Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2013

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu steam çok ilginç bir şey yahu. Zamanında bu Fallout'un 3'lü pakedi bir arada 10TL diye bayıla bayıla almıştım (Gerçi sonra daha da düşmüştü sanki fiyatı). Şimdi yine elim gidiyor, zor durduruyorum kendimi "alma yahu zaten var elinde orijinali" diye.
Mesaj tarihi:
Killer said:

eyv

13 dolar ediyo toplam. alim başlimi?

vegası almam heralde şimdi düşer o ilerde

daha düşmez vegas, oyun + 3 majör + 3 de estetik ıvır zıvır dlc'si var o pakette :)
Mesaj tarihi:
seriyti alma ne kadar iyi olursa olsun grafik, interface vs soğutur seni oyundan şu ana kadar hiç fallout oynamadıysan.

direkt f3 goty ve new vegas ultimate al zati 10 dolar ediyor.
Mesaj tarihi:
ilk iki oyunun interface'ini çözememek için ağır yeto olmak lazım, soğutmaz , hiç de bişey olmaz.

ilk iki oyunu mutlaka oyna diyorum ben, settingi ve stat olaylarını daha iyi öğrenirsin, rp de yaparak oynuyorsanız çok güzel olur.
Mesaj tarihi:
reampage said:

Dayanamadım kenshi diye bir oyun aldım open ended sandbox teambased rpg diodu.

kesin çöpe attık 20 lira ama dur bakalım early accses

bunu ben de merak ediyorum. zaten bir tane alpha oyun aldım, starforge bir de bunu almayı götüm yemiyor gerçi ama fıjdsf. bir yandan da walletta 6 dolar var elbet harcayacam.
Mesaj tarihi:
df said:

ilk iki oyunu bethesda yapmamış mı? bende sadece 3 ve vegas varmış.

ilk 2 oyunu interplay yaptı, tactics'i ilk ekiple pek alakası olmayan adamlara yaptırdılar. ilk iki oyun rpg , tactics ise adından da anlaşılabileceği gibi taktiksel vurdulu kırdılı oyun, rpg olayı yoktu pek.
Mesaj tarihi:
abi oyun 2 dakikada indi ama renk problemi falan var.

monster'im da adam gibi çalışmadı oyun fdgd

wat do?

yarın okuycam yorumları varsa çözümü bilen. renklerde falan hata oluştu .

gg hadi
  • Yeni Oluştur...