Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ufotable to Produce New Fate/stay night Project

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olm baya güzeldi de

olm o berserker ne lan, öyle sacma iş mi olur allahın heroic spiriti miymiş bide gılgamesh ne ayak :D archerında bizim çocukla bi ilgisi var gibi anlamadım nuke atarken bizim çocuğun yaptığı gibi bişiler yaptı tiplerde benziyo biraz LAN YOKSA FDSSDFSD saçma olur ama heralde

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ya bir sey soracagim. Ben bunlari hic izleyip okumadim su eski anime disinde. O da buna benzer bir seydi zaten. Gecen yilkini izlesem buna spo olur mu? Yoksa bundan sonra mi izleyeyim? Bu isledigimiz anime disinda oynanacak VN var mi? Oynamaya deger mi varsa?
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Ya bir sey soracagim. Ben bunlari hic izleyip okumadim su eski anime disinde. O da buna benzer bir seydi zaten. Gecen yilkini izlesem buna spo olur mu? Yoksa bundan sonra mi izleyeyim? Bu isledigimiz anime disinda oynanacak VN var mi? Oynamaya deger mi varsa?

aslinda serinin adi fate
eger hatun secme route'unda saberi secersen fate/stay night oluyor
rini secersen fate/ubw (simdiki) oluyor
sakurayi secersen fate/heaven's feel oluyor

gecen seneki filmi kastediyorsan evet spoiler olur bence hic izleme
ondan once 5-6 sene onceki deen yaptigi animede boyle karman corban olmus bisey ama daha cok saber'in root'a yakin

direk vn indirip oynayabilirsin birieri yardim eder nasil bulacagina cevirisi var.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

VN var, direk oyna VN'i eğer o medium'dan da tat alabiliyorsan. Bad endler falan da var sıkmaz. Sadece bazı SoL kısımları atlarsın sıkarsa. Ayrıca stat, rank vs. ile grail war sistemini daha iyi anlatıyor VN ve acımadan dayıyor info dump'ı yeri geldiğinde. Ayrıca ayrı bir tadı var müziklerinin umarım EMIYA soundtrack'ini kullanırlar anime'de.

Geçen yılkini (Fate/Zero) izlesen spoiler pek olmaz çünkü UBW'de zaten bazı şeyler izleyicinin bildiği düşünülerek saklanmıyor (Kotomine ile Gil gibi). Hatta daha iyi olur, "kim bu her gördüğümde biraz daha kıllandığım rahip ve onun yanındaki sarı kafa?" demezsin.
Mesaj tarihi:

4

Baya fazla ek sahne var visual novelda olmayan ama rahatsiz edici degil yani, sadece gereksiz uzuyor bolumler ki en guzel yerlerine gelmesine baya var daha :( bu bolumde ilk defa hill of swordsu gosterdiler, deen failindan sonra baya iyi yani ahahah

Ubw film veya vn bilmeyen bakmasin

Deen archerla shirou nun olayini adam gibi anlatamayip bide icine etmisti en onemli diyaloglari skipliyerek, archerin merdivenlerden inerkenki meshur rant bile yoktu yani, umarim bunda duzgun yansitirlar

• Yeni Oluştur...