elma Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 havada kaldim, sahitlerim var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Beyler ben oluyorum gibi. Ne bi duzenli diyet ve makro hesabi var ne de duzenli egzersiz. Temiz yiyorum, kafama gore canim nasil cekiyosa idman yapiyorum gelisiyor bir sekilde. Diyeti dogru yapsan makro tutsan su kadar ogun yesen vs. diye anlatmayin biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 bacakları unutmuyoruz demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 valla ne yalan soyliym unutuyoruz arada tabi ki Leg day mi, o da neymis? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 vucut kendine gelmeye başladı 3-4 gün önce bu. 1.5-2 aya hepsi geri gelir heralde. gerçi hasta oldum hemen ak. http://i.hizliresim.com/LEar8z.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 bmpcc al. o kadar para ver kalitesiz siyah beyaz foto cek. filmin banyosunu evde mi yaptin bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 ahahah abi site salonuydu burası ışık yok bi şey yok telefonla bu kadar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 zaten yeterli isik yoksa bmpcc'de islemez.. hmm kotu bir durummus. bi dahaki sefere haber ver, hemen isiklari getirelim.. gecmis olsun bu arada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 obur kamerayla sadece ciplak kizlari cekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Saleel Al Sawarimoid'lerin çıkmış, ama biraz daha Jihadroceps çalışmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 eyvallah kardeşim zülfikarlarım zayıf kaldı bu aralar oralara ağırlık vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Zülfikarların long head'leri için supinate edeceksin. Short head için negatif ağırlıklı gidebilirsin. Ps: Şu Fitocracy'yi kullanmaya başlasana yine adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 abi şu an gittiğim her gün: 5 set deadlift 5-4-3-2-1 veya squat 5-4-3-2-1 5 set shoulder press 5-4-3-2-1 5 set bench press 5-4-3-2-1 5 set tbar row 5-4-3-2-1 3 set barbell curl 5-5-5 3 set dips 5-5-5 yapıp eve dönüyorum. sonra da hasta oluyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 deadlift squat hergün heavy girdiğinden olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 abi bu 5 4 3 2 1 ne anlama geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 misisipi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 elesso said: abi bu 5 4 3 2 1 ne anlama geliyor rep sayıları. 1'e kadar her set biraz daha ağırlaştırıyosun. 1e gelince maksimumun. ama zaten blackin dediği gibi hasta olma sebebim bu. sinir sistemim falan çöküyo işin sonunda. olay biraz su an vucudumu zorluyorum neye dayanacağını görmek için ayarlama yapmak için. ama haftada 2 gün böyle calısırsan baya verim alırsın. ben 5 gün böyle calısınca sıkıntı oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 mantıklıymış her set 15 kere yapıyon yani hareketi. bi deniyim akşam, kaslar çıkarsa haber veririrm abi sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 her set 15 degil , o yazdıkları her setteki rep sayısı agır baslayıp , max bitiriyor he bu arada yulaf blendleyip kepek unuyla karıstıran var mı sütle yiyemiyorum artık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Valla omuzu sakatladıktan sonra artık çok tekrar orta ağırlığa döndüm. Kas çıkarıcam diye oramı buramı koparıp haftalarca fizik tedavi vs vs ile falan uğraşamam 40tan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 moriarty said: Zaten blackin dediği gibi hasta olma sebebim bu. sinir sistemim falan çöküyo işin sonunda. Bu bende de var ya, trainingi abartip diyeti dogru yapmayinca bunye zayifliyor. 2 hafta dokunmuycam agirliga falan. Salondan uzak kalmak da kotu his ya insan suclu hissediyor, bagimlilik resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 elma bildiğin yalan oldun o zaman. spora başlayamayanlar kulübüne bekleriz 2 hafta sonra asdf of o karın kasları ne göbek olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 elesso said: elma bildiğin yalan oldun o zaman. spora başlayamayanlar kulübüne bekleriz 2 hafta sonra asdf of o karın kasları ne göbek olur bagimlilik ya. ofiste stres oldum gitmiycektim arkadas cagirdi bi chest triceps attik en dandiginden. isik ve poz kasamadim oyle bi resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 çok anlamam spordan bodybuildingden falan ama backlar çok ince duruyor bu resimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Bu arada bende karin kasi adina hic bir sey yok. Gunluk aktivitelerimi idame ettirecek kadar var. Evet abs i es geciyorum hep. Gecen hafta abs class e gittim, fit falan degilmisim 2 dkda bittim. Do you even lift bro diye sorulabilitesi olan kankalar benden daha iyi performans sergilediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar