AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 haa hatırlıyom ben onu realde görmştüm sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 fidanlar ağaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ağaaçlaar fidanaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 sequo 220k için 220 takla atmış, bırakın ya bir de zengin diyorsunuz adama.. bildiğin senin benim gibi fakirmiş lem bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Beyler bakın bir ferroya maksimum 1 sene binilir ondan sonra satamazsın km si artar vs vs kimse almak istemez ben bu sekilde getiririm 1 sene takılırım satarken karsı taraftan maksimum 4000 km ye gelmeden otvli fiyatı alırım otvsimi yatırırım satarım Daha sonra ust modelini alirim. Supersport mantığı budur benim için. Şimdi konuya hakim olduysan yonetici arkadaşlardan rica edip bu konudaki pplaka mesajlarımı temizletmek istiyorum cunku suc unsuru barındırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 * 1 yıllık geçici plaka şahıslara verilmez, sadece imalatçı, bayilere verilir. * "G" plaka ile sadece teşhir yerleri arasında kullanma hakkın vardır. Diyelim ki bunları bir şekilde yaptın, adın var, plakan var e bende de il emniyet müdürü amca var, şu an seni şikayet edebilirim, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Sequo said: Beyler bakın bir ferroya maksimum 1 sene binilir ondan sonra satamazsın km si artar vs vs kimse almak istemez ben bu sekilde getiririm 1 sene takılırım satarken karsı taraftan maksimum 4000 km ye gelmeden otvli fiyatı alırım otvsimi yatırırım satarım Daha sonra ust modelini alirim. Supersport mantığı budur benim için. Şimdi konuya hakim olduysan yonetici arkadaşlardan rica edip bu konudaki pplaka mesajlarımı temizletmek istiyorum cunku suc unsuru barındırıyorlar. 50k da motor net gidiyomuş, doğrumu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ooo paticik'de şantaj da başladı hayırlısı olsun... sequo yaz şuna bol sıfırlı bir çek sussun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Catze said: * 1 yıllık geçici plaka şahıslara verilmez, sadece imalatçı, bayilere verilir. * "G" plaka ile sadece teşhir yerleri arasında kullanma hakkın vardır. Diyelim ki bunları bir şekilde yaptın, adın var, plakan var e bende de il emniyet müdürü amca var, şu an seni şikayet edebilirim, geçmiş olsun. Et kardeşim kimin tanıdığı çoksa o çözer bu işi. Böyle bişeyi yapmak için nasıl protokol tanıdık gerekşyors onu dusun ona göre şikayet et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 saçma sapan işler yapmayın ya, sapıttınız iyicene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 AtlaraFisildayan said: Sequo said: Beyler bakın bir ferroya maksimum 1 sene binilir ondan sonra satamazsın km si artar vs vs kimse almak istemez ben bu sekilde getiririm 1 sene takılırım satarken karsı taraftan maksimum 4000 km ye gelmeden otvli fiyatı alırım otvsimi yatırırım satarım Daha sonra ust modelini alirim. Supersport mantığı budur benim için. Şimdi konuya hakim olduysan yonetici arkadaşlardan rica edip bu konudaki pplaka mesajlarımı temizletmek istiyorum cunku suc unsuru barındırıyorlar. 50k da motor net gidiyomuş, doğrumu o? F430 un 30k da gitmişti sandık motor getirtmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Sequ catzenin fişini çekmedin mi daha ? Niye otuyor bu kuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Akito said: Sequ catzenin fişini çekmedin mi daha ? Niye otuyor bu kuş Olm karşıma alsam ozur diler zaten boş işlerle ugrasiyor cocuk daha zevk alıyor ama seviyorum kendisini. Ben bazı şeyleri duzeltmeye calışırken belki kırdığım insanların gonlunu almaya calışırken hala umarsızca saldırması amaçsız. Bence ozur dilemeli ama yapmasada muhim değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Lan adam tam parayı bırakmıştı düze inmişti, yine bulaştınız yine dağa çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ninja sequoymus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 abi 25 mesaj sonra madalyan geliyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ninja bendim lan nası kekledim sizi ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Daha dün bi 206 aldım krediler çekip binbir takla atıp, 10bin'e. İcradan ve hasarlı. Şu muhabbetler gelince üstüne kıyafetlerim kendi kendine yamalandı resmen fakirlikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Catze inanmıyorsan hertürlü kanıtlarım akıllı ol. (Daha ruhsat gelmedi, perşembe kanıtlarım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Sequ çocuklar aç. Şu son quest, durum Yazmalı olan sonuclanmadi mı. Kaynamasin. Bi onu kazanabiliyodum asdf. 4. Yazisim sanırım noyzuralasiyorum. Seks enerji spiritual Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Sequo said: Polisle problrm yasamamak adina arkadasim olan bir galerici sayeainde 34 f 458 plakayi kiraladim ruhsati ile birlikte o sekilde kullandim. bi tek bu kısmı anlamadım sen şimdi plakayla ruhsatı iyi güzel alıyorsun bu adamlardan da bu adamlar o aracı nasıl trafige cıkartıyorlar sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 EVIL_DeaD said: Sequo said: Polisle problrm yasamamak adina arkadasim olan bir galerici sayeainde 34 f 458 plakayi kiraladim ruhsati ile birlikte o sekilde kullandim. bi tek bu kısmı anlamadım sen şimdi plakayla ruhsatı iyi güzel alıyorsun bu adamlardan da bu adamlar o aracı nasıl trafige cıkartıyorlar sonra? Arac pert yatiyor coplukte :) kaskosu olmadığı için pert kaydıda yok zaten çıkamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Dur ben de soru sorayim merak ettim biseyi; Araci perte cikaran kim, kiralayan biri falan mi ? Yasiyo mu ? Yasiyosa ve kasko da yoksa kac kurus gecirdiler kiralayan adama ? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Tek tek sorun beyler kendi de karıştırmaya başladı, hikayeyi yazmakta zorlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 di said: Dur ben de soru sorayim merak ettim biseyi; Araci perte cikaran kim, kiralayan biri falan mi ? Yasiyo mu ? Yasiyosa ve kasko da yoksa kac kurus gecirdiler kiralayan adama ? sdf O arac kiralanmadı sahibi pert etti. 458 kiralık yok abi firmalar akılları sıra reklam yapmaya calışıyorlar kimş ararsan arac 1 ay kirada derler yalan soylerler. İ458 i herkes kullanamaz pert eder dakkasında alamazsında oarayı. 2000 euro gunlugune yaziyorlar misal hırbonun teki hafta sonu 3 ay para biriktirip kiralasa kaza yapsa ne olacak. 458 e kasko yaptirmaya kalksan 92.000 tl tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar