Remus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Kestin yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 koyma foto gözünü seviyim. kılsız bile olsa koyma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 kılları kestiyse koysun bi ya, ama sonra bi 5 kilodan aşağı almadan koymasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 nasıl alcam 3 öğün fazlsıyla yiyiorum mekik şınav varfiks dışında bir aktivitem de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 yolla yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 yolla da özgüvenimize özgüven katalım sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 abi sorun 3 ogun yemen zaten. 6 ogun ye. normal ogunlerinin arasina ogunler ekle. bir de uyumadan onceye ekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 1 ogun ye, o ogun butun gun olsun, durmadan agzina biseyler sok ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 ne gibi şükrücüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 kaburgaları aldırmak gerekiyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 eline ne gecerse o an iste, kaburgalar optional. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 aquila said: 1 ogun ye, o ogun butun gun olsun, durmadan agzina biseyler sok ;) continuous nutrition, fitness camiasında yeni trend sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 forgivera ozel sadece, baskasi denemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Benim bi sıkıntım da işten 6.30 7de çıkıp 7.30da spora başlayıp 10da evde olmak. O saatten sonra akşam yemeği yiyorum, iş yerine en son 1.30da yemiş oluyorum falan. Akşamları çok yiyince göbek yapıyor, az yesem zaten zayıfım iyice zayıflarım falan. Ara öğün diyeceksiniz ama çok zor o iş ya. Arkadaş ne problemli iş spor yapmak yok squatı öyle yapma böyle yap yok yemek ye bilmemne. Basıcam parayı photoshop bilen adam tutucam valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 axedice said: Benim bi sıkıntım da işten 6.30 7de çıkıp 7.30da spora başlayıp 10da evde olmak. O saatten sonra akşam yemeği yiyorum, iş yerine en son 1.30da yemiş oluyorum falan. Akşamları çok yiyince göbek yapıyor, az yesem zaten zayıfım iyice zayıflarım falan. Ara öğün diyeceksiniz ama çok zor o iş ya. Arkadaş ne problemli iş spor yapmak yok squatı öyle yapma böyle yap yok yemek ye bilmemne. Basıcam parayı photoshop bilen adam tutucam valla sabah az ye veya hic yeme de spor cikisi yemen lazim adam gibi. 5.30 gibi de yemen iyi olur ama onu nasil halledersin bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 bulka hızlı geçiş yaptım sdf 81kg http://i.imgur.com/5Hdo7pC.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 This made me moist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 bu ne abi banlayalim bunu. kontrol edemiycez yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Jaegerjaquez said: b lan olm çizdirsene şu gözleri, o tipe gidiyor mu o gözlük sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 hem zeki hem kaslı havası katıyor bence sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Jager olimpiya olmuşsun tebrikler kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 memeler arasında ceviz kırmalık olmuş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 olimpiya için baya bi çalışması lazımda o konuda bi anlaşalım =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Jaeger seni teke tekte indiririm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar