fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 susadım sabah 7 de kalktım karga pohunu yemeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 susadım acıktım yok arkadaşlar. niyetlimisiniz değilmisiniz. fizyolojik durumunuzla ilgilenmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 tabi niyetliyiz. ne sandın oruç tutmayacak mıydık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 oruç tutmam, cumalara giderim, arada namaz kılarım,dua ederim. Allah affedici sonuçta 40tan sonra hergün namazımı kılıp tövbemi ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 komikli şık olarak "нет" koyaydın ya, niyet diye okunuyor hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 'Kötü niyetliyim' şeklinde bir komikli şık da olurdu. Hiç olmamasından iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 nayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Çalışırken oruç tutmak doğru değil. Tamamen düşünmeyi engelliyor. Ofiste tutanlar var ama ben o kadar saat, bu sıcakta vucudumu sussuz ve aç bırakmayı düşünmüyorum. cevap : hayır =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Su içmek serbest olsa hiç bir şekilde sorun olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 lemuria said: Çalışırken oruç tutmak doğru değil. Tamamen düşünmeyi engelliyor. Ofiste tutanlar var ama ben o kadar saat, bu sıcakta vucudumu sussuz ve aç bırakmayı düşünmüyorum. cevap : hayır =] bizim ofiste ufak bi çağrı merkezimiz var, ordaki arkadaş oruç tutuyor beyni yandı daha saat 1 olmadı. mal gibi oldu inatla oruç tutucakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 küfür orucundayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Dün de işte soruyordu herkes birbirine. Size ne olm ya milletin orucundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Şimdi yemek yedim ama kalbim sizlerle güzel dostlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 kaç saat var la dajha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 niyetli misin vay vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Liebe said: lemuria said: Çalışırken oruç tutmak doğru değil. Tamamen düşünmeyi engelliyor. Ofiste tutanlar var ama ben o kadar saat, bu sıcakta vucudumu sussuz ve aç bırakmayı düşünmüyorum. cevap : hayır =] bizim ofiste ufak bi çağrı merkezimiz var, ordaki arkadaş oruç tutuyor beyni yandı daha saat 1 olmadı. mal gibi oldu inatla oruç tutucakmış. bizim de network uzmanı aynı durumda, adam işi gücü bıraktı soliter oynuyor =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 oruç tutan yazılımcılar system.out.println() den öte bişi yazamıyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Oruçluyum dedim ofise full akp powa dışarı çıktım iskender yedim geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Oruç tutanların oruç tutmayanlara oranı çok beklediğim gibi çıktı , memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 senko said: oruç tutan yazılımcılar system.out.println() den öte bişi yazamıyor şu an. Ahagahaha çaldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 neye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Orucla beraber sigarayi da birakayim gibi bir dusuncem var bu sene de. Bakalim neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 "Sana ne yapraam" secenegi eksik kalmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar