Kaede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ilyas kendi serisinde efsane http://www.youtube.com/watch?v=WfSdCSM9s9k
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 güzel mi bu? 1-2 bölüm izlemiştim sonra baymıştı bırakmıştım, izlenir mi?
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ben şimdi ki assassin i merak ediyorum ya bizim priest çıkmasın gene :D
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 VN'i okuyanların bu haftaki bölüm hakkındaki yorumlarını alalım. bence yeni sahneler fena değildi
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 olm baya güzeldi de olm o berserker ne lan, öyle sacma iş mi olur allahın heroic spiriti miymiş bide gılgamesh ne ayak :D archerında bizim çocukla bi ilgisi var gibi anlamadım nuke atarken bizim çocuğun yaptığı gibi bişiler yaptı tiplerde benziyo biraz LAN YOKSA FDSSDFSD saçma olur ama heralde
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 3. bolum epey iyiydi.
Fly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 son derece tatmin etti mutfak ve awkward jackhammering minimal duzeyde kalirsa tamamdir bu is
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Hikayeye anime only şeyler eklemelerine rağmen çok iyi bölümdü. Other studios are you even trying?
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 dayasınlar, ben yeni rin'i sevdim bir de next ep preview'de bir transfer öğrencisinden bahsediliyor. saber mı acaba
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 ubwde saberin okula gelip cocuklarla top oynamasi vardi. onu genisletmislerdir berserker fightina ekstra koyduklari gibi
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 movie-tier bölüm çekmişler, ekşına fedora tipledim. bombaydı. (tu) (tu)
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 ya archer en son noble phantasm mı kullandı yoksa normal saldırısımıydı o.bir de berserker ler hep böyle delirmiş mi oluyor asjfhsa
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 berserkerlar hep öyle evet. delirme karşılığında stat bonus alıyor servantlar
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Archerin ne kullandigini yazarsak direk ubw nin en buyuk spoilerina cikiyor o yuzden cok kurcalamamak lazim
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Ya bir sey soracagim. Ben bunlari hic izleyip okumadim su eski anime disinde. O da buna benzer bir seydi zaten. Gecen yilkini izlesem buna spo olur mu? Yoksa bundan sonra mi izleyeyim? Bu isledigimiz anime disinda oynanacak VN var mi? Oynamaya deger mi varsa?
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 GERGE said: Ya bir sey soracagim. Ben bunlari hic izleyip okumadim su eski anime disinde. O da buna benzer bir seydi zaten. Gecen yilkini izlesem buna spo olur mu? Yoksa bundan sonra mi izleyeyim? Bu isledigimiz anime disinda oynanacak VN var mi? Oynamaya deger mi varsa? aslinda serinin adi fate eger hatun secme route'unda saberi secersen fate/stay night oluyor rini secersen fate/ubw (simdiki) oluyor sakurayi secersen fate/heaven's feel oluyor gecen seneki filmi kastediyorsan evet spoiler olur bence hic izleme ondan once 5-6 sene onceki deen yaptigi animede boyle karman corban olmus bisey ama daha cok saber'in root'a yakin direk vn indirip oynayabilirsin birieri yardim eder nasil bulacagina cevirisi var.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Fate/Zero'yu diyorum gecen seneki diye.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 fate/zero buna prequel, onu izlemen hatta iyi olur o nedenle bunda kimin kim olduğunu anlamak için.
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 GERGE said: Ya bir sey soracagim. Ben bunlari hic izleyip okumadim su eski anime disinde. O da buna benzer bir seydi zaten. Gecen yilkini izlesem buna spo olur mu? Yoksa bundan sonra mi izleyeyim? Bu isledigimiz anime disinda oynanacak VN var mi? Oynamaya deger mi varsa? VN var, direk oyna VN'i eğer o medium'dan da tat alabiliyorsan. Bad endler falan da var sıkmaz. Sadece bazı SoL kısımları atlarsın sıkarsa. Ayrıca stat, rank vs. ile grail war sistemini daha iyi anlatıyor VN ve acımadan dayıyor info dump'ı yeri geldiğinde. Ayrıca ayrı bir tadı var müziklerinin umarım EMIYA soundtrack'ini kullanırlar anime'de. Geçen yılkini (Fate/Zero) izlesen spoiler pek olmaz çünkü UBW'de zaten bazı şeyler izleyicinin bildiği düşünülerek saklanmıyor (Kotomine ile Gil gibi). Hatta daha iyi olur, "kim bu her gördüğümde biraz daha kıllandığım rahip ve onun yanındaki sarı kafa?" demezsin.
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 şunun güzel bir coverı olsun yeter http://www.youtube.com/watch?v=8VjPEqXZCzM
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 4 Baya fazla ek sahne var visual novelda olmayan ama rahatsiz edici degil yani, sadece gereksiz uzuyor bolumler ki en guzel yerlerine gelmesine baya var daha :( bu bolumde ilk defa hill of swordsu gosterdiler, deen failindan sonra baya iyi yani ahahah Ubw film veya vn bilmeyen bakmasin Deen archerla shirou nun olayini adam gibi anlatamayip bide icine etmisti en onemli diyaloglari skipliyerek, archerin merdivenlerden inerkenki meshur rant bile yoktu yani, umarim bunda duzgun yansitirlar
Öne çıkan mesajlar