Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

before - after foto #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Beyler ben oluyorum gibi. Ne bi duzenli diyet ve makro hesabi var ne de duzenli egzersiz. Temiz yiyorum, kafama gore canim nasil cekiyosa idman yapiyorum gelisiyor bir sekilde.

Diyeti dogru yapsan makro tutsan su kadar ogun yesen vs. diye anlatmayin biliyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:

abi bu 5 4 3 2 1 ne anlama geliyor

rep sayıları. 1'e kadar her set biraz daha ağırlaştırıyosun. 1e gelince maksimumun.

ama zaten blackin dediği gibi hasta olma sebebim bu. sinir sistemim falan çöküyo işin sonunda.

olay biraz su an vucudumu zorluyorum neye dayanacağını görmek için ayarlama yapmak için.

ama haftada 2 gün böyle calısırsan baya verim alırsın. ben 5 gün böyle calısınca sıkıntı oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

Zaten blackin dediği gibi hasta olma sebebim bu. sinir sistemim falan çöküyo işin sonunda.

Bu bende de var ya, trainingi abartip diyeti dogru yapmayinca bunye zayifliyor. 2 hafta dokunmuycam agirliga falan. Salondan uzak kalmak da kotu his ya insan suclu hissediyor, bagimlilik resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:

elma bildiğin yalan oldun o zaman.

spora başlayamayanlar kulübüne bekleriz 2 hafta sonra asdf

of o karın kasları ne göbek olur

bagimlilik ya. ofiste stres oldum gitmiycektim arkadas cagirdi bi chest triceps attik en dandiginden. isik ve poz kasamadim oyle bi resim

Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada bende karin kasi adina hic bir sey yok. Gunluk aktivitelerimi idame ettirecek kadar var. Evet abs i es geciyorum hep.

Gecen hafta abs class e gittim, fit falan degilmisim 2 dkda bittim. Do you even lift bro diye sorulabilitesi olan kankalar benden daha iyi performans sergilediler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...