Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 of ya o agac dalında pullup yapıp yapıp suya atlarsın var ya :D
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 abi baya uzak duruyor nasıl atlıycaksın sdf
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 hakliyim said: Direnişin ilk günlerinden beri hiç spor yapamadım salona gidip. sadece dans ve seks.. eriyorum günden güne .. üstüne vegan oldum falan.. ben de ya spor yapıyorum ya seks yapıyorum. ikisi hiç aynı dönemlere denk gelmiyo. kaslar bitince spora geri dönüyorum
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Cheaz said: abi baya uzak duruyor nasıl atlıycaksın sdf Noyan 1 sn de havada 8 yumruk atıp o ağacı kapıp 3x10 pull up yapıp atlar suya hey yavrum hey.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 bi an kafamda canlandı ahahahadgasgdafhga
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 ya tam yapıcaktım ki havata attığım b ir kaç takladan sonra bir an zaman donar gibi oldum slow motiona geçtim ve farkettim ki yan taraftaki teknedeki insanlar üzerlerine su sıçrıcak diye çok ürkmüşlerdi. ve bende agacın dalına basıp oradan tekrar iskeleye geri takla attım ve sonra efendi efendi suya girdim hiç sıçratmadan.
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 samaella said: dna ne güzel bişi yahu geçen killer aradı beni telefonda ve dedi ki "noyan benim omzum bir türlü düzelmiyor ve streoid basmaktan sıkıldım bu yüzden parayı bastırıp GDO olaylarına giricem ama dna kısmı için seninkileri kullanabilir miyiz ?" diye sordu.. bende "kardeşim olduğun halin olarak çok güzelsin böyle bana benzemene gerek yok. omuzun içinde gel sana heal basayım bi ara misler gibi olursun" dedim çok sevindi.
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 noyzura banlanmisti ? bu 2012 kayitli.. dedim neler oluyor zamanda ileri geri sicramadami yapmaya basladi :D
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 demiştim size yani zamanla oynamak benim işim diye. Ama belki ninja manyağı gelip sahte accountlarıyla gelip noyan rpsi yapıyor burada. belki soulbringerın o şiirlerini yazan noyanın ta kendisiydi.. kim bilir..
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 şte noyan oldugu fark edilene kadar ne kadar da sıcak karşılanmıştı oysa ki asdf
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 e gene banlanacaksin simdi. herhalde nicki degil kisiyi banliyorlardir :P uslu dur emi cucum.
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 yok yeni acc acinca eskisi permaban oluyo, yeniyle devam ediyosun
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 sıcak karşılamaları seksi kadınlardan tercih ederim. ama biliyorsunuz i <3 paticik like a love song baby asdfg
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 sorun o iste bu banlanandan eski, yani yeni aslinda eski. banlanan yeniydi ama aslinda eskiyi kullanmadigi icin eskiymis gibi oldu. lan!
Arma Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 http://i40.tinypic.com/ohkakm.jpg TIK. yanlış anlama olmasında mütemadiyen palavra görünce aklıma geldi paylayayım istedim :)
Killer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 hakliyim said: samaella said: dna ne güzel bişi yahu geçen killer aradı beni telefonda ve dedi ki "noyan benim omzum bir türlü düzelmiyor ve streoid basmaktan sıkıldım bu yüzden parayı bastırıp GDO olaylarına giricem ama dna kısmı için seninkileri kullanabilir miyiz ?" diye sordu.. bende "kardeşim olduğun halin olarak çok güzelsin böyle bana benzemene gerek yok. omuzun içinde gel sana heal basayım bi ara misler gibi olursun" dedim çok sevindi. lan noyan hangi dünyada yaşandı bu? benim yaşadığımda değil heralde sdfa wat is dis şit
Öne çıkan mesajlar