Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ad3m said: ] oha adam efsaneymiş, hadi bilmemesi neyse de tavırlar o atarlı isyankar tavırlar offf has erkek ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 rahatsız olup izleyemiyorum lan ben bunları. olay neredeyse orasını açıp izleyip kapayasım geliyor. stres yapıyorum şimdi birileri çok utanıcak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 SDŞFLKDŞFL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Black-ice said: rahatsız olup izleyemiyorum lan ben bunları. olay neredeyse orasını açıp izleyip kapayasım geliyor. stres yapıyorum şimdi birileri çok utanıcak diye. Su hastaliktan bende de var. icim eziliyo boyle vidyoyu izlerken falan. Psikologa gitcem en sonunda adfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 aciklayici bir baslik lutfen konulara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 üşeniyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Şunu hep düşümüşümdür ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ad3m said: Şu adamı hala çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 kenan ışık'ın da nasıl hemen bir tarafları kalkmış, çocuğu ezmiş. halbuki o sorunun cevabını kendi google'dan 15 saniyede bulayım dese kaybolur, yandexten habertürkten çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Fistan said: aciklayici bir baslik lutfen konulara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Açıklayıcı olm işte. Moderasyon yapasınız mı geldi anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Anlatım bozukluğu yapmışım zaten sizin yüzünüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Kenan Işık Bilyoner kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Black-ice said: rahatsız olup izleyemiyorum lan ben bunları. olay neredeyse orasını açıp izleyip kapayasım geliyor. stres yapıyorum şimdi birileri çok utanıcak diye. şu zıkkım bende de var ya, tvde biri utanıcak, mal durumuna düşecek diye acaip strese girip izleyemiyorum. ama yalnız deilmişim, rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 bingildak said: ad3m said: ] oha adam efsaneymiş, hadi bilmemesi neyse de tavırlar o atarlı isyankar tavırlar offf has erkek ya. hadi bilemedin neysede seyirciye soruyosun 90% ı cevabı söylüyor onlara niye inanmıyosun inanmıycan niye soruyosun, reyting için tiyatromu yapıyolar ne yapıyolar anlamadım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 navyamphs said: Black-ice said: rahatsız olup izleyemiyorum lan ben bunları. olay neredeyse orasını açıp izleyip kapayasım geliyor. stres yapıyorum şimdi birileri çok utanıcak diye. şu zıkkım bende de var ya, tvde biri utanıcak, mal durumuna düşecek diye acaip strese girip izleyemiyorum. ama yalnız deilmişim, rahatladım. fremdschämen Etymology fremd + schämen Pronunciation IPA: /ˈfʀɛmtˌʃɛːmən/, [-mən], [-mn̩] Verb (reflexive, colloquial) to feel ashamed on someone else's behalf, to feel ashamed for someone else (e.g. because they don't feel ashamed of themselves) who has done something embarrassing https://en.wiktionary.org/wiki/fremdsch%C3%A4men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 southpark, honey boo boo bölümünü izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Bu psikolojik olayla ilgili bir bolum mu yoksa ilk vidyoyla ilgili mi izleyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ad3m said: abi şaka mı bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 adam beyni evde bırakmış öyle gelmiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Ters psikoloji! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 adam cool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar