Grego Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 şu son morocco olduğum oyun hala aklımda ya. single player da bile o kadar rmk ile gelmiyor. sırf adam settler kaptı diye çıkan komutan, sırf senden daha önce oraya koştu diye settler kapan quixef.. masum uygarlık hayallerimin katilisiniz. böhü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 o oyun benim yerim o kadar iyiydi ki tekrar bir 1v4 yenerdim sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 hadi oynayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 İçimden bir ses bu hafta sonu kimse Civilization oynamak istemez diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 ben oynarim ya eternity bir yere gitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 kaede oynarsa ben oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Ya şu oyunu her türlü oynadım da bir militaristic oynayamıyorum.World domination ile bitiremedim. Rica etsem bana bir guide filan verebilir misiniz?(site ismi-link-kendiniz de yazabilirsiniz) Japon aldım gene yapamadım hangi ırk bu konuda iyidir onu da anlamadım (japonlar en iyi gibi durmuştu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 japonlar kotu aksama eternityden vakit bulursam anlatirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 RamsesII said: Ya şu oyunu her türlü oynadım da bir militaristic oynayamıyorum.World domination ile bitiremedim. Rica etsem bana bir guide filan verebilir misiniz?(site ismi-link-kendiniz de yazabilirsiniz) Japon aldım gene yapamadım hangi ırk bu konuda iyidir onu da anlamadım (japonlar en iyi gibi durmuştu) problem ne ki? hiç mi şehir alamıyorsun? yani domination için nasıl bir guide'e ihtiyacın var. hadi kültür veya science desen yetişemezsin sende önce yaparlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Japonlar geç açılıyo mümkünse en azından böle tanka felan dönüşmeden atla katırla 2 3 ırkı yıkmak gerekiyo. 7 Irkla felan başladığını göz önüne alırsak ada tipi bi mapse en azından diğerleri gelmeden kendi adanı temizlemiş olcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Ya basitçe, aslında domination ın temeli de science. Oyunda belli üniteler var her çağda, çağdaşlarına göre bariz üstünlükleri olan, onlardan bir ordu yapacaksın salacaksın ortama Ancient -> Chariot Archer, Spearman Classical -> Composite Bowman, Spearman (Horseman) Medieval/Renaissance -> Crossbowman, Pikeman (Knight) ya da deniz varsa ortamda Frigate + Caravel (Privateer) Industrial -> Artillery (ama normal tech progression ın dışında, özellikle buna gitmen lazım) , Rifleman (Infantry vs) Modern -> Great War Bomber, Infantry veya deniz varsa Battleship + Steam Power la gelen gemi Atomic -> A-Bomb + Paratrooper, Bomber + Paratrooper, Rocket Artillery + Paratrooper vs. Information -> Stealth Bomber + XCOM Squad (Alhambra ve diğer tüm military xp binalarını yapmış şehirden basınca bu arkadaşı "Blitz" upgrade i hazır geliyo, bu da haritada görüş alanındaki bir şehrin yanına indirip aynı tur şehir alabilmeni sağlıyor) Yani domination da olay bundan ibaret, yukarıdaki birimleri ya herkesten önce üreteceksin ya da herkesten çok üreteceksin (production + strategic resources) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Abi ben productionu sağlayamıyorum ondan sıkıntı çekiyorum bunu çözdüm. Production için özellikle yapmam gerekenler var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Production başlangıç olarak şehrinin etrafındaki hill sayısına, strategic resource a ve seçtiğin civ e bakıyo. Misal Russia, strategic resource lara +1 production alıyor, Hun lar tüm pasture lara +1 production alıyor, bunların bol olduğu yerlere atıyorsun şehirleri, sonra önce Metal Casting gidip Workshopları diziyorsun sonra Great Engineer ları eğer Notre Dame, Statue of Liberty, Alhambra vs. gibi bir kaç kritik wonder değilse söz konusu olan ve başka aynı anda yapan yoksa wonderlara basmıyorsun, manufactory tile improvement ı yapıyorsun bir iki tane. Güzel hillerle başlamış şehirlerim genelde 100+ production u kolayca buluyor. Ha bir de, artists guild i yap growth u güzel olan bir şehirde ve art için değil golden age patlatmak için kullan çıkan artistleri, +%20 production golden age süresince. Ordu basacağın zamana denk getir mesela bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 hadi ne zaman oynuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 ben doydum pillar a, oyun olursa gelirim. böyle de birşey buldum; http://www.reddit.com/r/civ/comments/2yfulv/civ_6_ideas_borders_wonders_colonies_policies_and/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Ne kadar kötü fikirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 temsili kuiksef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Ben adam oluyorum herhalde? 90 tile çalıştırabilecekmişsin de, şehirler pop center diye bir şeyler kurmazsan 10 nüfusu geçemeyecekmiş vs vs Too lame didnt read Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 nigger please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 yarın akşam ve cumartesi uygun olacağım. pillars a da doydum gibi. şimdiden toparlayalım kadroyu. toparlanabilirsek ve izlemek isteyen olursa twitch den vereceğim oyunu. canlı yayında agzedise küfür etme şansını kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 ben oynarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 http://steamcommunity.com/id/grego-/ ekle panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 eklicem eve varinca, 4-5 saate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 ekledim kizilsakal ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 ok yarın oyun dönebilir bi ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar