Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 lan su sale bitsin artik ya, durduk yere oyun satin aliyorum gerizekali gibi, yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 kojiroh iki tane unofficial patch var bloodline'i bugsız hale getiren. onlarlar süper oluyor oyun. birisi oyun neyse aynı şekilde bırakmış. diğeri bazı eksik gördüğü şeyleri eklemiş vs. işte son bölümler full combat olmasa tonla adama karşı. mükemmel bir oyun da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 fallout 1-2 oynayın 3'ü geçin vegas oynayın direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 divine divinity denemek istiyordum ben ne zamandır son anda aklıma geldi aldım. http://store.steampowered.com/app/214170 http://www.youtube.com/watch?v=v4HE4Ucsg1I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Bu dont starve güzel bir oyunmuş ya hoşuma gitti benim. 35 gündür hayattayım , kendime düzen kurdum felan ahaha bayağı komik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Şöyle 5 dolara kadar mutlaka almalısın dediğiniz bi oyun var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 saints row 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 rage nasıl? 5gayme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Rage iyi de çok çabuk bitiyor. Sonu da çok osuruktan. Sam said: saints row 3. O var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Silphatos said: fo2, ilk deus ex, torment ve bloodlinesla beraber 4 atlidan biri. Aka gelmis gecmis en iyi oyunlar fo2 ezbere gozum kapalı bitiririm 7 defa mı ne bitirdim tormentte keza aynı bloodlines zaten vbar 2 3 de onu bitirdim deus ex yok sadece oda cok stealth deil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 abi rage savaslı yarış gibi oyun çok fena değil alınamabilir yane 5 dolarsa carmack çok övdü ama fos çıktı yane oyun kötü değilde carmack yapınca böle quake 3 çıkcak sandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Cthulhu Saves the World & Breath of Death VII Double Pack Dishonored - The Knife Of Dunwall DLC Dishonored (ROW) FTL: Faster Than Light Sid Meier's Civilization V: Brave New World bende bunları aldım valla cthulhuyu biscuit çok övdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 şöyle 3 ile 4 dolar arası ne alınebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 shattered haven ve strike suit zero hoşuma gitti videolarını izleyince. alayım diyorum oynayan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Seru said: şöyle 3 ile 4 dolar arası ne alınebilir. defender's quest alsam mı? tower defense meet with RPG falan diyor tam benlik sanki? oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 BonePART said: Silphatos said: fo2, ilk deus ex, torment ve bloodlinesla beraber 4 atlidan biri. Aka gelmis gecmis en iyi oyunlar fo2 ezbere gozum kapalı bitiririm 7 defa mı ne bitirdim tormentte keza aynı bloodlines zaten vbar 2 3 de onu bitirdim deus ex yok sadece oda cok stealth deil mi yo patpat herkesi kesip de bitirirsin, gerçek rpg sınır yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 calimero said: shattered haven ve strike suit zero hoşuma gitti videolarını izleyince. alayım diyorum oynayan var mıdır? bundlestars.com tek oyuna para verme. bu sitede bundlesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 torclayt alsam mi diye dusnuyorum ya cok guzel indirim fln kafasi ama habire oynamadigim oyun doldu steam benim derdim o alsam oynucak miyim merak ediyor ve bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 torchlight softcore diablo gibin ben bundledan aldım tamda diablo 3 hediye ettiğinde benim hatun geldi irenmiştim diablo 3 ten zaten oynayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 torchlight 2 multiplayer ı diablodan daha eğlenceli tavsiye ederim. tabii item link yok vs. 5$ a indirimden aldığım ve tekrar oynadığım tek oyun. recommended Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 beyler sale'in amacı oyun alıp mutlu olup daha sonra oynamamak zaten. alıp oynucam mı diye kafa yormayın. alın sevinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 durdum durdum bende hiç oynamayacağım walking dead'i aldım. olsun dursun kenarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 o baya iyi diyolar da oynamassın boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 STY said: torchlight 2 multiplayer ı diablodan daha eğlenceli tavsiye ederim. tabii item link yok vs. 5$ a indirimden aldığım ve tekrar oynadığım tek oyun. recommended seni ariorum ben nerelerdesi ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 torch'da bende lvl8 85 karakter var multi atarsanız haber edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar