynısı GS sahasında da oldu FB sahasında da oldu. Ve 1 sporda degil 10larca sporda oldu. Bunu bile bile ladese gitmenin bi alemi yok. Hele TBF nin komik yonetimi altında hic gerek yok.

Basketbola özel söylemedim futboldada voleyboldada aşırı şaçma sapan şeyler yaptılar. Dertleri nedir anlamıyorum.
Mesaj tarihi:
Sporun içine sıçan federasyonlar ve Aziz denen şahıs. Bunu göremeyenler varsa hala üzülürüm.

Şu ne kadar doğru bu arada:
said:
Hukukun hakim olduğu ülkelerde, spor dünyasının içinde olmaması gereken “şike hükümlüsü” bir şahsın kurulları ve hakemleri baskı altına alabildiği bir düzende, sporda adaletten ve ahlaktan söz edilemez.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Ünal aysal oldboyz ruhunu taşıyanlara çok güzel hitap ediyor bir kişi çıkıp spor denen şeyin içine ettiniz demiyor herkes helal başkan diyor ilginç.. garip ülke olduk ya komple yok olsak
ulkede sporun icine herkes bi arada ediyor neden onun yukunu gs cekiyormus onu bi anlasam? Adam dogru seyi yaptı. Tehtid edip edip sonra neyse ya demedi. Takımı cektik bitti dedi bitti. Su erkekligi ortaya koyacak turkiyede yonetici yok o yuzden helal olsun diyoyurz.
Mesaj tarihi:
gs tarihe geçti harbi dünyanın en korkak camiası olarak.

tarafsız bir adama izletin 5. maçı neler olmuş diye o maça seyircisiz istedi adamlar

çok yanlış yaptılar bu saatten sonra çok kan akar türk sporunda
Mesaj tarihi:
Bench'in arkasina serserileri doldur sonra oyuncular tedirgin olunca agliyorlar de. Aziz bir bagiriyor, butun federasyon hazir ola geciyor, sorusturmaya dahil olmus hakem ataniyor vs. O mendillerle icine ettiginiz sporun pisligini temizlersiniz.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...