Marty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 chrome said: +2 dex +2 cons geliyormus dex fena degil de, cons rahatsizlik verebilir. ramazanda kebab fotosu koyuyo pis adam
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Viktor islam hakkında bilgi almak istiyorsan ibni teymiyye külliyatını bul sonuna kadar oku yunan felsefesi temelinde dahi tüm sorulan sorulara cevap veriyor. Kafa karışıklığın gider en azından
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Vingthor said: abi 'dinci' fanatik demek çünkü. herhangi birşeyin fanatiğinin algısı kapalı zaten. birçok insan forumda normal müslüman yani kara değil. herkes çipet değil Cipet garip bir müslüman ya. Anlamak için uğraşıyorum. Bi gün sivasa gidecem sırf tanımak, anlamak için.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 noldu şimdi beyler kaç kişi jesuscu oluyor.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Cipetpet said: Viktor islam hakkında bilgi almak istiyorsan ibni teymiyye külliyatını bul sonuna kadar oku yunan felsefesi temelinde dahi tüm sorulan sorulara cevap veriyor. Kafa karışıklığın gider en azından inan islamla ilgili senden daha fazla okumuşumdur en zırva adnan hoca kitapları dahil buna
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Red said: noldu şimdi beyler kaç kişi jesuscu oluyor. 6 etti
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 viktor bu din ff7 gibi. tam hikayeyi öğrenebilmek için 30 tane ek kontent okuman gerekiyor. senin anlayacağın dilden yazdım bak. yoksa hala ff7 en iyi oyunlardan biridir.
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Hz isa yı sevenler olarak 6 ise benide sayın 7 olsun
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Cipetpet said: Hz isa yı sevenler olarak 6 ise benide sayın 7 olsun isayı cidden seviyorum çunki en azından ahlakına kefil olabiliyor tarih, cidden çok temiz bi insanmış ve yaşadığı hayat ve felsefes cidden çok temiz ve saf isadan sonrası ama tam reroro
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Misyoner falan varsa onlarin referral linkten hristiyan olayım. Üç beş bi şey kazansın adamlar. Sonra cipeti referans gösterip geri gelirim. Bugini bulduk. En üst kata ulaşana kadar böyle devam. Cipeti muhammed, misyoneri isa yapana kadar gider gelirim ben.
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Nekro said: ben bu kitabın çevirisine yardım ettim lan ahaha
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Nekro said: (tu) salağın tekine verdim şunu kaybetti, gene almam lazım
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Vingthor said: Nekro said: ben bu kitabın çevirisine yardım ettim lan ahaha sumerce mi biliyosun lan
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ingilizceye çevirdik bunu liseden arkadaşım acar ile. asıl onundu yani olay. başka bir liseden arkadaşımız olan GRISWOLD doğrulayabilir bunu dfkhkdf
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Akito said: Misyoner falan varsa onlarin referral linkten hristiyan olayım. Üç beş bi şey kazansın adamlar. Sonra cipeti referans gösterip geri gelirim. Bugini bulduk. En üst kata ulaşana kadar böyle devam. Cipeti muhammed, misyoneri isa yapana kadar gider gelirim ben. diminishin returnler var boşuna kasma dinde bug buldum diye
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Hm yabancı ülkede hristiyan olmak mı vatandaşlık almak için daha kolaylık sağlar yoksa burda olup eften püften bir sebepten kavga başlatıp dayak yemek mi. Ciddi ciddi dört beş sene sonra olup kaçabilirim buralardan
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 çiipetpet kuraaan ve oruç altı ümmeeeet üstü bulut gelsen burda beyniiii unut islam ne güzel ne güzel
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Viktor said: Nekro said: (tu) salağın tekine verdim şunu kaybetti, gene almam lazım bu kürsünün baş kitabı ilan edilmeli
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Onun arkasından Turan Dursun okunur, Din Bu tavsiyedir.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 allahsızlıgı yayma kursusunuz tartısılmaz sorgulanmaz kutsal kıtabı budur artık! buna inanmayan herkez munafıktır ve cayır cayır yakacaz!
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 allahsızlığı yayma kürsüsünün Quranı http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/f8/Blind_Watchmaker.jpg
Öne çıkan mesajlar