reampage Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 tf2 dota2 felan oynadığın zaman oyun sonu drop olarak geliyor, yani bana gelenler hep öle ama kötü kartlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 kartları alıp badge oluşturup şekil peşindeler işte. parası var işte sequo'nun hafif bilinçsiz versiyonları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 I am alive'e %75 görürseniz haber edin gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Tori said: Offf saints row 4'e indirim gelsin sfsdff. %75 yapçaklarmış çıkmamış oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 amk ya bastion 2 dolarken almmadm cartta duruyodu şimdi 7.50ye yükselmiş. wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 saints row the third = 5$ saints row horror pack = .80$ the witcher directors cut = 5$ aliyorum beyler onaylayın dfkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 saints rowu bi ara bakalım trade felan belki bulursun thq packte vardı cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 tomb da bio da card geliyormuş aktif edeyim keyleri madem zaten satılsa para etmio artık peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 BonePART said: saints rowu bi ara bakalım trade felan belki bulursun thq packte vardı cunku aldm abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 güzel oyun abi almışsın iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 şanslı pati grubu için inv kim atabiliyor steamda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 thq bundleda da bta oyundu yani cok uzuca bulamaxzdın zaten iyi yapmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bingildak said: bu kartları kim alıyor, neden alıyor, idrak edemedim bi ben aliyorum, cok guzeller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 700'e yakın Pokemon kartımın yanında bunlarda dursun diye topluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 steam getaway card trade'i istiyorum Reus vericem bioshock dışında bi kart arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 kerbal var degiselim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 knox said: indie boku cikali cok oldu ya.. su ucuz herif yuzunden,herkes acaba bizede duserminin pesinde.. cikan oyunlarin cogu horseshit zaten,hemen hemen hepsi bir birinin kopyasi ve cogu grossly overpriced.. hadi gene pc tarafinda humble bundle filan var 1 dolara alinabiliyor bu indie shit oyunlarda..konsol tarafinda cok komik ya.1 dolarlik oyunu 15 doalra satiyorlar...yaziklar olsun lanet herifler ya... +3565421 Bastion gelmiş geçmiş en başarılı indie oyunlardan birisi diye sayısız yerde/şekilde recommendationı var, da abi işte 1 dolarlık iphone oyunu gibi birşey yani. İndie oyun grafikleri vs bioshock infinite comparisonunda değil kimse ama .. http://www.mobygames.com/images/shots/l/36479-sonic-3d-blast-genesis-screenshot-thats-knuckles-find-him-or.gif ... şu da çocukluğunuzun meşhur 3 BOYUTLU SONİK'i. 20 sene öncesinin sega atarisi. Ve bastionun 3-4 saatlik gameplayinden uzun bir gameplayi olabilir sfsdfd. Hiç değilse oyun biraz uzun olsun, speedrunı online scoreboardı falan olsun istiyor insan artık şu devirde 15 $ 'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bastion 60 dolarlık birçok oyundan fersah fersah kaliteli her açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bastion'u acayip keyifsiz bulmuştum yarıda bıraktım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bastionu oynamadım ama 60 dolarlık oyunların kalitesizliği, indie oyunları kaliteli kılmaz. Çok tırt ve overpriced indie oyun olduğu doğru. bi de bu summer sales'da bi tırtlık var ya.Ne bilim Duke Nukem 3D %66 indirimde. Neden 75 değil abi yarım asırlık oyun lan nerdeyse sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 yazmadan geçemeyeceğim bastion xna'ya laf edenlere kapak olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 20ye alıyor muyuz civ expansionu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 60 dolarlık da bir ton aaa kalitesiz oyun var, mevzu ne anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 beyler ben size kaliteli oyunlar yapacağım. merak etmeyin. ama korsan indirmeyeceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar