Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2013

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nasıl biter abi indirim :/ bitmeseydi keşke fakirlikten ölüp gideydik de gene bitmeyeydi, dağ gibi gaben'ımın başını yidiler yediler bitirdiler gurbaaan olduguuum!!
Mesaj tarihi:
Ben de topicin sonuna gelmişken teşekkürlerimi iletiyim burda pc spec yeterli midir oyun değer mi hede hödö konusunda yardımcı olan herkese.

http://hugelolcdn.com/i/103265.gif
Mesaj tarihi:
Hehe birde vergi yapıştırırlar daha pahalıya gelir bu sefer. Origin mesela euro ya veriyor, biz steam den avrupa dışındakiler gibi $ a alıyoruz kazım yemiyoruz. Öteki türlü 10$ lık oyunu direk 10euro diye çeviriyor bunlar. Bence dokunmasınlar ya böyle iyi sanmıyorum bize rusya gibi pazar yapsınlar, sonra gidipde bazı oyunlar türkiyeden alınan türkiye serverları hariç oynanamaz felan derlerse görürüz günümüzü.
Mesaj tarihi:
Darksun said:

Hehe birde vergi yapıştırırlar daha pahalıya gelir bu sefer. Origin mesela euro ya veriyor, biz steam den avrupa dışındakiler gibi $ a alıyoruz kazım yemiyoruz. Öteki türlü 10$ lık oyunu direk 10euro diye çeviriyor bunlar. Bence dokunmasınlar ya böyle iyi sanmıyorum bize rusya gibi pazar yapsınlar, sonra gidipde bazı oyunlar türkiyeden alınan türkiye serverları hariç oynanamaz felan derlerse görürüz günümüzü.

http://s3-ak.buzzfed.com/static/imagebuzz/web04/2011/9/26/8/the-horror-6352-1317040287-14.jpg
Mesaj tarihi:
Bence cok ses etmeyin..dolar uzerinden mutlu mutlu takilin..EU/UK olunca cuzdan spazm geciriyor valla...TL konusunda hele, aman derim DLC DEVAM VERGISI, INDIE KREDISI falan tuttugunu uydurur bir vergi, sonunda dolar fiyati + %20-25 lere gelir fiyat.
Mesaj tarihi:
bu arada darksun'ın dediği türk server muhabbeti bazı oyunlarda ruslar için var steam'de. mesela borderlands rus serverlarında oynayabiliyorsun sadece, rezil birşey.
Mesaj tarihi:
sadece onunla da kalmaz, tr'ye sattıkları oyunlar sadece türkçe olur ileride, üzerine rtük sansürlemeye başlar. doggy'den duyuyorum alman sürümlerinde çektiği eziyetleri devamlı. saints row 3'de kan çıkmıyor, hatta rehine bile alamıyormuşsun lmao

avustralya saints row 4'ü yasakladı daha çıkmadan anal sonda silahı var diye ahah
Mesaj tarihi:
Evet böle kalsın ben memnunum valla. euro/pound la uğraşmak yok , paşa paşa dolarla alıyoruz dolarda şu son ay haricinde sabitti zaten. Millet forumlarda ağlıyor niye oyunları aynı rakam üzerinden euro cinsinden alıyoruz diye. Origin den euro cinsinden satıyor diye pek bişi alamıyorum mesela. Hem indirimleri dandik hem euro fiyatlar.

Yani sonuç olarak:

Kaşınmayalım, belamızı bulmayalım =)
Mesaj tarihi:
eskiden 10 dolarlik oyunu direk 10 pounda iteliyordu bana steam, ingilterede olduguğum için

şimdi 7 pounda felan veriyor

güzel oldu ya

Şuan skyrim ve mortal kombat ne kadar bir söyler misiniz?
  • Yeni Oluştur...