Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Degerli Panpalarim

Sequo

Öne çıkan mesajlar

Sequo said:

Catze said:

Tek tek sorun beyler kendi de karıştırmaya başladı, hikayeyi yazmakta zorlanıyor.

Catze sadece kendini rezil ediyorsun baska bisey yapmiyorsun. Cok kuculdun gozumde eminin baska insanlarin gozundede aynisin.

Hikayeyi bi tam baştan anlatsana sen. Normalde sadece test veya teşhir araçları için verilen 1 yıllık plaka aldın bir şekilde, sonra necmettin şafak gerçin (arkadaşınmış bu da öyle dedin) kaza yaptı, plakasını sana kiraladı, sonra sen kullandın, o tekrar italia aldı, sen plakayı iade ettin, şu an aracı kiralıyor, sen de bu yıl için ayarlama yapıp g plaka ile şehir dışına çıkabildin öyle mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Butthurt mu varki daha önceden filan. Yani adam usulsüz yaptığı şeyi bile anlattı şurda. Ama bir de gelmiş tehdit ediyorsun şikayet ederim seni diye.

Adam manyak mı bu kdr zengin RPsi yapsın. Benim de kendisini forum dışından bilen arkadaşlarım var ve Sequo'nun maddi durumunu onlarda teyid ettiler.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

sokayım öyle arabaya kullanmak için bin tane şey lazım. alırım bi passat gezerim anasını satayım.

E oyle haci supersport guzel kar bırakır şeklide çoktur. Ferrari ve lamboda 2. El alacaksan 5000 km ustu alinmaz misal.

Su 458 i de 50.000 euro kar yapmadan satmam supersport boylr bişey:)
Sosyal ağlarda paylaş

Catze said:

Sequo said:

Catze said:

Tek tek sorun beyler kendi de karıştırmaya başladı, hikayeyi yazmakta zorlanıyor.

Catze sadece kendini rezil ediyorsun baska bisey yapmiyorsun. Cok kuculdun gozumde eminin baska insanlarin gozundede aynisin.

Hikayeyi bi tam baştan anlatsana sen. Normalde sadece test veya teşhir araçları için verilen 1 yıllık plaka aldın bir şekilde, sonra necmettin şafak gerçin (arkadaşınmış bu da öyle dedin) kaza yaptı, plakasını sana kiraladı, sonra sen kullandın, o tekrar italia aldı, sen plakayı iade ettin, şu an aracı kiralıyor, sen de bu yıl için ayarlama yapıp g plaka ile şehir dışına çıkabildin öyle mi ?

Oeğitim şart arkadaşlar. Anlayan arkadaşlar sana da anlatacaklardıt. Ben daha fazla vakit ayirmak istemiyorum sana.

Gercekten vaktim senden daha degerli bunu gordum
Sosyal ağlarda paylaş

Adamin arabasinin pesinde kosacaginiza ayarlayacagi arazi ya da dikecegi agacin pesinde kossaniz daha guzel bi is yapmis olcaniz bu arada.

Ya da diger turlu bende var bi salaklik. Adamla ayni meslek grubundayiz, ona ragmen haci naptin ben de nemalanayim demedim/dusunmedim. Haliyle garip geliyo baya surdaki tepkiler. =) Gerci su quest line da pek normal degildi...

Hmm. Dusuneyim ben bunun ustune biraz. sdf
Sosyal ağlarda paylaş

serjuhan said:

Butthurt mu varki daha önceden filan. Yani adam usulsüz yaptığı şeyi bile anlattı şurda. Ama bir de gelmiş tehdit ediyorsun şikayet ederim seni diye.

Adam manyak mı bu kdr zengin RPsi yapsın. Benim de kendisini forum dışından bilen arkadaşlarım var ve Sequo'nun maddi durumunu onlarda teyid ettiler.

sequo ya sorun butthurt mu var adamı görmedim, adını bilmiyorum, beraber oyun oynamadım, catas ile ilişkilendirdi beni, ben catasta 1-2 ay oynadım sıkıldım bıraktım, o ara bu yoktu bile meydanda, nereden butthurt olacak acaba ?

tehdit konusuna gelirsek tehdit etmedim, biri de şantaj demiş, bilmem napmazsan şunu yaparım da demedim. boş saldırıyor şu an bir sürü kişi.
Sosyal ağlarda paylaş

Catze said:

serjuhan said:

sequo ya sorun butthurt mu var adamı görmedim, adını bilmiyorum, beraber oyun oynamadım, catas ile ilişkilendirdi beni, ben catasta 1-2 ay oynadım sıkıldım bıraktım, o ara bu yoktu bile meydanda, nereden butthurt olacak acaba ?

tehdit konusuna gelirsek tehdit etmedim, biri de şantaj demiş, bilmem napmazsan şunu yaparım da demedim. boş saldırıyor şu an bir sürü kişi.

Hayır butthurt var demedim ama bu şekilde olayı sürdürmeni anlamlandırmaya çalıştım. Saldırmıyorum da ama dediğim gibi bi sebep arıyor insan ister istemez adama bu kdr saldırınca.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

Catze said:

Sequo said:

Catze said:

Oeğitim şart arkadaşlar. Anlayan arkadaşlar sana da anlatacaklardıt. Ben daha fazla vakit ayirmak istemiyorum sana.

Gercekten vaktim senden daha degerli bunu gordum

cevap veremeyince hep böyle yapıosun ama olgar, kaçma az sdfsdf
senin daha soyadın bile belli değil ya, verim misin başdağ mısın o bile belli değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Olm yabliz herif ciddi ciddi arastiriyor galiba kendini got etmek icin biraz once istanbuldan tanidik bi galeri aradi biri aradi abi bodrunda g plaka bir ferroya surtmusler gecmis olsun senin ki mi diye ahaha

once arkadasa sormuslar abi sizin ferromu diye oda benimki burda kapimin onunde demis yuh diyorum yuh
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...