Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allahsızlığı yayma kürsüsü çalışıyor...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Viktor islam hakkında bilgi almak istiyorsan ibni teymiyye külliyatını bul sonuna kadar oku yunan felsefesi temelinde dahi tüm sorulan sorulara cevap veriyor. Kafa karışıklığın gider en azından
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

abi 'dinci' fanatik demek çünkü. herhangi birşeyin fanatiğinin algısı kapalı zaten. birçok insan forumda normal müslüman yani kara değil. herkes çipet değil

Cipet garip bir müslüman ya. Anlamak için uğraşıyorum. Bi gün sivasa gidecem sırf tanımak, anlamak için.
Mesaj tarihi:
Cipetpet said:

Viktor islam hakkında bilgi almak istiyorsan ibni teymiyye külliyatını bul sonuna kadar oku yunan felsefesi temelinde dahi tüm sorulan sorulara cevap veriyor. Kafa karışıklığın gider en azından

inan islamla ilgili senden daha fazla okumuşumdur en zırva adnan hoca kitapları dahil buna
Mesaj tarihi:
Cipetpet said:

Hz isa yı sevenler olarak 6 ise benide sayın 7 olsun

isayı cidden seviyorum çunki en azından ahlakına kefil olabiliyor tarih, cidden çok temiz bi insanmış ve yaşadığı hayat ve felsefes cidden çok temiz ve saf

isadan sonrası ama tam reroro
Mesaj tarihi:
Misyoner falan varsa onlarin referral linkten hristiyan olayım. Üç beş bi şey kazansın adamlar.

Sonra cipeti referans gösterip geri gelirim. Bugini bulduk.

En üst kata ulaşana kadar böyle devam.

Cipeti muhammed, misyoneri isa yapana kadar gider gelirim ben.
Mesaj tarihi:
Akito said:

Misyoner falan varsa onlarin referral linkten hristiyan olayım. Üç beş bi şey kazansın adamlar.

Sonra cipeti referans gösterip geri gelirim. Bugini bulduk.

En üst kata ulaşana kadar böyle devam.

Cipeti muhammed, misyoneri isa yapana kadar gider gelirim ben.

diminishin returnler var boşuna kasma dinde bug buldum diye
Mesaj tarihi:
Hm yabancı ülkede hristiyan olmak mı vatandaşlık almak için daha kolaylık sağlar yoksa burda olup eften püften bir sebepten kavga başlatıp dayak yemek mi.
Ciddi ciddi dört beş sene sonra olup kaçabilirim buralardan
  • Yeni Oluştur...