Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 baitlenmişiz agalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Korktum ama korkmadım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 squat deadlift yapmaktan götüm büyüdü. götümün resmini koysam hoş karşılanmaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 biz götü severiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 koy koy got koy, ooohh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 killer burasi got koktu gelde ogret sunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ama çıplak çekerim. kıl, stretch mark ne varsa görceksiniz. yoksa anlaşma yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 koymazsan adam degilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Kilsizindan olsun ortaya panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 http://i.imgur.com/pij4a4L.jpg 2 ay oldu başlayalı. asıl hedeflerim belimin biraz kalınlaşması ve bacaklarımın normal erkek bacağı kalınlığına gelmesiydi. belim karı beliydi, bacaklar kürdan gibiydi. hedefleri tutturdum. 5 kilo aldım. zerre yağlanma yok. ışık falan bok gibi farkındayım. resme bakarak vücut başlığında yazdıklarımı çöpe atmayalım lütfen. yıllardır çalışıp ara vermekten geriye kas kalmadı ama belli bi tecrübe ve bilgi kaldı. havlu seksi olmuş mu 2 aydır sadece güç çalışıp nerdeyse hiç badibuilding tarzı çalışmadığımı da ekleyeyim. kafama eserse arada izolasyonlar yaptım da ne bileyim her badicinin favorisi bench bile yoktu lan programda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 biz hala got bekliyoruz tili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 ya ben de oaakdar konuşuyor ediyor, habire yazıyor dedim tili gerçek bir rambo.. ama değilmiş ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 ben bunu aletsiz yapıyorum lan boy kilo ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 olm ben senden daha kaslıyım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 imamizer said: ya ben de oaakdar konuşuyor ediyor, habire yazıyor dedim tili gerçek bir rambo.. ama değilmiş ;D ya olm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 tili ben eskiden arnold idim temalı mesaj atmış sldkjfs yok ama bari bize ışık oyunu yapmasaydın burda biz bizeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 tili tam bir küçük enişte çıktı, bir akşamda iki kere kullandım çok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 uff şimdi ben böyle bilgilendirici, tavsiye verici postlarına bakınca kassız olduğunu hatırlayacağım hep... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 tili'nin fotoğrafında ışık, kompozisyon, detaylar hepsi mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 adamın vucut iyi boy kısa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 2 ayda bu kadar oluyo gavatlar. var mı 2 ayda daha iyisini yapan aranızda? 5 kilo kas diyorum. bench yapmadım bu sefer diye goril gibi memelerim olmadı ilk defa, pişman oldum lan. onlar olsa böyle tepki gelmez. dipsi bırakıyorum, incline bench yapıcam sizin için. başlamadan önceye dair bulabildiğim foto da bu var. skinnyfat normal halim http://i.imgur.com/pR5wBAV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/10373653_308253146003450_1588681510570247056_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 daha fazla yazma lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 olm ben sana motivasyon olayım lan en iyisi. bak geçenki fotoğrafla ilk halim yanyana. sdf http://imgim.com/cbh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 ilerleme muazzam tebrik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar