Seru Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 o friend, open borders olayının mantıklı açıklaması yok ya. sen teklif edince kabul etmeyip tonla resource para isteyen ai 2 turn sonra kendisi teklif ediyor. en iyisi de şey belki bnw'de düzeltmişlerdir daha o kadar oynamadım. 59 altın nakit, 5gpt karşılık benden bi resource isteyen ai ok'e basınca olmaz diyor, bu favorim :D kendisi teklif ediyor kabul ediyorum olmaz diyor daha iyi birşeyler sunmalısın dsadsasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Ben oynarken o tekliflere felan hiç girmiyorum, hep karşı taraftan gelince kabul ediyorum. Zaten genelde birşeyler teklif edip geliyorlar sömürmüş oluyorsunuz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 gandi ise bütün malvarlığını satıcaksın mesela. ne yaparsan yap happiness düşmüyor. 8k altın yapmıştım geçen oyunda. doğu avrupadan bering boğazına kadar harita benimdi 3 şehirle. yani luxury birden fazla varsa veya happiness yeterei kadar yüksekse satmak lazım ne var ne yok. hem sen para yapmış oluyorsun hem rakibi cripple etmiş oluyosun para kalmıyor vs ama işte bnw'de zorlaştırmışlar baya friend olman gerektiği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 bnw almadım ben ama salak ai sömürüyor beni ya :( 2 ünitem bu salakların ülkesinin arkasında kaldı. silk istiyo veriyom, open border diyom " mıhıhı hadi ordaan" diyo bana. it ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 city state gift yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 gri grafik harita alanları sorununu yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 patronage fulledim khan hediye ettiler japonyayla oynarken, sonrası streamroll zaten gfhgd çok saçma oldu ya klavyeye yüzümü sürdüm resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 abi dün zorla tekme tokat princede cultural victory aldım venedikle resmen zorla aldım ama yane ne biliyim diplomatic yada science gitsem 10 kat hızlı alırdım belki single city kastığımdan olabilir bide çok absürb bi yerde çıktım 1500lere kadar trade yapamadım onunda etkisi var ama az daha uzasa oyun almanlar diplomatic alıyodu gene bu host sürekli büyüyerek host olur olayı çok angut herkes kendine oy veriyo fraksişyonlaşmada yok host sürekli host kalıyo yane host gene host kalsın ama fraksiyonlaşma olsun oyunda mesela iroqashufahusq ırkı almanlarla savaştaydı faşist idolojideydi almanlar bende komunizm aldım iroqwrqwras gibi tek friendlysi bendim almanlara karşı benim 5 oyun var onun iki almanların 6 mesela ban aoy vermiyo ben host oliyim diye gidiyo kendine veriyo gene konuştuk yok kesinlikle olmaz diyo gene angut biraz AI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Onu yapmak için Iroquoisya spyını diplomat olarak gönderip bana oy ver diye trade etmen gerekiyor. AI butün bunları otomatik değerlendirsin kendi kendine karar verip beni desteklesin yok yani, oylarını senin istemen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 milletin core oylarını satın alabiliyorsun tradeden başka civlerin cs oyları satın alınamıyor ama sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Hayır benim ne istediğimi sezmeli AI dediğin. Intuitive hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 ben gecen venice ile holy religion talep ettim mesela kongrede, oy satin alarak kabul ettirebildim mesela, turizm firladi. tek diplomatla birden fazla oy da alabiliyosunuz ayrica, quickde oynuyosunuz diyelim ajanin gidip oraya yerlesmesi 4 turn suruyor, her yerlestiginde oy satin alirsan 16 turnde 4 oy almis oluyosun. genelde zaten ai cok sey istemiyor oy icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 bu yeni kültür victory multide direkt yalan ya. ne diyonuz? yani rakipler almamanız için her türlü pisliği yapablir, border açmayabilir, senin seçtiğin ideolojiden farklı seçebilir, muhtemelen senin dinini de kabul etmeyeceğine göre. ee ne kalıyo geri diplomat kalıyor bir de trade route. zaten border açmayınca konser de veremiyosun. science'da mesela yapabileceği pek birşey yok anca dalması lazım? bana dolayısıyla multide kültür victory biraz nanay geldi. ayrıca diplomatic victory için teknoloji gerekmediği için puan üzerinden de victory yani timed victory de nanay olmuş gibi. multide 3 civi aldim puanda tarihi fark atmış durumdayım fakat geri kalan medeniyetlerin yarısı atomic eraya girdiği için otomatikman world leader opsiyonu açıldı son 10 turn kala oylama 6 turn sonra, şükür birkaç tane ally var da kaptırmıyacaz liderliği galiba, ya olmasaydı. eskisi gibi sistem olsaydı teknolojide kimse o kadar gelişemediği için diplomatic victory bir opsiyon olamayacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Diplomatik çook zor multide, oyunun aşırı dengeli gitmesi gerekiyor. Aksi takdirde geriye düşen pasif oynamaz singledaki gibi. Bu arada multi demişken. Birazdan oyun var ficutlar hazırlansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 diplo gene yapılabiliyor ama kültür gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 lan sanki o kadar uzun süren multi oyuyn gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 6 civ'li oyunda culture victory kasıyorumda ya boyuna wonder kaçırıyorum yada kanka olduğumu sandığım civlerden boyuna savaş ilanı yiyiorum iyice sinirlerim bozuldu oyunda, zaten barış yanlısı içten pazarlıklı ghandi 1. gidiyor pof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 hep 1-2 turn kala wonder gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 sürekli seni geçen spesifik bir civ varsa spy ya da diplomat gönder. ne yaptıkğı görebiliyorsun kaç turn kalmış vs ona göre jungle keser ya da stagnation yapıp production'a abanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 religion korumak icin ne onerirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 behran said: religion korumak icin ne onerirsiniz religion ı enhance ettiğinde bi follower belief var başkaları senin dininin olduğu şehirlere din yaymaya çalıştığında senin dininin etkisini tamamen silemiyor, yarıya indiriyor diye onu seçiyorum ben etkili oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 ghandi beni bitirdi aradaki puan farkını kapatamadım, full culture gitti herif, üstüne scienceıda benden iyi olunca yakalayamadım. bir de kaçırdığım wonderlar olmasa. allahın gundisi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 abi oyunda gandhi kadar icten pazarlikli lider yok herhalde. kanka takilip 3 turn'de 40 tile asker sokuyor ulkene fhsdlfsdlkfjsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 genelde atom bombasını ilk research eden civ oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Kılıçdaroğlu değil mi, hep cehape zihniyeti işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar