Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 neyse indirimi witcher 1-2 ,hotline ve ftl ile kapadım wiçır 2 ve hotline beleşe geldiydi zaten. toplamda 5 dolar harcadım skyrim 10 dolara düşse arşive atacaktım ama düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 ben de FTL: Faster Than Light, System Shock 2, Universe Sandbox, Fallout: New Vegas Ultimate Edition, Dishonored, Dishonored - The Knife of Dunwall, Torchlight II, Receiver, Upgrade Civ V Standard to Gold Edition. olaraktan kapamışım. skyrim le içimde kaldı. kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 bu son oylama mı beyler? bugün de dandik bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 son oylama değil 2 tane daha olacak 24 saat bitene kadar. ama headline'lar son. flash sale'ler de değişecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 cacık başladı cacık bitti ama yine de 200 dolar gitti. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Dishonored acaba 10 doların altına iner mi? Bide indirim için kart mart mevzusu varmış, dishonoredın da kartı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 200 nasıl harcadın ya benim aldıklarım Assassin's Creed Revelations Sword of the Stars: The Pit Sid Meier's Civilization V: Gold DLC Only Feb 2013 Iron Warriors (hediye) System Shock 2 Scribblenauts Unlimited FTL: Faster Than Light Strike Suit Infinity Fallout New Vegas Ultimate (hediye) Fallout: New Vegas (hediye) Serious Sam Legend of the Beast DLC (hediye) Baldur's Gate: Enhanced Edition (hediye) SS3 Jewel of the Nile DLC (hediye) bunlar toplam 50 civarı falansanırım hesaplamadım ama en güzel tarafı hepsi wallettan adsfghj, eyv gabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 abi şu trade kartlari ile nasıl bedavaya aldınız? Özet geçebilecek var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 geçti artık ya. fiyatlar çok düştü. 30-40 cente gidiyordu kartların çoğu.şimdi oldu onlar 9cent 10 cent ondan önce de millet 1-2 dolarlara satmış tabi. asıl onlar götürdü sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 ilk günler pahalıydı kartlar, özellikle foil olanlar, o zaman satanlar oyunları aldı, suan 10 cent falan kartlar, o zaman 3-4 dolardı hatta fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 evet kaymağı yendi bitti, betada iyiydi. mseela bi foili 16 dolara satmıştım uaehuae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Vay anasını serhat neler dönmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Artık zor çünkü kartların fiyatı düştü ama kart düşürüp satarak alıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 ne bu milletteki skyrim aşkı ya. bi ben mi beğenmedim =) 3 saat oynadım sadece yatıyo kenarda. library'e eklemeseydim keşke iyi takas yapılırdı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 +1 skyrim çok rerörö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 ben bu indirimleri anlamıyorum valla. batman 3.75'e inse alcaktım hala oynayamıyorum bu yüzden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Chivalry ve Infinite için son saati beklicem sanırım.. Alırım, ertesi gün 10 dolara düşer infinite, yakarım bu gezegeni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Dishonored'in DLClerini almaya değer mi? Sadece weapon ve time trial falan eklentileri anladığım kadarıyla. Ya şu DLC muhabbetini de hiç sevmedim zaten. Motorunuz kodunuz herşeyiniz hazırda, oturun adam gibi expansion yapın lan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Booster packler random mu düşüyor? Demin durup dururken booster geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 dishonored aldım ben de şimi 10 dolarlık dlc falan uğraşmam hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 yekeyeke said: Chivalry ve Infinite için son saati beklicem sanırım.. Alırım, ertesi gün 10 dolara düşer infinite, yakarım bu gezegeni! şivalri güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Core 2 Quad 2.4 ghz 3 gb ram Radeon 6570 kaldırır mı ki dishonoredı :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Red said: monoscope said: chivalry mi iyi mount & blade mi ikisi birbirinden çok farklı. aynı soruyu soracaktım ben de çünkü okuyorum descriptionı da m&b gibi sound edio, nedir farkı? bir de baya oynayanı var mı ? bir :) 4 tane expansion pack i mi ne var, onlar mı gerekio MP oynamak için yoksa normal 6 dolarlığı alsak ok midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 m&b'nin cilalanmışı şivalri, hangisini arkadaşlarınız oynuyorsa onu alın bnce,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=IyNGaIqIl6I şu videoyu izledim adam çok keyifle oynuo ki 9 ay önce mi ne koyulmuş betada güzel gözüküyor baya da yine da oynar mıyım çok emin olamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar