nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 puzzle quest 2'yi kaçırmayın beyler başından kalkamıyorum. candy crushun rpglisi... çok iyi ya. harda oynayın ve klavye kırmaya hazır olun.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Black-ice said: witcher 1 iyiydi gayet. çok yan questlere takılmazsın bayıyorsan. Ya işin acı tarafı şu the Beast'i kestiğim yere kadar oynamıştım geçen sene, sonra da silmiştim Diablo 3 çıkınca. Şimdi aynı yerleri oynarken esaret yaşıyorum hele o rezalet diyaloglarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 ben 1'i oynamadan 2'yi oynadım. gayet iyiydi. senaryo'da eksiklik hissetmedim. en fazla bazı göndermeleri anlamamışımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 wiçır 1 e başladım ben. genelde ilgi duymadığım bi tarz olmasına rağmen sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Disciples 2: Rise of Elves aldım özlemişim yıllardır bıkmadım şu disciples 2 den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 mono said: Aceace said: Yav beyler size bişe sorcam. Benim hatuna hazır indirim de varken 3-5 oyun alayım diyorum ama ne alsam bilemiyorum. İngilizcesi iyi değil yani temel şeyleri anlıyor tabii de fazlası yok. Age of hd'den sıkılmış. Starcraft 2 oynamaya parmakları yetişmediğinden izlemekle yetiniyor. Platform, strateji (böyle düşük apm isteyen) ne biliyim çok ingilizce kastırmayacak advanture falan tarzı oyun öneriniz var mı? Su anda aklima gelenler Portal 1-2, Trine 2. Strateji indirimde Shogun 2 oneririm, hem apm dostu hemde gorsel olarak sampiyon.. Bir kac saate yeni indirimler geliyor daha disine gore bir strateji duser tahminen. Edit: Monaco da eglenceli baya, birde indirime girerse Giana Siters:Twisted Dreams grafikleri/mekanigi enteresan eski tarz platform oyunu var. edit2: Might and Magic Heroes VI Gold, hani tartisilir muthis oyunmu degil mi, ama baya zaman gecirtir bence. ingilizce diyo shogun diyon hacı sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Niye ki? Age of Emp / Sc2 oynayabilen biri Shogun da oynar gayet..Civ5 gibi herseyin ingilizce uzuncana tooltipi yok/gerek de yok neticede ikonlar gayet basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 wiçır 1-2 tomb raider + singleplayer dlcleri birde bl2 psycho pack aldım şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 son bi saati kalmış bir kez daha soruyorum :/ şu borderlands serisine bi el atamadım da ben. borderlands: game of the year için 75% indirimle 7.49$ diyor steam. ilerde biraz daha düşmesi mümkün mü fiyatın yoksa alayım mı? almıyorum vazgeçtim. psikolojimi bozdunuz. PSİKOLOJİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Bu Hitmanin dlcleri multi içinmi sadece? yoksa singleda da kullanılıyormu, yazmıyor bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 @desqpio İleride de düşerdi ya bence büyük ihtimal, şimdi almaman iyi olmuş yani. Bir dahaki indirimde 5 dolar olur sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 hic almasan da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 co op yapacaksan alcan border. tek başına bayık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 evet sp çok bayıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 bitti mi summersale lan. bende sitim normal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Yook 22sine kadar surecek..update oluyordur Daily Sale olaylari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 bendede normal steam gözüktü çöktü şimdi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Dishonored gelmiş, %66, saldırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 DISHONORED. OH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 HADI BE GABEN DAHA YENI HOMM ALDIM GABEN PLEASE STAPH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 max payne in fiyat iyimi daha ucuza bulurmuyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 KOTAM DOLDU GABEN LÜTFEN ARTIK DUR ohh gaben göz yaşlarımı duyup 1.6 dolarlık summer foil kart attı haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 ABİ. DISHONORED. KEŞKE BAŞKA BİR ŞEY İSTESEYDİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 bugun cacık. castle crushers ve natural sel. aldım. wargame nasıl alınır mı? 19.9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 aha Reeeuuuussss heheh bekliyordum bunu iyi oldu. Dishonored yolcusu kalmasin bu arada, hele bu fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar