synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 jager gaza gelme, kermit tinerci, pıçah takar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 memişlerini mıncıklayarak yenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Buyume basladi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 üçgen geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 flexing bilmedigimden sadece ikindim tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 akıllı olun olimpia falan denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 arkadaslar bel kismi hareketi onerin lan got gobek gitti bel incelmiyor ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 öyle olmuyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 lan nasil olmuyor arkadasim. durumum bu hayvan gibide kosuyorum aslinda. bekleyelim 1-2 ay daha bakalim ne olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 eat clean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 jacabo said: memişlerini mıncıklayarak yenebilir cok net emer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 SenariouS said: lan nasil olmuyor arkadasim. durumum bu hayvan gibide kosuyorum aslinda. bekleyelim 1-2 ay daha bakalim ne olcak bel hareketi yaparak olmuyor işte abi napayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 SenariouS said: arkadaslar bel kismi hareketi onerin lan got gobek gitti bel incelmiyor ak abi hayatı boyunca love handlelarıyla mücadele etmiş bi sporcu olarak: 5 net hareket var bu konuda, ertesi gün direk görürsün etkisini. 1- koşarken karnı bele çekip elle vurma. iyice yükseğe çekeceksin bu bir. 2- twist combo 3- russian twist 4- koy boru tarzı bi şeyi sırtına, bacaklar sabit, üst vucut bi sola bi sağa döncek. 5- oblique v-ups veya leg climbing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 senle dövüşmek istemiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 moriyartri sagolsun tekrardan calismaya döndüm normalde sabah dustan once dambillari kaldirip indiriyordum bide triceps calisiyordum az bucuk bir kaç ay sonra before aftir koymazsam bana hakaret edin prensipsiz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 tiLi said: senle dövüşmek istemiyorum ya Benle döğüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 tiLi said: senle dövüşmek istemiyorum ya http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/07/needing-approval.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 kalın bel yoktur, dar omuz vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 ekmeği kestim 11 kilo verdim 4 ayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 moriarty said: SenariouS said: arkadaslar bel kismi hareketi onerin lan got gobek gitti bel incelmiyor ak abi hayatı boyunca love handlelarıyla mücadele etmiş bi sporcu olarak: 5 net hareket var bu konuda, ertesi gün direk görürsün etkisini. 1- koşarken karnı bele çekip elle vurma. iyice yükseğe çekeceksin bu bir. 2- twist combo 3- russian twist 4- koy boru tarzı bi şeyi sırtına, bacaklar sabit, üst vucut bi sola bi sağa döncek. 5- oblique v-ups veya leg climbing. ertesi güne gerek yok. yaparken göreceksin etkisini zaten. ne kadar çok twist o kadar ince bel diyebilirim. herkese tavsiye ediyorum günde minimum 100 twist, hem sağa hem sola TWIST OFF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 nereye vuruyoruz elle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 popoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 yanlış anlaşılmasın spor salonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 KOLLARIMI ŞİŞİRMEM LAZIM ACİL YARDIM !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar