Seru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 "patide bile görüyorum insan cümlelerin aralarına ingilizce kelime koyuyor" ne demek lan. burda görmicen nerde görücen. referans aldığı oluşumuma bak emenike.
clownbaby Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 DoruK said: ters işte lan zamanında kim akıl etmişse saçmalamış yoksa bugun ingilizler değil araplar yönetirdi dünyayı ibranice de tersten :P
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Seru said: "patide bile görüyorum insan cümlelerin aralarına ingilizce kelime koyuyor" ne demek lan. burda görmicen nerde görücen. referans aldığı oluşumuma bak emenike. donanımhaber de bile görüyorum insan cümlelerin aralarına ingilizce kelime koyuyor
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 pati ve dh gibi elit oluşumlarda araya ingilizce kelime sıkıştırmak çok yavşakça bir hareket zaten.ç
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Seru said: pati ve dh gibi elit oluşumlarda araya ingilizce kelime sıkıştırmak çok yavşakça bir hareket zaten.ç
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Türkçe çok bozuldu, bayagı bozuldu yani öyle böyle değil. inanılmaz bozuldu. cok fazla bozuldu yani. öyle b.. o kadar bozuldu, önünü alamadık öyle kötü bozuldu yani. bozuldu, bozuldu, bozuldu, bir yerden sonra bozulmaz diye bekledik, daha da bozuldu. artık bozulmasın dedik, iyice bozuldu. artık inanamadık, bozuldu, bozuldu gitti yani. Türkçe konuşmayı bıraktım ben de artık. "daha nasıl bozulur ya?" dedim, bu kadar daha fazla bozulmaz herhalde dedim ben. ben bi yerde duracak bunun bozulması diye bekledim ama gene bozuldu. Bunlar hep arapların oyunu bunlar yozlaştırdılar hep
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ne arapçası farsçası ya. Fransızcadan etkilenilerek yapıldı türkçe.Şu pislik fars arap Afrika kökenli ne varsa nefret ediyorum hepsinden ya. Bu kadar pislik sapkın leş iğrenç bi ırk olamaz yer yüzünde. Hiç bir faydaları yok ya dünyaya. ingilizceden etkilenilip yapılsaydı ne leş olurdu lan düşünsene otobüse OTObas diyon.
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 çince konuşalım atalarımız o yöreden gelme ya. töbeee
blindsnake Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Fakkoo said: Senin Dünya'ya ne faydan oldu yapraagım.Sanki doğacağın coğrafyayı secebiliyorsun orada doğan masum çocuğun günahı ne lan it.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 o zaman bi tanede benden " hartkor"
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 DoruK said: arapça ne tırt bi dil lan tersten okunan dil mi olur AHAHAHAHA ibranice de tersten sanırsam?
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Seru said: pati ve dh gibi elit oluşumlarda araya ingilizce kelime sıkıştırmak çok yavşakça bir hareket zaten.ç al işte kırdın
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 blindsnake said: Fakkoo said: Senin Dünya'ya ne faydan oldu yapraagım.Sanki doğacağın coğrafyayı secebiliyorsun orada doğan masum çocuğun günahı ne lan it. şöyle insanlar yaşıyor mu hala ? yıl 2013
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 bıyığı daha terlememiş tiplerin ingilizce'ye hayran olmasına da hastayım zaten.
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Tamam makara kukara yapıyosunuz ya da bazen yazdığìnız saçmalıkları makarayla örtüyosunuz da, ulan bir milleti siz yönetseydiniz ne kadar b.ktan olurdu diye düşünüyorum. Nerd ve marjinal beyinlerinizle cok zeki oldugunuzu sanıp üstüne dil din vbz hiç bi değer tanımadan harala hürele saçma sapan yaşyorsunuz valla acıyorum. He sadece garbadge da yazmyosunuz yani bunları. Yalnz "insan"ın değerleri olur yoksa hayvandan bi farkız kalmazdı.
Tarumar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 kthxbye said: Nerd ve marjinal beyinlerinizle cok zeki oldugunuzu sanıp üstüne dil din vbz hiç bi değer tanımadan harala hürele saçma sapan yaşyorsunuz valla acıyorum. lol imzamı yapsam bunu ya tayibinkimi yoksa bumu daha saçma karar veremedim.
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Sus kızdırma beni. Azcık akıllı olun hayat lol rofl ile geçmez hep
telnedim Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 bu başlığı açan salak mı yoksa salak taklidi mi yapıyor diye merak ediyordum. öğrenmiş oldum.
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Yok ya zaten arada tıkanıyorum konuşurken sürekli düşüne düşüne konuşmak kötü olurdu.
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Tarumar said: kthxbye said: Nerd ve marjinal beyinlerinizle cok zeki oldugunuzu sanıp üstüne dil din vbz hiç bi değer tanımadan harala hürele saçma sapan yaşyorsunuz valla acıyorum. lol imzamı yapsam bunu ya tayibinkimi yoksa bumu daha saçma karar veremedim. Yaşıyorum diyeniniz de tatava. Dil din vbz biliyorum diyeniniz bile ara sokaktaki bir esnaf lokantasında bir taoizm keşişiyle sohbet etmemiştir mesela, duyulduk bilindik dinleri biliyordur. .... template'in gerisini hatırlayamadım ya sdfdfsgfd
qwertyuasd Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Dil baya salak bişey. İletişim bariyeri olmaktan başka bir işlevi yok. Bir de bazı köylüler gurur falan duyuyor diliyle falan onları oyalıyor.
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 almanca tr icin en güzel dil olabilirdi. en kutsal dil sonucta.
Tarumar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 telnedim said: bu başlığı açan salak mı yoksa salak taklidi mi yapıyor diye merak ediyordum. öğrenmiş oldum. o senin kendi salaklığın kan testi yaptır belki genetik olabilir.
Öne çıkan mesajlar