Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kumar > WoW

Mithat

Öne çıkan mesajlar

Bitcoin ile dice oyunları oynuyordum , nişanlım tabii bitcoinin gerçek bir değeri olduğunu bilmiyodu , sanal para boyle wow gold falan gibi sanıyodu (gerçi onu da para karşılığında satabiliyosun ya neyse) .

Geçenlerde 1 bitcoinin tamamını kaybettim , sonra ben o kadar üzülünce bu kadar atar yapacak ne var falan diye şaşırdı. Değerini gösterince gerçekten böyle bir değeri olduğunu farkedince kız gitti wow battlechest aldı bana :D git bunu oyna seviyodun sen eskiden bunu yine oyna ayda 20 liradan bişi olmaz en azından 200 lira parayı tek tuşla kaybetme şansın yok bunda dedi :D

Bu da boyle bir cool storyimdir.
Sosyal ağlarda paylaş

BC içinde wotlk var , cata ile mop yok. Belki onları da alırım ama emin degilim daha :D zaten cata 5 lira mi 5 euro mu ne olmuş onu almak boynumuzun borcu artık :D ama mop daha 45 euro falan diyodu battlenette dedim yalan o, onu geçicen :D

edik: bi de işin pis tarafı bende zaten vardı :D hani oyunu single player kafasıyla cd ile almak çok değişikmiş :D nerden bilsin tabii bişi diyemedim :D alt char degil alt account kasıyorum resmen :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...