Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 http://img819.imageshack.us/img819/6098/kursu.jpg geçenlerde belirtmiştim sırf %99 hedesinden sıyrılmak ve ramazanda sokakta yemek yerken dokunulmazlık kazanabilmek için gidip din haneme hristiyan yazdırıcam diye, hem kendi arkadaş çevremde hemde patide baya ilgi gordu fikir haftaya bole bi protestan klisesine uğramayı düşünüyorum vaftiz için, katolikler çok uzun süre arıza çıkartıyorlar kurs filan, ortadokslar hakkında fikrim yok bakmadım yani varmı buradan bu işi başka ciddi ciddi düşünen? 4-5 olduk şimdiden ne faydası olucak peki bunun? a-)sokakta herhangi bi arıza çıkardıklarında "aha buyur hristiyanım" dediğin anda T.C. deki hakları uluslararası antlaşma ile korunan yegane azınlığa mensup biri olarak gerek AIHM gerek iltica taleplerinde kendini bi adım tepeye alıyorsun otomatik b-)ilerde cocugunu azınlık okullarına kayıt ettirebiliyorsun, ben paçamı kurtaramadım bari cocuk kurtarsın diyenler için ideal c-)hukumete gıcıklık olsun diye, bundan başka sebebe zaten gerek yok varmı başka ilgilenen bu işle? bide neden boş bırakıp ALLAHSIZ yazdırmıyorsunuz diyenlere işin dini inanç kısmına hiç girmeden şu hikayeyi yolluyorum http://www.itusozluk.com/goster.php/havaliman%FDnda+lin%E7+edilmek+istenen+ateist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ne ugrasicam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 abi jölede verelim vatikana baş bilmem ne olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 vaftiz olunca sertifika mi veriyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 bir ara düşünmedim değil. dine tamamen inanmayan biri olarak kilise kültürü ve hıristiyan ilahileri daha samimi gelmiştir bana. nufusta islam yazmasını sevmesem de türkiye'de yaşayan biri olarak saçmalıklara maruz kalmamak için islam olarak kalması daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 aquila said: vaftiz olunca sertifika mi veriyolar? evet vaftiz belgesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ulan demin bi kadın geldi kapıyı açtım, duamız var yemek dağıtıyoruz kaç kişisiniz dedi. iftar miftar için geldi sandım tek kişiyim de yemek yedim sağolun başkasına verirsiniz dedim. çok var sonra yersiniz dedi. yok teşekkür ederim dedim. sonradan aklıma geldi sitede biri ölmüştü dün ya ahahah ölüye saygısızlık yaptık çok ayıp oldu. islam aleminden özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 oha madem belge veriyolar evde kalmış kızlar nasıl keşfedemediler bu olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Hızlı biçimde mezhep çatışmalarına ve milleti dinini korutuyormuş gibi düşündürüp olay çıkarttırmaya doğru çekmeye başladılar. Ülkeden sorun halinde çıkıp gidecek gücünüz yoksa yapmayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Red said: bir ara düşünmedim değil. dine tamamen inanmayan biri olarak kilise kültürü ve hıristiyan ilahileri daha samimi gelmiştir bana. nufusta islam yazmasını sevmesem de türkiye'de yaşayan biri olarak saçmalıklara maruz kalmamak için islam olarak kalması daha mantıklı. aksine dokunulmazlık bi ateist veya musluman dayak yer linç girişimine maruz kalırsa hiçkimse iplemez ama azınlık mensubu birinin başına gelirse bu butun dunya ayağa kalkar, bizimkilerin aksine hristiyanlar din kardeşlerini baya baya hukuki yollar ile koruyorlar biz ise silahlandırıp terorist yapıyoruz, ülkelerini karıştırıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 viktor bi kilise kurarsın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 sonradan olma hristiyani hristiyanlar da dover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 kiliseye gitmeyi severim. haçım bile var sdfds. şiddet konusunda dediğin gibi olabilir. ama gün gelir evlenicem dersin karının ailesi hıristiyana kız vermeyiz der sdfs. kimlikte en kötü din hanesinin boş kalması iyidir. hıristiyanla hıristiyan muslumanla musluman oluruz işimize geldiğinde aahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 yaa o devlete tepki icindi yeaaa dersin, inanmiyorum ben hic aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 reampage said: abi jölede verelim vatikana baş bilmem ne olursun. maalesef kendine saygı duyan kurumalrda bole olmuyor işler, işte papa çıkıp "vatikan dibine kadar yolsuzluğa batmış" diyebiliyor ki herifler ozerk, kendi dinlerini kendileri finanse edio bizde ise zorla gazpedilen vergilerden beslenen diyanet bir imamı sırf durust davrandı ve hukumetin goygoyculuğunu yapmadı diye gorevinden uzaklaştırıyor, ortaçağda camilerin spor ve kultur merkezi olduğunu bilmeden "vay efendim mihrabın onunde durdular" diye camide kuran kursundan çıka ncocuklara badminton oynatanlara saldırıyor (ki izni veren ve genclik spor bakanlığı ile olan protokolun altında imzası olan gene diyanet) goygoyculuk boel bişi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 kız alma verme kaldı mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Merhaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Red said: kiliseye gitmeyi severim. haçım bile var sdfds. şiddet konusunda dediğin gibi olabilir. ama gün gelir evlenicem dersin karının ailesi hıristiyana kız vermeyiz der sdfs. kimlikte en kötü din hanesinin boş kalması iyidir. hıristiyanla hıristiyan muslumanla musluman oluruz işimize geldiğinde aahah boş bıraktığın anda gangbang davetiyesi çıkarıyorsun ehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 beyler ofansif mümin geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 vaftiz islamdaki saçmalıkların tümünden daha saçma sanırım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Vingthor said: kız alma verme kaldı mı ya ya yok ailesine der x hıristiyanmış baba der. sonra uğraş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 kutsal su icmis bir hristiyan kizi alir, no problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Aluriel said: viktor bi kilise kurarsın artık kuran kurmuş zamanında, bi 400 sene filan geç kaldık yoksa din filan rahat kurucak lore biliom zaten http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2013/04/frequency-of-miracles.png şu var bide, havada duruyorum dersen ispat et diolar adama bide artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 olm hristiyan olsak köşede kıstırsalar hangi cemiyet kurtaracak bizi. haberleri olmaz münafık diye kuyuya atarlar valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mantıklı geliyor aslında hm.Avrupada vatandaşlık hakkı almak için bir kolaylık yapıyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar