incdarkness Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 tesekkurler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 güzel gelişmeler, devam panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 hacıt sen baya çelimsiz bişeydin dimi ilk başta yanlış hatırlamıyosam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 ızgara al bi tane buharlı, sebzeyi tencerede pişirirsin zaten Masticore said: 10/10 would bang bişey sorucam benim en büyük sıkıntım yemek. Düzgün yiyemiyorum. Annem çökelek yaptım oglum,börek yaptım oglum, hergün et mi yenir vıdı vıdı diye trolluyor... Evde de Dişarıdan yersem her gün para dayanmaz abi. Şu multicooker'dan alsam diyorum. ( Evet sinbo marka alarak sigorta attırma riskini göze alıyorum) http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/sinbo-sco-5037-fonksiyonlu-ve-programli-pisirici-151299059 Bir de onun büyüğü var büyüğünü alsam ona göre çok mu koymam lazım içine malzeme ? (Niye büyüğü soruyorum belki anneminde işine yarar) http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/sinbo-sco-5006-digicook-buyuk-duduklu-tencere-153630053 ANA GİBİ YAR,BAĞDAT GİBİ DİYAR OLMAZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 sırası gelmişken, benim valide öyle eti tavuğu falan döküm tavada yapınca çıkan kokudan rahatsız oluyordu. tefal'in şu 1 kaşık zeytinyağıyla kızartma yapan makinesinden aldı. baya sağlam alet tavsiye ederim. ayrıca büyük rahatlık 20 dakikada günlük protein porsiyonlarım hazır oluyor. öğün geldiği zaman mikrodalgada ısıtıp bam güm yiyorum. tabi kırmızı eti yine tereyağıyla tavada yapıyorum ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 SodomVsGomore said: sırası gelmişken, benim valide öyle eti tavuğu falan döküm tavada yapınca çıkan kokudan rahatsız oluyordu. tefal'in şu 1 kaşık zeytinyağıyla kızartma yapan makinesinden aldı. baya sağlam alet tavsiye ederim. ayrıca büyük rahatlık 20 dakikada günlük protein porsiyonlarım hazır oluyor. öğün geldiği zaman mikrodalgada ısıtıp bam güm yiyorum. tabi kırmızı eti yine tereyağıyla tavada yapıyorum ehehe tefal actifry baya kullanisli alet. temizligi konusunda karar veremiyorum malum haftada 1-2 defa bulasik makinesi calistiriyoruz. zaten fazla da kullanmadigimizdan actifry'i sikinti olmuyor. ama senin gibi sik kullanmaya karar verirsem diye soruyorum nasil temizliyorsun sik kullanimda? suyun altinda tutmak yetiyo mu? bir de gunde kac gr tavuk hazirliyosun? gecen gaza gelip netten bench, duz bar, z-bar, dumbell, agirlik seti, barfiks demiri - sinav demiri - el yayi - ip - bukbuk (power twister) aldim. bu aletlerin yetecegi evde yapmalik ise yarar bir program bulursam ben de baslicam ins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 abi açıkçası temizlik işini ben yapmıyorum. ama o işi yapan ablanın da hiç öyle makinaya attığını görmedim. temizliği oldukça rahat zaten içi teflon e zeytinyağı az da olsa kullanıyorum gıdanın yapıştığını zorladığını falan görmedim. pril-sünger combosuyla gayet temiz olur yani. günde 800-900 gr yapıyorum. zaten 1 kg kapasiteli alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 He iyiymiş o zaman elde hallederim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 bu multicooker'in güzel yani zaman ayarlı olması (evden cıkarken kur aksam hazır olması),kokmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 sanssizsansli said: hacıt sen baya çelimsiz bişeydin dimi ilk başta yanlış hatırlamıyosam? 64 kiloydum 1.5 yil once suanda 78 kilo edit: 6 ay once ustteki foto gibiydim iste 70-72 kilo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 inc tebrik ederim. ben yağ oranım oldukça yüksek başladım spora. dolayısıyla form tutarken karboya aşırı yüklenmem gerekmedi. 80 kiloydum ama tam amca göbeği vardı. idealime ulaştım 70 kiloydum yağ oranı çok düşüktü dedim kolaymış lan bu iş. bi süredir hacimlenmek istiyorum 75 e çıktım ama artık o lapayı yerken bayılıcak gibi oluyorum asdf. 64 ten 78 e çıktım diyorsun gerçekten bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 ben de bugun olcume girdim bir ayda 1.2 kg almisim 1 kg si kas kalanı yag imis nasil iyi mi gencler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 rakamlara takılmamak lazım. o ölçümler büyük yalan. 