Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2013

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Dishonored'a bastim oyumu bende, gerci yeni aldim indirimli ayni fiyattan ama olsun, eksik kalmasin kimse :p

Dragon Age Ulti pack fiyat olarak gayet nefis hani sanmiyorum ama varsa oynamamis birileri, kesin kapsin derim..

Call of Juarez eskilerinden farkli daha iyi, heksat heksat western arcade oyun olmus, ama pahali hala, 4.99 luk oyun bence.

Endless Space de sanki azicik daha indirim istiyor, yeni expansion/DLC ile tech tree yi elden gecirdiler yeni irk eklediler, AI boostladilar falan..hani cok kasinti tutarsa alin oneririm...gerci Oyunun kendisi yeni expansion fiyatina..bilemedim...Arabirim ve grafikleri baya temiz.

Defiance beles haftasonu oldugunda oynadim baya, yani cok bir numara yok oyunda, multiplay oldugunu neredeyse anlamiyorsunuz hatta..3rd person kosturmaca, 3x terminal tamir et gel questleri disinda arada bir world event, herkes toplanir birseye ates edilir, loot alinir ve basa sarar...Baska bir olayini gormedim.

Bende pusuya yattim Walking Dead istiyorum, daha oynamadim ne dlc'yi ne esas oyunu hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

BigMan said:

DareJedi said:

CS GO alabilen var ise bana alsin lutfen 5dolarlik bir oyunda ben alirim ya da paypal vs yollarim steam server doludiyerek eklemiyor.

ben demin 7.49'a cs complete pack satın aldım ama şu an hiç bir şekilde store'a giremiyorum. girebilirsem haber veririm.

There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance.

diyor bende,kart bilgilerini girince
Sosyal ağlarda paylaş

Ha birde aklima geldi, bu trading kartlari 0.3-0.5 okutarak baya para yapiliyor, ben 15pound kadar yaptim. Ana menude dursa oyun yetiyor, her 30dk de bir kart dusuruyor. Her (bazi) oyun icin 3 ile 5 kart arasi dusuyor sanirim..Simdilik kozmetik ve epeen disinda bir etkisi yok kartlari tamamlayipda elde edilen Badgelerin.

Cirkef ve ucuzcu bir ruhla 5 oyunu ana menude acik biraktim gecen gun evden cikmadan once..ha ilerde Steam Levela gore mega avantaj veren bir duruma gelmez olay umarim eheh...

Neyse yani oyle para yapma imkani var az bisey...Keza aldiginiz oyundan kart dusuyorsa onlari satarak aslinda oyunu 1-2 papel daha ucuza almis oluyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

boşalan(cüzdanı) çıksın beyler, site kasıyor.

o diil de harbi bu ne acele zaten 24 saat var bu indirimler, gece alırsınız, yarın alırsınız vs, hasta mısınız lan, monitörü kırmayın cüzdanı fırlatarak.

şu ana sayfada görünmeyen indirimlerin bi listesi olsa ne güzel olur lan, dur bi reddit'e bakiim.

son olarak da dragon age origins+awakening ben 10 dolara mı ne almıştım zamanında kutulu olarak amazon'dan, steam'e yazdıramıyorum :( :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...