axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Seru senin bi arkadaş var onu da çağır bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 İyi de hep olağan şüpheliler yazmış, Kaede nin yazış amacı farklı insanlar toplamaktı zaar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Komutan gelsin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Hmm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Multiye oyuncu ararsanız gelebilirim. Steam id: Nwalka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 tam emin olmamakla beraber, seru nun arkadaşı olarak yarın summon edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ben de belki gelirim, gece oynarsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 oynamaya calısıyorum. kuşatma olayını çözemedim. biri anlatıverse ya .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 kuşatma derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Şehrin etrafına menzilli üniteleri ama özellikle catapult trebuchet gibi şehirlere karşı bonusu olan siege ünitelerini dizip oklamaya/bombalamaya başlayacaksın. Şehrin defansı saldıran ünitelerin atağının 2 katından fazlaysa işin zor, 3 katından fazlaysa pek uğraşma. Şehri ele geçirmek için bi tane melee ünite gerekir en az, horseman vs. hızlı bi tane getirirsen şehrin hp i 1e indiğinde şehrin attack menzili dışında güvende tuttuğun horsemanle tek harekette girip alırsın. Ya da ranged birimlere destek olarak getirdiğin iki tane melee üniteyi aynı anda şehir menziline sokabilirsin, yine bi tanesi ölmeden alır şehri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 şu da var, melee ünitede, menzilli saldırı savunması ve heal skilleri de olmalı, şehrin saldırısını daha uzun süre üzerinde tutar bu şekilde, 1 spear türevi ce 4 kadar okçu ile ilk çağlardan şehir ala biliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ilk çağdaki warrior veya spearman'de heal veya ranged defence'in ne işi var. hiç gerek yok öyle şeylere. en temizi arkada bi atlı bulundurmak olayı gözetlemek tek turnde gelip alıyor. şehir isterse 100 str'e sahip olsun hp sıfırlanınca çat diye alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Ben gelirim dedim ama işim çıktı gençler, siz başlayın gece rmklara yetişirim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 • bende işim çıktı gelemem demiştim ama, 8-9 itibariyle Steam`de olacağım. Free For All için beni de yazabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 • var mı buralarda oynamayı bekleyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ses verin bakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 • ses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 seksdice quikserf komandante ses verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 quikserf marvel heroesda şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 [list] [*] :( [*] :( [*] :( [/list] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 • free for all için son çağrı. 5 kişi gibi görünüyoruz şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 oeeh 12'de mi başladınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 4 gibi filan bıraktık sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 sanki bi tane daha dönücek ses verin bakalım ben grego axedice hazırda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Gelirim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar