deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 İnsanların dini inançlarına sonsuz saygı duyan bir adam olan beni insanlıktan çıkartacaklar yakında... Altlı üstlü 2 dairede tahminim 20 civarı 12-18 yaş arası kız kalıyor, başlarında da hocam hocam peşinden koştukları hiç sesini duymadığım bir tip. Her neyse, bu arkadaşlar 5 aydır her gün ilahi olduğunu düşündüğüm ama halen çözemediğim şeyleri koro halinde söylüyorlar saat farketmeksizin. (misal şu an ya da c.tesi sabahı) İlahiler bitiyor bu sefer birbirleriyle şakalaşmalar, balkona çıkıp car car konuşmalar. Balkon zaten benim cama 3-4 metre uzakta; sanki evin içindeler. Arkadaş ben o kadar sesle müzik dinlesem bu saatte komşular polis çağırır uyuyamıyoruz diye; bunlar 7-24 taciz ediyor Allahümme diye kimse gıkını çıkartmıyor. Hayır polisi arasam gece 12'ye geldi susmuyorlar diye polis gelip beni döver lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 polis niye gelip seni dövsün, önce üstüne düşeni yap sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Sozcu'yu ara. Karsi evde bir hoca harem kurmus de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Sokaktan Allahümesallili bişiler geliyor böyle a.k noluyoruz ya Teyzeler çıktı sokaga kızıyo şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Tesbihat yapıyolardır sdfsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 deadwoll semt neresi ani komşu muyuz ? Asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 aralarina giri, kizlarla fingirdes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 20+ 12-18 yaşında kız 1 Hoca İyi orta gol getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinotakao Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 yapacak bir şey yok abi, git bir uyar önce. Sonra apartman yöneticisiyle konuş toplantıda filan uyarsınlar. Oda olmaazsa polis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 trap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 GERGE said: Sozcu'yu ara. Karsi evde bir hoca harem kurmus de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Hoca hepsine yetemez. Go go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 spycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Bu sana tanrı tarafından verilmiş bir şans git dine kendini ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 SeaGle said: Tesbihat yapıyolardır sdfsdfg AHAHAHAH http://inciswf.com/1308746402.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 abiciler bir bir dokuluyor. mubarek adamlar sizii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 elimizden geldiği kadar işte, derslerimizde yardımcı oluyorlar inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 keşke ablacı olsaydım lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 adnan'a yanasican o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Ameno'yi son ses ac. http://www.youtube.com/watch?v=RkZkekS8NQU Bakalim ne yapicaklar. http://www.youtube.com/watch?v=bahqIFf4i8Y yada bunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 o ablalar gerçek olamaz ya, bi dokunmadan inanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Theridone said: SeaGle said: Tesbihat yapıyolardır sdfsdfg AHAHAHAH http://inciswf.com/1308746402.swf Abi o kadar başarılı bi taşşak ki bu gerçek olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eycuf Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 haha bizim evin yanı cemaat yurdu ben napayım:)) o ilahide tesbihattır harbiden her namazdan sonra yaparlar :)) ah ah maklube yicez diye az mı sohbete katıldım hey gidi hey :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Fin said: deadwoll semt neresi ani komşu muyuz ? Asdf Abi leş bi şehirde yaşıyorum ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar