Esh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 arcane said: Esh said: AR gibi bir mod varken randomlamak gayet sacma abi. O 200 goldu da monte eediyolar sana 5. Dakikada. pickleyince monte edemiyorlar mı? Ya randomi oyun basinda 1 kisi atsin, takimin gerisi ona gore secer. Ama 3 kisi randomlarsa ve sik sok herolar gelirse direk quit. Karsisi pickledikten sonra random atanlar var bi de, onlara soyleyecek soz bulamiyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Sorduğum soruya cevap verememişsin. Ben vereyim: ediyorlar. Ona rağmen hayatında maç kaybetmemiş gibi mesajlar atıyorsun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 BENCE KAPIŞIN 1V1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 valla simdi oynayabildigi rol e bakıp randomlamalı insan ben mesela orta dısında her pozisyonu cok iyi oynayabiliyorum ortayı da ortalama oynuyorum ve girdigim oyunda ilk ben randomlıyorum ki sona kalıp randomlamıyorum da yani. eger sen her pozisyonu oynayamıyosan ya da o rol doluysa 2. iyi oynayabildigin bi rol u picklemelisin. ama insanlar bunun yerine aa biri random ladı biz de randomlayalım dedigi icin 5 carry oyunlarda dansediyoruz. problem bilmeyip randomlayan adamın benim oyunuma gelmesi yoksa her rolu oynayabiliyosa randomlasın zaten banane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 kimse bişey seçmediyse yada setup iyi gidiyorsa random atılır. tüm heroları bilmek kaidesiyle tabi. 200 gp temiz para. tabi ki saçma olacağı durumlar var, karşıda çok güzel setup vardır sizde 3 carry vardır atılmaz vb. ama random atmak mallık diye kestirip atılacak bir mevzu değil. siz de biliyorsunuz bunları ne diye kastırıyorsunuz olum. oturup yazıom ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 hersekil aliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 abi randomı falan bosverin her oyun aynı heroyu secip hala onu oynamayı beceremeyen var onu napıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 pro musun gardas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 arcane said: Sorduğum soruya cevap verememişsin. Ben vereyim: ediyorlar. Ona rağmen hayatında maç kaybetmemiş gibi mesajlar atıyorsun sdf. ap de monte etmelerinin sebebi support lazimken carry alan ya da support alip "ben esek almam; kendi wardunu kendin dik" diyen panpalar yuzunden. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 screwy said: abi randomı falan bosverin her oyun aynı heroyu secip hala onu oynamayı beceremeyen var onu napıcaz ben ayni heroyu seciyorum, karsida tanri olumca elime veriyolar, kabul ediyorum. Onun disinda belli herolari da gayet iyi oynuyorum. Desktopta baya iyi pudge oynuyodum ama laptopta yatarak pudge oynanmiyo mesela dun gormus olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Esh said: Desktopta baya iyi pudge oynuyodum AHAHAHA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 iyi pudge, kotu pudge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Esh said: Desktopta baya iyi pudge oynuyodum http://caps.kadircelep.info/napak-inanak-mi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Esh said: arcane said: Sorduğum soruya cevap verememişsin. Ben vereyim: ediyorlar. Ona rağmen hayatında maç kaybetmemiş gibi mesajlar atıyorsun sdf. ap de monte etmelerinin sebebi support lazimken carry alan ya da support alip "ben esek almam; kendi wardunu kendin dik" diyen panpalar yuzunden. (: ap de montenin sebebi, carry olunca bi bok olcagnı sananlar genelde. alıyor trol domi bitmiyor, alır mort domi bf bitmiyor, alıyor PL 0-5 oynuyor, görüyor cunku bunlar iyi oynayan adamların elinde tek basına oyun alıyor.Sonra giriyor bizim oyuna : HÜlloooooooooooo carryciyk carry diyor gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 noobs noobs all around mee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 olm bu forumu yıkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 benim dota1den iyi hatırladıklarım ekmek tarkhas deathlord alengirliuzun bi isim vardı unuttum khala iyidi yanlş hatırlamıyosam geri kalanlar orta-pro arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Esh said: screwy said: abi randomı falan bosverin her oyun aynı heroyu secip hala onu oynamayı beceremeyen var onu napıcaz ben ayni heroyu seciyorum, karsida tanri olumca elime veriyolar, kabul ediyorum. Onun disinda belli herolari da gayet iyi oynuyorum. Desktopta baya iyi pudge oynuyodum ama laptopta yatarak pudge oynanmiyo mesela dun gormus olduk. güldürdün kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 ahaahah yatarak herhangi bi heroyu oynadıgını sanman komikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 ben desktopta bile bazen yatarak oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 yakıcam hepinizi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 lina al, ama stuna verme asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 düştüğün yeri yakarsın!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Killer said: benim dota1den iyi hatırladıklarım ekmek tarkhas deathlord alengirliuzun bi isim vardı unuttum khala iyidi yanlş hatırlamıyosam geri kalanlar orta-pro arası crematoriumı hatıraldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 sheqli olan varsa hadi LOBBY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar