Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Tamam artik vurmayalim adama oldu zaten sesi solu cikmiyor casual gladiatorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Bende casual oynuyorum ama :(, tamam en yüksek karakterim sanırım 37 level falandı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 yok abi o adam mükemmel ya world 3# saurfang sp log koydum adam gelip sp rotasyonuma falan laf etmişti zamanında hele bi dps hesapları vardı böyle dummynin önüne geçip 9saat falan log kaydedip frost > fire falan diyodu eheuhe bırakın abi takılsın gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mithatcım akşam guild inv atayım, az bi harçlık, çanta falan veririz takilirsin bizim guildde istersen, eski toprak a göre daha az kişiyiz cçok fazla muhabbet dönmüyor gchatte ama ben oyunda oluyorum genelde 3-5 arkadasla. Casual takılıyoruz işte canin isterse pm at ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 onyxia guildiymiş 100g ve çanta veriyor 22 slot lolxd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Copper ore kastım 10 dakka , gidip copper bar yapıp sattım , bir iki stack daha alıp aynısını yaptım , sonra silvera kadar falan geldim 200 gold olmuştu :D hani başlangıçta gold kolay ya :D asıl o 30 bin gold falan yapanları anlamıyorum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 cata+mop leveling questleriyle zaten 8-10k toplarsın ileride. gold wow'da çok sıkıntı değil. bir de meslekten 2-3 bişeyler gelir, tamam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Gold konusunda bende çok kırgınım blizzarda, zamanında goldları gittim dağıttım millete şimdi full gearlı charlarımda 30-40 gold var, arena boostlayıp kazanıyorm goldu(100g per win),bunu da tamir parası gerektiğinde yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Xg per win iyi gelir getiriyor da, healer oynuyorum ben, adam geliyor yeşil gear sonra alt+f4 Halbuki hunter olsam günde 5k kasarım net sdfgfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Warrior açtım tank açtım , tauren açtım blood elf açtım , bi türlü karar veremedim ne oliim. Eskiden ally olurdum ne güzel human açardım hiç sıkıntısız gayet normal görünüyodu , bu horde harbiden hepsi birbirinden tipsiz , blood elf warrior olur mu ya ,hepsi 'ayyy öldürürrüm vallaa bak seniii , yırtarım o ağzınıı' tipli adamlar bundan ne warrior allahını seversen ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 horde warrior'un hakikisi orc'dan olur. shoulder'ları yeter. bi ara galiba küçültmüşlerdi shoulder'ları orc'ların sonra qq başlayınca geri getirdiler. rogue ve caster'lar için undead tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 hunterın da hakikisi orc olur heleki bm isen en hakiki orc bizim orc tur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Orclardan bahsedip shaman dememeniz ayıp olmuş, thrall gelip dövecek birazdan hepinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Shaman deyince de enhancement diyoruz. #direnenhancementshaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 5 charı da ki hepsi full tyran ( rogue mage warrior dk priest ) twisting nether ( horde ) a egcirdim, orda tavsiye edebileceğiniz türk guildi var mı, pvp yapan özellikle :) arena yapabileceğim arkadaşlar da kabulum bi de gold konusunda yardımcı olabilecek varsa sevinirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 'Galywix' diye goblin warlock açtım :D isim alınmamış bir L eksik idare edicez artık. Şahsen hunter ile warlock arasında kaldım , amacı level dungeon pvp falan filan değilde deli gibi para kasmak olan biri için hangi class gider bilemedim. Şimdilik bi bunu yapıcam bi de herbchemist kasarım bi müddet daha sonra para daha çok olunca jewelcrafting şart yanına ya alchemist kalır ya da enchanting kasarım. edit: acaba diyorum mining ile başlasam da enchanting veya jewelcrafting ikinci seçeneğim olsa hiç uğraşmasam mı herbchemist olmakla , race fazladan alchemy veriyo ama mining enchanting ve jewelcrafting en çabuk para kazandıranlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Twisting Netherda Horde isen pvp de ben seni bedavaya boostlarım mithat:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Jewelcrafting'ten çok para kaldıramazsın. Enchanting de öyle keza. Kazanırsın ama, öyle küplerce olmaz. WoW'da bu kadar gold biriktirip ne yapacaksın bilmiyorum ama en kestirme yol mining+herbalism yapmak. Düşük levellerden itibaren ufak ufak gelmeye başlar. İlla enchanting kasmak istiyorsan da yanına tailoring al. Tailoring nasılsa yancı bir meslek istemiyor. (Alch-Herb, Jewel-Mining gibi). Elbise dikersin, parçalarsın, enchanting malzemen olur levellerken. Gold harcamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 herb + mining de toplayıp satmak mesleklerde ne bilim flask yapıp satmaktan daha mı karlı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Uzundur (1,5-2 senedir) düzenli wow oyanmıyorum ama her zaman herb+mining kazanır. Dönemsel değildir, her zaman satılır. Hele yeni expansion geldiğinde, exp. başlarında çuvalla kaldırırsın kendini gathering'e verirsen :) Çiçek hem alchemy'ye hem de inscription'a lazım. Maden de jewelcrafting, engineering ve blacksmithing için lazım. Müşterisi bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mining kasıyodum en son , bi baktım 500 goldu geçmişim. Level 12 , 500+ gold var , bundan 3 sene evvel level 12 adamın 500 goldu var desen bank alt derlerdi , baya kolaylaşmış para kasmak oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 500g nedir? 10k gold 12 dolar olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mithat said: Mining kasıyodum en son , bi baktım 500 goldu geçmişim. Level 12 , 500+ gold var , bundan 3 sene evvel level 12 adamın 500 goldu var desen bank alt derlerdi , baya kolaylaşmış para kasmak oyunda. valla para konusunda 10k gold u olan adam fakir şu an :). mesela "Enchant Weapon - Dancing Steel" Ah den almak 2k gold civarı. 500g 3-4 tane gem parası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Öyle bir tepki vermişsiniz ki , 90 level end gear oldum ama 500 gold var demişim gibi. Beyler dikkatli okuyun biraz , 12 level adam 500+ gold yapıyosa 90 level adamın 10k degil cap neyse cap yapması lazım diyorum. 12 levelda 500+ gold olunca çok kolaylaşmış gold kasmak dedim. Bu paralelde düşünün gözünüzü seviim 'ooo 500 gold var pis zenginim bea' demedim anlayacağınız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 tmm pardon :) daha riding skill de öğrenicen bir dünya onlarıda düşün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar