Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Degerli Panpalarim

Sequo

Öne çıkan mesajlar

Beyler bakın bir ferroya maksimum 1 sene binilir ondan sonra satamazsın km si artar vs vs kimse almak istemez ben bu sekilde getiririm 1 sene takılırım satarken karsı taraftan maksimum 4000 km ye gelmeden otvli fiyatı alırım otvsimi yatırırım satarım

Daha sonra ust modelini alirim. Supersport mantığı budur benim için.

Şimdi konuya hakim olduysan yonetici arkadaşlardan rica edip bu konudaki pplaka mesajlarımı temizletmek istiyorum cunku suc unsuru barındırıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

* 1 yıllık geçici plaka şahıslara verilmez, sadece imalatçı, bayilere verilir.
* "G" plaka ile sadece teşhir yerleri arasında kullanma hakkın vardır.

Diyelim ki bunları bir şekilde yaptın, adın var, plakan var e bende de il emniyet müdürü amca var, şu an seni şikayet edebilirim, geçmiş olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

Beyler bakın bir ferroya maksimum 1 sene binilir ondan sonra satamazsın km si artar vs vs kimse almak istemez ben bu sekilde getiririm 1 sene takılırım satarken karsı taraftan maksimum 4000 km ye gelmeden otvli fiyatı alırım otvsimi yatırırım satarım

Şimdi konuya hakim olduysan yonetici arkadaşlardan rica edip bu konudaki pplaka mesajlarımı temizletmek istiyorum cunku suc unsuru barındırıyorlar.

50k da motor net gidiyomuş, doğrumu o?
Sosyal ağlarda paylaş

Catze said:

* 1 yıllık geçici plaka şahıslara verilmez, sadece imalatçı, bayilere verilir.
* "G" plaka ile sadece teşhir yerleri arasında kullanma hakkın vardır.

Diyelim ki bunları bir şekilde yaptın, adın var, plakan var e bende de il emniyet müdürü amca var, şu an seni şikayet edebilirim, geçmiş olsun.

Et kardeşim kimin tanıdığı çoksa o çözer bu işi. Böyle bişeyi yapmak için nasıl protokol tanıdık gerekşyors onu dusun ona göre şikayet et.
Sosyal ağlarda paylaş

AtlaraFisildayan said:

Sequo said:

50k da motor net gidiyomuş, doğrumu o?

F430 un 30k da gitmişti sandık motor getirtmiştim
Sosyal ağlarda paylaş

Akito said:

Sequ catzenin fişini çekmedin mi daha ? Niye otuyor bu kuş

Olm karşıma alsam ozur diler zaten boş işlerle ugrasiyor cocuk daha zevk alıyor ama seviyorum kendisini. Ben bazı şeyleri duzeltmeye calışırken belki kırdığım insanların gonlunu almaya calışırken hala umarsızca saldırması amaçsız.

Bence ozur dilemeli ama yapmasada muhim değil
Sosyal ağlarda paylaş

EVIL_DeaD said:

Sequo said:

Polisle problrm yasamamak adina arkadasim olan bir galerici sayeainde 34 f 458 plakayi kiraladim ruhsati ile birlikte o sekilde kullandim.

bi tek bu kısmı anlamadım sen şimdi plakayla ruhsatı iyi güzel alıyorsun bu adamlardan da bu adamlar o aracı nasıl trafige cıkartıyorlar sonra?

Arac pert yatiyor coplukte :) kaskosu olmadığı için pert kaydıda yok zaten çıkamaz
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Dur ben de soru sorayim merak ettim biseyi;

Araci perte cikaran kim, kiralayan biri falan mi ? Yasiyo mu ? Yasiyosa ve kasko da yoksa kac kurus gecirdiler kiralayan adama ? sdf

O arac kiralanmadı sahibi pert etti.

458 kiralık yok abi firmalar akılları sıra reklam yapmaya calışıyorlar kimş ararsan arac 1 ay kirada derler yalan soylerler.
İ458 i herkes kullanamaz pert eder dakkasında alamazsında oarayı.

2000 euro gunlugune yaziyorlar misal hırbonun teki hafta sonu 3 ay para biriktirip kiralasa kaza yapsa ne olacak.

458 e kasko yaptirmaya kalksan 92.000 tl tutuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...