Killer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 onetimebaby said: Skypedan ekler misin beni : wishiewish1 Cok sorum var da. Mesela recel ve tereyagini neye surup yiyoruz? sorular paralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Jaegerjaquez said: abi her cümleden ayrı bi cahillik akıyo napıcam bilemedim troll galiba sdfasfsdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 O NER LAN SDJFMASFAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 beyler alinin menajeri ve idman antrenörü benim artık. soru ve irtibat için benle görüşün killjoy fikirtepe mahalle badi camiası karşısında dünya kanser vakfı da kimmiş! sadad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 ohh jaegeri uğraştırmışsınız içimin yağları eridi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 tili ara sıra baıyorm sen de wotlar döşüyosun yorulmadın mı la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 yoruldum işte. niye böyle bi görev edindim kendime onu da bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 erteliyorum falan sonra cevap yazarım diyorum, üşeniyorum. sonra suçluluk duyup wotu döşüyorum gene. wotları azalttım artık da samimi sorular gelince insan dayanamıyor öm ler var daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Killer da milletin gördüğü ilgiyi nasıl kıskanıyor belli değil. Al lan al sana da ilgi gösteriyoruz bak adını yazıyorum falan. Üzülme hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 KillJoy said: whey sadece karaciğer mikmio.. bi süre sora o mikemmel vücutla tavladığınız karı sizi yatakta ağlarken terkedebilir de.. *çünkü eser miktarda soya içerebilir o %100 yazan whey'ler. Soya erkeğe zararlı biliyoz da, bütün Uzakdoğu bu boku yiyor sabah akşam, ama ne şişmanlık ne jinekomasti ne sertleşme dertleri var, amip gibi ürüyorlar hatta. Tozdaki eser miktarda soya da bişey yapmasın artık, tutup yemeğini sosunu yemiyoz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 tiLi said: yoruldum işte. niye böyle bi görev edindim kendime onu da bilmiyorum camianın gururu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 la zaten her şeyin fazlası zararlı.. tutup 10 yıl kullanırsan illaki biyerden patlak verecektir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 turkish logic 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Killer said: tiLi said: yoruldum işte. niye böyle bi görev edindim kendime onu da bilmiyorum camianın gururu senin öğrencilerin yok muydu niye kıskanıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Killer said: tiLi said: yoruldum işte. niye böyle bi görev edindim kendime onu da bilmiyorum camianın gururu odamda süleymancık var nasıl yakalarım sdf öldürmeden* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 tiLi said: Killer said: tiLi said: yoruldum işte. niye böyle bi görev edindim kendime onu da bilmiyorum camianın gururu senin öğrencilerin yok muydu niye kıskanıyon olm niye kıskaniyim yorulmadın mı dedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Killer said: beyler alinin menajeri ve idman antrenörü benim artık. soru ve irtibat için benle görüşün killjoy fikirtepe mahalle badi camiası karşısında dünya kanser vakfı da kimmiş! sadad hocam bana program yazar mısın? kaç yumurta beyazı yiyoduk kaç gram protein alıyoduk kesinleştirelim o konuyu artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Killer said: tiLi said: Killer said: tiLi said: yoruldum işte. niye böyle bi görev edindim kendime onu da bilmiyorum camianın gururu senin öğrencilerin yok muydu niye kıskanıyon olm niye kıskaniyim yorulmadın mı dedim sdf şaka yapıyorum lan. sensei diyodu biri veya senpai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 tiLi said: sensei diyodu biri veya senpai Notice me senpai! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Hadi bugun spor sonrasi masaj oncesi. Gerci short sikistirdi bir de 1 litre su ictim antrenman boyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 olcak olcak. çalış sen ye bas. bu işin olayı bu. tırıvırılarla uğraşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 kol çalışmadığım günden bu. http://photos-b.ak.instagram.com/hphotos-ak-xfa1/10684217_1476569182603777_1111629168_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 damarinin ustunde yagmur damlasi olayim aytunc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 abi bu gidişle sen 1 seneye bizi geçicen zaten ahah inanılmaz gelişiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 moriarty said: abi bu gidişle sen 1 seneye bizi geçicen zaten ahah inanılmaz gelişiyosun helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar