karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 susadım sabah 7 de kalktım karga pohunu yemeden
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 susadım acıktım yok arkadaşlar. niyetlimisiniz değilmisiniz. fizyolojik durumunuzla ilgilenmiyoruz
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 tabi niyetliyiz. ne sandın oruç tutmayacak mıydık ?
desertt Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 oruç tutmam, cumalara giderim, arada namaz kılarım,dua ederim. Allah affedici sonuçta 40tan sonra hergün namazımı kılıp tövbemi ederim
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 komikli şık olarak "нет" koyaydın ya, niyet diye okunuyor hem.
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 'Kötü niyetliyim' şeklinde bir komikli şık da olurdu. Hiç olmamasından iyidir.
lemuria Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Çalışırken oruç tutmak doğru değil. Tamamen düşünmeyi engelliyor. Ofiste tutanlar var ama ben o kadar saat, bu sıcakta vucudumu sussuz ve aç bırakmayı düşünmüyorum. cevap : hayır =]
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Su içmek serbest olsa hiç bir şekilde sorun olmayacak.
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 lemuria said: Çalışırken oruç tutmak doğru değil. Tamamen düşünmeyi engelliyor. Ofiste tutanlar var ama ben o kadar saat, bu sıcakta vucudumu sussuz ve aç bırakmayı düşünmüyorum. cevap : hayır =] bizim ofiste ufak bi çağrı merkezimiz var, ordaki arkadaş oruç tutuyor beyni yandı daha saat 1 olmadı. mal gibi oldu inatla oruç tutucakmış.
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Dün de işte soruyordu herkes birbirine. Size ne olm ya milletin orucundan.
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Şimdi yemek yedim ama kalbim sizlerle güzel dostlar.
lemuria Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Liebe said: lemuria said: Çalışırken oruç tutmak doğru değil. Tamamen düşünmeyi engelliyor. Ofiste tutanlar var ama ben o kadar saat, bu sıcakta vucudumu sussuz ve aç bırakmayı düşünmüyorum. cevap : hayır =] bizim ofiste ufak bi çağrı merkezimiz var, ordaki arkadaş oruç tutuyor beyni yandı daha saat 1 olmadı. mal gibi oldu inatla oruç tutucakmış. bizim de network uzmanı aynı durumda, adam işi gücü bıraktı soliter oynuyor =D
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 oruç tutan yazılımcılar system.out.println() den öte bişi yazamıyor şu an.
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Oruçluyum dedim ofise full akp powa dışarı çıktım iskender yedim geldim
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Oruç tutanların oruç tutmayanlara oranı çok beklediğim gibi çıktı , memnunum.
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 senko said: oruç tutan yazılımcılar system.out.println() den öte bişi yazamıyor şu an. Ahagahaha çaldım :D
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Orucla beraber sigarayi da birakayim gibi bir dusuncem var bu sene de. Bakalim neler olacak.
di Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 "Sana ne yapraam" secenegi eksik kalmis.
Öne çıkan mesajlar