Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

before - after foto #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hakliyim said:

Direnişin ilk günlerinden beri hiç spor yapamadım salona gidip. sadece dans ve seks.. eriyorum günden güne .. üstüne vegan oldum falan..

ben de ya spor yapıyorum ya seks yapıyorum. ikisi hiç aynı dönemlere denk gelmiyo. kaslar bitince spora geri dönüyorum
Mesaj tarihi:
Cheaz said:

abi baya uzak duruyor nasıl atlıycaksın sdf

Noyan 1 sn de havada 8 yumruk atıp o ağacı kapıp 3x10 pull up yapıp atlar suya hey yavrum hey.
Mesaj tarihi:
ya tam yapıcaktım ki havata attığım b ir kaç takladan sonra bir an zaman donar gibi oldum slow motiona geçtim ve farkettim ki yan taraftaki teknedeki insanlar üzerlerine su sıçrıcak diye çok ürkmüşlerdi. ve bende agacın dalına basıp oradan tekrar iskeleye geri takla attım ve sonra efendi efendi suya girdim hiç sıçratmadan.
Mesaj tarihi:
samaella said:

dna ne güzel bişi yahu

geçen killer aradı beni telefonda ve dedi ki "noyan benim omzum bir türlü düzelmiyor ve streoid basmaktan sıkıldım bu yüzden parayı bastırıp GDO olaylarına giricem ama dna kısmı için seninkileri kullanabilir miyiz ?" diye sordu..

bende "kardeşim olduğun halin olarak çok güzelsin böyle bana benzemene gerek yok. omuzun içinde gel sana heal basayım bi ara misler gibi olursun" dedim çok sevindi.
Mesaj tarihi:
demiştim size yani zamanla oynamak benim işim diye.

Ama belki ninja manyağı gelip sahte accountlarıyla gelip noyan rpsi yapıyor burada.

belki soulbringerın o şiirlerini yazan noyanın ta kendisiydi.. kim bilir..
Mesaj tarihi:
hakliyim said:

samaella said:

dna ne güzel bişi yahu

geçen killer aradı beni telefonda ve dedi ki "noyan benim omzum bir türlü düzelmiyor ve streoid basmaktan sıkıldım bu yüzden parayı bastırıp GDO olaylarına giricem ama dna kısmı için seninkileri kullanabilir miyiz ?" diye sordu..

bende "kardeşim olduğun halin olarak çok güzelsin böyle bana benzemene gerek yok. omuzun içinde gel sana heal basayım bi ara misler gibi olursun" dedim çok sevindi.

lan noyan hangi dünyada yaşandı bu? benim yaşadığımda değil heralde sdfa

wat is dis şit
  • Yeni Oluştur...