Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 acıktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Buranin iftari oranin saatiyle 23:20'ta olunca vakit azcik ters olmus tabi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 sen nasıl bi insansın ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Yetenekli bi insanim bence. Firinda yaptim diyom la daha nolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ulan acıktım, evde güllaçtan başka bişey yok. tavsiye mavsiye vardır diye girdik zart kaburgalar vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 di said: Yetenekli bi insanim bence. Firinda yaptim diyom la daha nolsun. bak bide fırında yaptım diyi ya. bu saatte mümkünatı yok onu bulmamın EN İYSİ Bİ İŞKEMBE ÇORBASI İÇİYİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Guzel pişmiş eline saglık aksam aksam mavi yeşil lightlara saldırttın Pen çingene mangalı kullanıyorum sırkecıde 30-40 lira, tefalin o janjanlı aletınden daha ıyı bence, ev arkadısımın vardı, çingene mangalınyla tanısınca sallayıp attık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 12 saat boyunca pişirilen yemeğin ne vitamini kalır ne başka yararlı birşeyi sırf lezzeti için yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 konuyla alakasız ama illakı aranızda sahile inip de mangal yapan vardır, çok pis küfür yiyorsunuz abi sahile paten kaymaya spor yapmaya iniyoruz üstümüz başımız leş gibi is kokuyor et kokuyor elimden geldiğince uyarıyorum insanları da nereye kadar. iyice dibine girmeyin bari yolun. şimdi konudan devam edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 get la değşik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 heh geldi atletiyle insanları is kokutarak mangal yapan adam sfsdsfd hay sayfa başı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Ayıptır Günahtır be mübarek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Liebe said: konuyla alakasız ama illakı aranızda sahile inip de mangal yapan vardır, çok pis küfür yiyorsunuz abi sahile paten kaymaya spor yapmaya iniyoruz üstümüz başımız leş gibi is kokuyor et kokuyor elimden geldiğince uyarıyorum insanları da nereye kadar. iyice dibine girmeyin bari yolun. şimdi konudan devam edin Küçükyalı'dan Pendik'e kesintisiz mangal var sahilde haftasonları. Sen kimi uyarıyorsun hacı, eceline mi susadın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 haftaiçleri söylüyorum tek tük olanlara zaten, haftasonu zaten çıkmıyorum nefes alınamadığı için. tırsmıyor da değilim açıkçası çünkü geçen sene kadının teki üstüme yürüdü arkadan kocası ayaklandı falan ne diyoğn lan falan diyerekten fena topuklamıştım :D bu hafta uyardıklarımdan bir kaç tanesi haklısın bi dahakine daha ötede yaparız falan dedi ilginç biçimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Kapakli ve ustten rezistansli al pisen herneyse yaginin isiyla temasi duman yapiyor. Eger yag temasi olmazsa dumanda olmaz. Bende bu dedigimden var cok rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 denmiştir ama, dökme demir tava alsanıza. ha duman deli gibi oluyor ama tadı süper yapıyor etin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ızgara etin olayı zaten sızan yagın atese düşüp dumanının ete tekrar nüfus etmesi.ızgaranın olayı o.duman vs den rahatsız olacaklar var diye düşünmeyin. tava ızgara fırın hepsinin verdiği lezzet ayrı.hangisinden maksimum fayda alıp tadını seviyorsanız onu yapın. balık vs pişirirken yapışmasının sebebi de ızgaranın yeterince ısınmamış olması,fazla ısınmış olması,yeterince yağlanmamış olması veya kullandıgınız ızgaranın yeni olup üzerinde eski seferlerden bi tabaka kalmamış olması olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Dökme demirle ilk hamburger deneyimim. Fena olmadı. Eti gevşek, sulu, az pişmiş ve lezzetliydi. Yavaş yavaş season da oluyor tava. İsteyen olursa tarifi paylaşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 paylaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 di said: Firinin ust izgarasiyla sis ve pirzola pisirdim bugun, mangalin yerini tutmasa da baya guzel oldu. Altina da su dolu tepsi koyunca ne duman ne koku, hic bisey cikmadi. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/891845_10151604497913859_1720450562_o.jpg https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1016746_10151604498263859_1648891273_n.jpg Haliyle yarin obur gun hatuna caktirmadan siparisini vereyim ben su link'teki izgaranin. hehe nasil yaptin bunlari firinda? ozellikle pirzola gayet sulu gorunuyo. sadece su dolu tepsi yetti mi? arada kontrol edip tekrar su falan ekledin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Abi zor biseyi yok. Su dolu tepsi tamamen yagin yanmamasi, koku ve duman yapmamasi icin. Firin icinde ki dizilis soyle oluyor herseyi yerlestirdiginde; __________FIRIN____________ |----- FIRIN IZGARASI ----| |---------- ET -----------| |------ TEL IZGARA -------| |----- SU DOLU TEPSI -----| |_________________________| Bu sekilde diziyosun en ustteki izgaraya mumkun merkete yakin sekilde. Sonra sadece izgara kismini aciyosun, firin kapagi kapanirsa ne ala, kapanmazsa da acik birakiyosun, basinda bekliyosun kizarinca cevirmek icin. Budur tum olay. Yalniz firini guzel cizdim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 adeta bir grafiker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 mangal üstüne mermer kullanın gençler. suyunu kaybedip kurumaz kömürün üsütne akıtıp duman/kokuyu coşturmaz kömürü söndürmez hem de pişirdikten sonra kaldırıp (yanmayacak) masanın üzerine atıp direk fajita kafası mermerin üsütnde yersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 mermer kokar yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ciktisini alip magazaya gidicem simdi bana boyle bi firin lazim diye. firini gorunce, etleri bi tepside falan koydun sandim. aklimin ucuna bile gelmedi mangal tarzi dizmek. denerim bunu bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar