stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 1. ilk iki fallout oyunu, ve arkasından çıkarttıkları fallout:tactics http://store.steampowered.com/sub/2008 2. fallout 3 goty 3. en son çıkan New Vegas + tüm dlc'ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 eyv 13 dolar ediyo toplam. alim başlimi? vegası almam heralde şimdi düşer o ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Bu steam çok ilginç bir şey yahu. Zamanında bu Fallout'un 3'lü pakedi bir arada 10TL diye bayıla bayıla almıştım (Gerçi sonra daha da düşmüştü sanki fiyatı). Şimdi yine elim gidiyor, zor durduruyorum kendimi "alma yahu zaten var elinde orijinali" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 5 dolara vegas al oyna ya. eskilerle ne uğraşıyosun =) zamanında güzeldir onlar şimdi çekilmez =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Killer said: eyv 13 dolar ediyo toplam. alim başlimi? vegası almam heralde şimdi düşer o ilerde daha düşmez vegas, oyun + 3 majör + 3 de estetik ıvır zıvır dlc'si var o pakette :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 df said: 5 dolara vegas al oyna ya. eskilerle ne uğraşıyosun =) zamanında güzeldir onlar şimdi çekilmez =) ııh oynayan oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 kalite + oyun uzunlugu : fiyat orani new vegas ultimate'dan daha iyi bir indirim birak falloutlari hic bir oyunda olmadi butun steam'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 bu elder scrollsa morrowinddan başlamak gibi değil mi biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 vegasi aldim ama niye aldim bilmiyorum. Oynamacayacağım da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 değil morrowind lafı geçmişken koyayım şunu http://www.youtube.com/watch?v=d69wYi3_LWo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 İndirimdeyken bir fallout alacaksan new vegas ultimate'i al. Tonla içerik var onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 hepsini alcam da ya sevmessem? SDf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 sevmen lazım. sevmiyorsan bir sorun var sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 KARARSIZ KALDIM SERİYİ ALCAM DÜŞNÜÜYORUM ŞUAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 seriyti alma ne kadar iyi olursa olsun grafik, interface vs soğutur seni oyundan şu ana kadar hiç fallout oynamadıysan. direkt f3 goty ve new vegas ultimate al zati 10 dolar ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 çok uzun mu sürüyo ki? baldurs gate'de oynuyorum da kzenle rp yaptığım için gidiyo keyifli düşünmekteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 ilk iki oyunun interface'ini çözememek için ağır yeto olmak lazım, soğutmaz , hiç de bişey olmaz. ilk iki oyunu mutlaka oyna diyorum ben, settingi ve stat olaylarını daha iyi öğrenirsin, rp de yaparak oynuyorsanız çok güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 alıyorm abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 reampage said: Dayanamadım kenshi diye bir oyun aldım open ended sandbox teambased rpg diodu. kesin çöpe attık 20 lira ama dur bakalım early accses bunu ben de merak ediyorum. zaten bir tane alpha oyun aldım, starforge bir de bunu almayı götüm yemiyor gerçi ama fıjdsf. bir yandan da walletta 6 dolar var elbet harcayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 aldım beyler. oynayınca yorumları söylicem beğenmessem hayatınız boyunca stalklarım sizi dfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Falloutu beğenmeyen adam call of duty'e season pass alan adamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 ilk iki oyunu bethesda yapmamış mı? bende sadece 3 ve vegas varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Killer said: aldım beyler. oynayınca yorumları söylicem beğenmessem hayatınız boyunca stalklarım sizi dfdsf shut up and give steam your bottlecaps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 df said: ilk iki oyunu bethesda yapmamış mı? bende sadece 3 ve vegas varmış. ilk 2 oyunu interplay yaptı, tactics'i ilk ekiple pek alakası olmayan adamlara yaptırdılar. ilk iki oyun rpg , tactics ise adından da anlaşılabileceği gibi taktiksel vurdulu kırdılı oyun, rpg olayı yoktu pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 abi oyun 2 dakikada indi ama renk problemi falan var. monster'im da adam gibi çalışmadı oyun fdgd wat do? yarın okuycam yorumları varsa çözümü bilen. renklerde falan hata oluştu . gg hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar