Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2013

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Black-ice said:

witcher 1 iyiydi gayet. çok yan questlere takılmazsın bayıyorsan.

Ya işin acı tarafı şu the Beast'i kestiğim yere kadar oynamıştım geçen sene, sonra da silmiştim Diablo 3 çıkınca. Şimdi aynı yerleri oynarken esaret yaşıyorum hele o rezalet diyaloglarla.
Mesaj tarihi:
mono said:

Aceace said:

Yav beyler size bişe sorcam. Benim hatuna hazır indirim de varken 3-5 oyun alayım diyorum ama ne alsam bilemiyorum. İngilizcesi iyi değil yani temel şeyleri anlıyor tabii de fazlası yok. Age of hd'den sıkılmış. Starcraft 2 oynamaya parmakları yetişmediğinden izlemekle yetiniyor. Platform, strateji (böyle düşük apm isteyen) ne biliyim çok ingilizce kastırmayacak advanture falan tarzı oyun öneriniz var mı?

Su anda aklima gelenler Portal 1-2, Trine 2. Strateji indirimde Shogun 2 oneririm, hem apm dostu hemde gorsel olarak sampiyon..

Bir kac saate yeni indirimler geliyor daha disine gore bir strateji duser tahminen.

Edit: Monaco da eglenceli baya, birde indirime girerse Giana Siters:Twisted Dreams grafikleri/mekanigi enteresan eski tarz platform oyunu var.

edit2: Might and Magic Heroes VI Gold, hani tartisilir muthis oyunmu degil mi, ama baya zaman gecirtir bence.

ingilizce diyo shogun diyon hacı sdaf
Mesaj tarihi:
Niye ki? Age of Emp / Sc2 oynayabilen biri Shogun da oynar gayet..Civ5 gibi herseyin ingilizce uzuncana tooltipi yok/gerek de yok neticede ikonlar gayet basit.
Mesaj tarihi:
son bi saati kalmış bir kez daha soruyorum :/

şu borderlands serisine bi el atamadım da ben. borderlands: game of the year için 75% indirimle 7.49$ diyor steam. ilerde biraz daha düşmesi mümkün mü fiyatın yoksa alayım mı?

almıyorum vazgeçtim. psikolojimi bozdunuz. PSİKOLOJİ.
  • Yeni Oluştur...