µh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Ben de şunu sormak istiyorum, bütün makalelerde alınması gereken protein miktarı vücut kas kütlesi üzerinden hesaplanıyor, bizim millet niye kilosu üzerinden hesaplayıp alıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Arnold gibi aliyoruz biz. As much as you can eat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 onetimebaby said: Sabah uyaninca cekildi. Biri bana flex etmeyi ogretsin ya gercek bir sampiyon doguyor ayrica cutting falan yapmadinki sen hic kahvaltida dunyanin en kotu iskenderini falan yiyodun aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 300g protein çok değil mi ya? 200g üzeri hyperammonemia ve hyperaminoacidemia riski taşıyor diye okumuştum. Hatta bir öğünde 40g üzeri almak da bile aynı belirtileri taşıyıp, tekrarlandığında sıkıntı çıkarabilir deniyor. http://www.livestrong.com/article/253065-signs-symptoms-of-too-much-protein-in-the-diet/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 fistan oylesine yazmış yine heralde 300 fln. alan yok. (sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 tavuk yiyip protein aldığını sananlar var pişirince %50 hafifliyor, %25i de hormondur 300-400 gr çiğ tavuk normal yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 vucut kullandıktan sonra sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Sakin gencler. 3 ogun bonfile, gunde 2 kere whey, 1 ogun de fistik ezmesi yiyorum iste. Kac gram aliyorsam artik. Bazen 2. whey yerine 5 yumurta omlet cakiyorum lorlu. 3 kere de haslanmis bulgur ya da patates yiyorum. 1 kere yulaf yiyorum. Fistik ezmesini de yulaf krakerine suruyorum. Spor sonrasi da meyve var. Shakein icine muz seklinde genelde. Aha butun sirlarimi yazdim hemen bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 kuzu gerdan da ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mala gidiyorsa yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Boyun kaç senin 180 bile durmuyorsun, alacağın kilo iyi durmayabilir. Ve bukadar hızlı kasacam diye deli gibi yersen, iç organları eline alabilirsin haberin olsun, böbrek karaciğer pankreas vsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 ßæv said: fistan oylesine yazmış yine heralde 300 fln. alan yok. (sanırım)adam yazmış 320gr protein alıyorum günde diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 178 boyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 göttenbacaklılar kulubune hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 74kg olmak hedefim zaten clean bir sekilde. Topu topu 500 kalori fazla aliyorum yaktigimdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 seigen said: 300g protein çok değil mi ya? 200g üzeri hyperammonemia ve hyperaminoacidemia riski taşıyor diye okumuştum. Hatta bir öğünde 40g üzeri almak da bile aynı belirtileri taşıyıp, tekrarlandığında sıkıntı çıkarabilir deniyor. http://www.livestrong.com/article/253065-signs-symptoms-of-too-much-protein-in-the-diet/ normal insanlar için o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Killer said: doğal insanlar için o fixed :). Mr olympia'lara bakınca Ronnie 546g günlük alıyormuş da artık kullandığı steroid'e o bile protein sentezine yetmiyordur :P. http://musclebuildingfoodshq.com/the-best-bodybuilding-diet-for-muscle-building/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 mr olympia'lar yaşlanıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 pati bana foto koydurtmuyo lan ya da yeni sistme mi gldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Killer said: pati bana foto koydurtmuyo lan ya da yeni sistme mi gldi sdf yurtdışından foto konmuyo kanka, yeni kural geldi. Siz orda ucuz supplementle kebap hayatlarınızla vücut yapın biz de özenmeyek diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Yanlarda hafif belirmeye baslamis. Ama haftasonu uykusuzluktan ve carb azligindan biraz suzulmusum. 67kg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 yulafin kiymetini anlamis oldum. patates haslama kesinlikle kahvaltidaki yulafin yerini tutmuyor. belki de miktari tutturamadim tabii. ama zaten nutrition degerleri de tutmuyor. kisaca daha cok yulaf ve bulgur/brown rice, daha az patates bir sure. simdi hesapladim. sutlu yaparsam wheyli yulafi, yaklasik 1000 kalori ediyor sabah icin. bundan bir de uyumadan once yesem kafadan 2000 kalori. 500-600 gram arasi kirmizi et tuketiyorum gunde. 850 kalori de ordan kaptik. e 2 ogun de bulgur haslamadan 500 kalori alsam. fistik ezmeli krakerlerle falan 3500 kaloriyi bulmam lazim. neden bulamiyorum acaba =) edit. e simdi baktim da 500 gr patates haslama da yaklasik 400 kalori ediyor. ogunlerden birini pilavli birini patatesli yapabilirim gibi. cesitlilik olmazsa yiyemiyor insan bir sure sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 abi ne kalori hesabı bu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Bulka girdi sanırım o arkadaş, ihtiyacı + 500 yapmaya çalışıyor. Ben yekten tüm mutfağı süpürüyorum uğraşmıyorum hesaplamakla pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 400gr lifalifin hepsini yesen 1000 kalori etmez naptın sen sdgsdgfdhy53qgtasfdgvfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar