knox Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 oyun bittikten sonra nasil bir bosluga dusuyor insan anlatamam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 onun olacağını bildiğim için sonlara doğru üzülmeye erkenden başladım, hatta hala da bitiremedim o yüzden ağırdan almaya başlayıp. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 2 haftada 130 saat played var, bi boşluğa düştüm cidden bitince denize felan gireyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Mementos farmliyorum bitmesin diye :( gief divine pillar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Q7X664Tve-I uzgunum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=688z-4SWxOQ buraya koymalıyım esas :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 misheard lyrics tuzağına düşmeyeceğim noooo wishmaster'ı 10 yıldır fishmaster olarak hatırlıyorum. neyse ki japonca var da en azından aynı sözlerin ingilizce dubı kazınmıyor kafaya, rahatsız etmiyor öyle SASUGA JOOKAAAA hariç. :p http://danbooru.donmai.us/data/__kitagawa_yuusuke_kurusu_akira_morgana_niijima_makoto_okumura_haru_and_others_persona_and_persona_5_drawn_by_nanaya_daaijianglin__2ed4dc4ecc299fe7ccc4c25cd82dbda1.jpg you'll never see them comiiiiin'~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 ffxv kisminda ciglik attim:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 ilk persona oyunum.. spoiler neyin gormeyim diye 20 nisandan beri bu ve "tips&tricks" topiclerine girmiyordum heueh.. simdi artik son duzluge girince tum postlari okudum.. son palacetayim.. 1 aralik sanirim tarih.. bitirebildigim kadar confidant bitirmeye calisiyorum.. morgana haber verdi oyunun bitmeye yakin oldugunu.. social linkler 5 oldu zaten.. bakalim.. daha bitirmedim ama hayatimda oynadigim en iyi serilerden biri net.. MGS'nin yeri ayridir bende.. o hep birinci olacak ama bu da onun pesinden gelir yani heh.. yalniz efsane oldugu kadar yorucu da.. 145 saat olmus playtime ve NG+ oynayacak gucu hissetmiyorum su an kendimde.. biraz ara verince ffwd yapa yapa kasarim artik.. o sekilde heralde 10 saate falan biter? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 ng+'a elindeki personalar, para, kartlar filan aktarılmıyordu diye hatırlıyorum önceki oyunlarda, ancak rank 10'ta unlock olanlar unlocked kalıyor. social statların bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 persona compendium equipment para skill cardlar social statlar ozel itemlar bunlar aktiriliyor ng+ a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 bi de rank 10 ladığınız kişiler item veriyor oyun bitmeden önce ng+ da tekrar linki kurduğunuz zaman 10 muş gibi tüm özelliklerini kullanabiliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 son 5 saattir X e basiyorum ama cok keyif aldigim bir X seruveni oluyor su ana kadar. ancak bir seye uyuz oldum agir spoilerli soru shiho catidan atladi ancak ben bundan bir gun once su lanet voleybol ogretmenini oldurmeyelim secenegini sectim ya da buna benzer bir sey. eger saldiralimi secseydim olaylar degisecekmiydi yoksa oyunda sadece tek bir hikaye var ve ne yaparsak yapalim seceneklerde, olaylar belli bir sekilde mi ilerliyor? sinir oldum :) help! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 oyunun bütünü için konuşamam da o tarz seçeneğe göre değişmiyor oyunun akışı. ama confidantlarla konuşurken nabza göre şerbet verebilmek önemli, hoşlarına gitmeyen şeyler daha az ya da hiç ilişki puanı vermediği için seviye yükseltmen çok yavaşlar, 0-4 puan arası seçenekler, o gördüğün uçan notalar yani. yerinde sayman bile mümkün uygunsuz seçeneklerle. main story eventler için geçerli değil ama bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 tamamdir saol sam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 ulan ne oyundu be.. 2 ay oldu bitireli ama ozledik.. http://i.imgur.com/dcCCiB9.jpg https://www.youtube.com/watch?v=Pzc7GURO15U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 çok şahane coverlar yapıldı, çok şükür hakettiği ilgiyi gördü batıda oyun gördüğüm. bundan sonra tek endişem bu seriyi de mobil gacha çılgınlığına aktarmaları ve ana seriyi unutmaları. bir altıncı oyun olur umarım, olursa da 10 yıl bekletmezler bu sefer. http://danbooru.donmai.us/data/__kitagawa_yuusuke_kurusu_akira_morgana_niijima_makoto_okumura_haru_and_others_persona_and_persona_5_drawn_by_whispwill__2f6e595d1e9648d59f4ac4a78bd579d8.png take your time ama 10 yıl değil. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 o kadar guzel bittiki dondum dondum sayfalarca yaziyim istedim ama icimden gelmedi. persona 5 bittiginden beri duzgun boyle single player oyun bakamiyorum bin kat helal olsun ya, ending tam olarak boyle yaziliyor. sifir asspull, sahane bir buildup ve kusursuz bir son ve perde. birsuru seyi sorguladim bu oyun sayesinde, batidaki dandrik firmalar ibret alsin. PoE gibi selam verdigin ilk koylunun antik cagdan basliyarak din uzerine sempozyum verdigi, en alakasiz npc nin bulundugu alakasiz sehirle ilgili 400 yillik tarih dayadigi wrpg ler batsin :p su oyun batida yapilsaydi ya sansur yer yada dini inanclara hayvan gibi giydirip birseyleri sorgulattigi icin yasaklanirdi. su boktan donemde butun dunyayi apathy ve karanlik sarmisken adamlar resmen devasa bir fener yakti gormeyi basarana. en baba siyasetci, din adami, yonetmen, yazar ve bilumum sanatci tayfasi bile bu kadar net bir elestiri getiremedi insanogluna. heleki en son bad ending direk gunun ve hepimizin icine dustugumuz durumun ozeti https://i.ytimg.com/vi/786qrpuQ0Kk/hq720.jpg su kadar basit ve siradan bir resim bile cok fazla dusunce gecirmeyi basarabiliyor ve dakikalarca dusuncelere daliyorsam emek var bunda ya animesi geldiginde yer yerinden oyniycak direk duzgun yaparlarsa ve sansurlemezlerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 napiym simdi ben P4'e mi geciym :P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 hayalkiriligi olur, animesini izle gec :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 walla P5'ten sonra tekrar bir 100+ saatlik oyuna enerjim yok cidden.. dedigin gibi yapacagim :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 önce normal seriyi, sonra üstüne golden'ı izle sırayla. golden new game+ şeklinde ve golden'da eklenen kısımları içeriyor, tamamlıyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 said: Persona 5 Voted Best RPG of All Time by Famitsu Readers; NieR: Automata Places 4th The survey gathered 2,295 votes, 56% from males, 43% from females (1% didn’t specify their gender). 9% of votes were in their teen years, 36% in their twenties, 37% in their thirties, 16% in their forties, and 1% in their fifties, with an additional 1% that did not identify their age. Voting was done between June 22nd and June 28th. Below you can read the full ranking, with the number of votes for each game: 1-) Persona 5 – 256 2-)Dragon Quest III: The Seeds of Salvation – 218 3-)Chrono Trigger – 194 4-)NieR: Automata – 177 5-)Final Fantasy VII – 169 6-)Dragon Quest V: Hand of the Heavenly Bride – 165 7-)Suikoden II – 155 8-)NieR – 151 9-)Persona 3 -131 10-)Final Fantasy XV – 110 11-)Xenoblade Chronicles – 104 12-)Final Fantasy X – 100 13-)Xenogears – 91 14-)Persona 4: Golden – 90 15-)Dragon Quest IV: Chapters of the Chosen – 82 16-)Final Fantasy VI – 81 17-)EarthBound – 78 18-)Final Fantasy IX – 75 19-)Final Fantasy VIII – 74 20-)The Witcher 3: Wild Hunt – 72 suikoden 2 ile DQ 3 un yeri degisse baya yakin kafamdakine :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 JRPG fanları tarafından oylanan bir listeye, 20. sırada bile olsa tek WRPG oyunu olarak girmek, gerçek kralın hangi oyun olduğunu gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 senden beklemezdim p5 i birinci sıraya koymanı dissapoint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar