tiLi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Jaegerjaquez said: bence kısa sürede çok iyi gelişme olmuş lan küre girmişin sanki sfds helal hacı abi sanki evde gizi bi badici abim var da onun resmi gibi olmuş 2 fotoyu kıyaslayınca yanlış mesajı alıntılamışım imamınkini alacaktım kas hafızası acaip lan normal beginner 2.5 ayda böyle olsa roid derim. forumda bi tane yeni başlayıp at gibi steroid yüklenen vardı naptı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 SodomVsGomore said: mod bi zahmet benim fotoyu siliversin :D ben de jaegerin son resminden sonra bunu demiştim abi öyle deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 koyim la bulk fotosi koyim mi zaaa :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 koy tabi lan manyak mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 bulk bitiminde atarım ya neler yaptıklarımı yazaraktan son fotoyu daha faydalı olur zaten 10 gün önce çektmiştim 1kg daha aldım onun üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 koyma lan biraz zaman geçsin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 jaegerin bulk resimlerine ulaştık http://i.imgur.com/FgWHDkO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 abi asgksdakjgfssgadfsja şaka maka benziyoda lan saç sakalda aynı pipi küçük çıkmış ama sfddsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 -15 kg tıfıl halimi koyarsam taşarap geçmeyip akıl verirsiniz di mi? PS: Road To Takımlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 koy panpa bekliyoruz http://25.media.tumblr.com/4d0d93af47b4552e9166ff39e5fbd880/tumblr_mkp3p6ET0D1rxi9exo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 çoğunuzdan kaslıyım sanırım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Valla koyuyorum. Daha önce söylemiştim işte tamamen deficit'te gittiğim kardiyo+medium intensity ağırlık sürecinin 2 aylık sonucu bu oldu. Kollar göğüs omuza basmak lazım orasını biliyorum da. Durum nasıl, deficit'e biraz daha devam edip packleri belirgenleştireyim mi yoksa bu kadar yeter diyip lean protein+complex carb ile surplus'a başlayayım mı? Günlük diyetim, Kalkınca shake 30 dk sonra 2 yumurta beyazı, 1 dilim tam buğday, light peynir Öğleleri işte ne yazık ki pilavlı sohbetler Ara öğün meyve, kuruyemiş Workout ve sonrası shake Akşam yemeği 200-300 gr et (tavuk/hindi/antrikot/somon/kıyma) ve yanına eser miktarda karb (ekseriyetle kepekli makarna, kepekli erişte, çok nadir kuskus) How to git gut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Ben daha iyiymisim. Tamam guvenim kendime geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 sorieno sen kasın leanlikten önemli olduğu yerdesin bence. o yüzden küçük surplus ve güçlenmeye bak. artık kardiyo mardiyo yapma. farmer's walk, sprint falan tarzı hiitimsi şeyler yap arada sadece daha fazla yumurta, daha fazla et, yoğurt, süt. spor öncesi proteinin eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 bu zayıflığa rağmen niye pack gözükmüyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 çünkü kassız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 adamın kilo taş çatlasın 70, hala kilo vereyim diye uğraşıyor. le ilehe illelleh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 75 kiloyum ya. Skinny fat'in ağababası olduğum için ancak gidiyor karındaki yağlar. Yoksa ab kasları epey var. O yüzden hala kardiyo+deficit yapayım mı diye düşünüyorum çok. Sprint'i düşünüyorum sabah işte. Sonra yine her gün weight çalışması. Bundan sonraki plan bu şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 erimiş gitmişsin ne kardiyosu allahasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 bunun üstüne kas yapmayıp hala yağ yakmaya çalışıp bi şekilde six pack çıkarsan benim gözümde güzel olmaz. ama herkesin zevki farklı. bunları da beğenen var http://www.martindelacroix.com/wp-content/uploads/2011/03/abs.jpg http://beyondthebarbell.com/wp-content/uploads/2012/05/skinny-guy-abs.jpg http://www.admiralluke.com/Images/hey-2.jpg senin hedefine bağlı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 nasıl 75sin yahu boyun 1.85 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 90 abi boyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 bence göğüs, omuz, kol, triceps upper body ağırlıklı çalış sen. kardiyoyu kıs. çok istiyorsan interval koşabilirsin, kısa sprintler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar