Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

before - after foto #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

şu öm kutunu boşaltsan sana ne küfürler edicem var yaaaaa

Jaegerjaquez said:

abi bence omuz kanat bel oranı muazzam zorla genetiğini mi bozcan :D omuzları kanatları büyüttükçe aynı oranda büyütürsün beli de zaten 2 ayda çok iyi gelişme koyduğun idmansız fotona göre 2 ay hiç bişi eat clen tren hard :P beslenmende idmanında bi sıkıntı falan yoktur zaten bişi demiyorum o konularda chest press direk ekle ama bench yapmaman üzdü sadece ^^
Sosyal ağlarda paylaş

hunty said:

tiLi said:

http://i.imgur.com/pij4a4L.jpg

Arkada kalmis ben duj istiyor. Havluyu niye alttan yukari siyirdin? Bacaklarini napalim biz? Black_hand'in "zike giden yol" calismasindan hic feyz alamamissin. Havluyu dogru kivirip daha yakindan daha guzel bir poz ver. Pontipati puanini versin.

eskiden yağsız da olsam adonis yoktu bende. yeni çıktı. doğru diyosun zike giden yolu gizlemişim. 1 ay sonra yenisini koyarım şimdi fotoya boğmayalım.

üçgenli tebriklerinizi öz-imajıma kattım teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada tili başkan, senin asıl taşaklı olduğun konuya yani bilgine gelirsek. ben ramazan sonrası ölümüne yağ yakma sürecine gireceğim. ağustos ortasında filan başlayacağım yani.
1-1.5 ay sürdüreceğim bu süreci.
şimdi bana en taşaklı yağ yakma olayını anlat. insanity mi yapayım yine nasıl yapayım. kaslarım 1-2 kilo azalsın dert değil cidden, yemek konusunda da tüyolar ver.
ver lan. tırıvırı yapma.
Sosyal ağlarda paylaş

Gizli said:

tiLi said:

ilk gittiğim gün falan belimi fıtıkladım.

şunun belirtileri nasıl oldu abi? ben de alaturka tuvalete sıçar gibi bir pozisyonda belimi esnetirken çatur çutur sesler geliyor ve omurların birbirlerine sürttüğünü hissediyorum. 4-5 gündür belimde hareket ettiğimde oluşan bir ağrı var ancak bacağımı kafama kadar kaldırabiliyorum,bisiklet sürüp koşabiliyorum ağrısız bir şekilde.

biraz hastalık hastası diyebileceğiniz biriyim aslında. normal işleyen bir şeyi kurcalayıp bozuyorum genelde. şu aralar taktım bu olaya "bir sorun olmuş mudur?" diye

o pozisyonda belini esnetme zaten. hatta belini hiç esnetme karın kaslarına göre kısa değillerse.
bacağını kafana kadar acı hissetmeden kaldırabiliyosan fıtık gibi durmuyo. fıtıkta bi anda fena bi acı hissediyosun, ilk başta yürüyemiyosun acımadan.

pazartesi gene fıtıkladım bu arada ben. serçe parmağı kesilince çekme antrenmanında o parmaktan yeterince güç gelmeyince ön kol küçük bi sakatlık geçirdi. hala geçmiş değil. onun yüzünden hanging leg raise yapamadım. dedim şu powerlifterların bayıldığı hareketi bi deneyeyim.
http://www.youtube.com/watch?v=n1252pBQFTk
2. sette ağır ve dikkatsiz girince bi anda fena bi acı girdi. yıllardır hissetmediğim çok tanıdık bi acı. 5 dakka yürüyemedim. şimdi adam gibi güç hareketleri yapamadığım için badiye çevirdim antrenmanı biraz
Sosyal ağlarda paylaş

sanssizsansli said:

bu arada tili başkan, senin asıl taşaklı olduğun konuya yani bilgine gelirsek. ben ramazan sonrası ölümüne yağ yakma sürecine gireceğim. ağustos ortasında filan başlayacağım yani.
1-1.5 ay sürdüreceğim bu süreci.
şimdi bana en taşaklı yağ yakma olayını anlat. insanity mi yapayım yine nasıl yapayım. kaslarım 1-2 kilo azalsın dert değil cidden, yemek konusunda da tüyolar ver.
ver lan. tırıvırı yapma.

jaeger tek cümleyle özetlemiş işte
aslında ramazanda yağ yaksan nasıl olur diye düşünüyorum. arada hiç snack falan yemiyosun, 2 öğünde insan gibi yesen, her gün hiit veya insanity tarzı şeyler yerine low intensity (yürüme) takılsan, 3 gün de ağırlık yapsan az terlemeli

neyse ramazana takılmayayım. en taşaklı yağ yakma olayı = beslenme. kalori kısmanın en kolay yolu karb azaltma. bir anda komple kesmek yerine günbegün azaltmak daha iyi. ama ince ayarla uğraşmak daha zor gelebilir. sonunda vardığın noktada bütün karbonhidratları kesiyosun.
sadece ağırlık sonrası o günkü antrenmanın büyüklüğüne göre patates yiyosun biraz yemeğin yanında(fırında, haşlanmış). ağırlık günleri biraz kalori artırıyosuın, ağırlık olmayan günler azaltıyosun.

haftada 1 öğün cheat, çok canının çektiği karbonhidrat kaynağını afiyetle yiyosun. bu yemeği zor bi ağırlık antrenmanını sonrasına denk getirmeyi tercih ederim.

cut süresince yavaş yavaş bu karb kaynaklarını da kısarak yağ yakmanın yavaşlamasını da engellemiş oluyosun.

karbonhidrat yoksa ne yiycem diyebilirsin. her öğün protein kaynağı+sebze yiyceksin. az proteinli beslenmeyle yağ yakmayı tavsiye etmem kesinlikle. kaç öğün yediğinin hiç bir önemi yok, 6 küçük öğün veya 2 büyük öğün fark etmez. kolayına ve hoşuna giden şekilde ye.

bi 5 gün kalori saymanı tavsiye edebilirim. ben belki hiç saymadım, saydım da hatırlamıyorum o yüzden samimiyetsiz bi tavsiye. ama ne kadar yiyince kilo alırım ne kadar yiyince kilo veririmin ayarını bilmek önemli.

sabah kahvaltıdan önce yürüyüş ısrarla tavsiye ediyorum. bunun uzunluğunu ve sıklığını gittikçe arttır.

3-4 gün ağırlık kaldırmaca, kas kaybetmemek için ağır girmece. "yağ yakma döneminde kasları keseyim çizeyim o yüzden ağırlığı düşürüp tekrarı artırıp bol izolasyon 3x20 gireyim" dersen kasları eline alırsın. zaten öyle bi kesme çizme biçimi yok(bunu artık herkes biliyo da bilmeyen vardır okusun).

geldik senin bayıldığın HIIT tarzı veya circuit training tarzı kalori harcama yollarına. bilerek en sonra koydum. diğerleri kadar önemli değil. aslında bu cut döneminden çok slow bulk, body recomp döneminde faydalı. sprint, sled push, farmers walk falan slow bulkta gereksiz yağlanmanın önüne geçiyo(diyorlar, pek denemedim). neyse bunu vücudunun kaldırabildiği düzeyde ve sıklıkta yapıcan işte. neler yapabilceğini başka bi zaman düşünelim yoruldum amk

ha disclaimerı unuttum. yazdığım her şey yağ yakmanın olmazsa olmazı falan değil. önemli prensipler var, onun dışındakiler tercih. ben biraz spesifik yazdım ki fikir oluşsun
Sosyal ağlarda paylaş

Karbı kesip 16 günde 90'dan 84'e indim ben lol. 4 kilo daha versem ideal kilom. Dukan diyeti yapıyorum esasında ama adamın yaptırdığı karbonhidrat ve fazla yağı kesmek sistemli olarak, sanıldığı gibi sırf et yiyorsun değil yani.

Spor öncesi az biraz karb eklenerek sporculara da uydurulabilir gibi geliyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...