1 ayda 1 kilo kası, arnold bile gelişim sürecinde almamıştır muhtemelen.. aynaya bakıcan gelişim için rakamlara değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 o ölçüm cihazları bana pek sağlıklı gibi gelmiyor. nedense güvenemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 metabolizma meselesi gencler qısqanmayin akjsgdjlahdlasdl saka maka bana da pek olasi gelmedi ilk aydan o kadar kas yapmasi vucudun he bir de metabolizma yasim baya gencmis belkim de ondandir ama beslenmeye dikkat edildigi surece kas yapmanın o kadar da zor olmadigini dusunuyorum antrenman 5 se beslenme 10 bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Antrenman 5 ise beslenme kesinlikle 10 da bir yılda lean muscle olarak en fazla 10 kg alabiliyorsun diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Sorieno said: Antrenman 5 ise beslenme kesinlikle 10 da bir yılda lean muscle olarak en fazla 10 kg alabiliyorsun diye biliyorum. naturelsen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 ben de bu hafta 3 kilo aldım 2 kilosu yağ 1 kilosu suymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Evet naturel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 @sodom tesekkurler acikcasi 1 yilda 64 ten 70-72 ye cikmasi cok zor degildi son 6 ayda ki gelisim benim icin cok iyi oldu guzel tarafi bol bol pizza tuketmek :D son 3 aydir gainer kullaniyorum extra olarak ayni zamanda antreman sonrasi creapure+whey haftada 4-6 kere gidiyorum (haftanin yogunluguna gore degiskenlik gosteriyo) sonuc olarak en kotu 14 saat yemeksiz susuz biraktim kendimi minimali gormek icin 77.8 di aksamlarida 81 e kadar cikiyo yemek ile kaloriyi 2400-2500 lerde tutup bol bol sebze yemek en guzeli bende gelisim konusunda vitaminlerin cok yardimi oldu edit: bu arada o dedigin olay bana oluyo arada yemek yiyesim gelmiyo yerken kusasim geliyo falan 2 gun sirf shaker + protein + portakal suyu + yogurt gibi tuketimden sonra tamamiyle duzeliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 incdarkness said: sanssizsansli said: hacıt sen baya çelimsiz bişeydin dimi ilk başta yanlış hatırlamıyosam? 64 kiloydum 1.5 yil once suanda 78 kilo edit: 6 ay once ustteki foto gibiydim iste 70-72 kilo boyun 170 civarı mı? ya da boyun kaç cm olarak sorayım daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 beyler bu arada bi şey sorucam. diyete harfi harfine uyduğumu pek söyleyemem. ama çünkü artık tıkanıyorum supplement kullanmıyorum her gün 800-900 gr et-tavuk 300 gr pirinç ve ara öğünleri de katarsak zor oluyor. ama asıl sorunum öğünlerden sonra çok az da olsa bir ateş basması, halsizlik yaşamam. hani bildiğin bir şey yapmaya çoğu zaman takatim kalmıyor. geçtiğimiz yaz haftada 6 gün falan gidiyordum bunun çok daha ağırını yaşadım. doktora gittim şekerden tutun tuz oranına kadar hiçbir sorun çıkmadı. yalnız tansiyonum düşük çıkmıştı. başına gelen, sebebini bilen ya da benzerini yaşıyorum şunu yapıyorum toparlıyor diyebilecek olan var mı? @inc sen diyince aklıma geldi 1 gün de olsa karboyu kesmek seni iştah açısından toparlıyor anladığım kadarıyla. peki halsizlik, dermanının kalmaması gibi durumlar yaşıyor musun? yaşıyorsan protein üzerinden günü geçirmek toparlıyor mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 iyi çiğne yediğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 sindirimin dertli abi..bir anda cok sey mideye atinca vucut kan akisini mideye bagirsaklara yonlendiriyor..bu da beyne giden kan akisini dusurdugu icin yemek sonrasi sarhoslugu denilen olayla karsilasiyorsun..arti kan sekeri de dalgalanip yukseliyor ve endorfinlerin saliniyor..bunlar da hep keyif verici seyler.. ondan halkim yemek sonrasi cay kahve vs iciyor oradaki uyaricilar az kendine getiriyor adami.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 bu açıdan düşünmemiştim evet sorunum bu sanırım. biranda yüklenmeyecem bi süre azar azar yicem bakayım bi değişecek mi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar