copry Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 bingildak said: transeksüel'in bu kadar az olması beni düşündürdü, arkadaşlar dürüst olalım lütfen ankette. transsexual olsanız kendi memenize kerkinirsiniz
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 copry said: bingildak said: transeksüel'in bu kadar az olması beni düşündürdü, arkadaşlar dürüst olalım lütfen ankette. transsexual olsanız kendi memenize kerkinirsiniz erkek halimizle sanki kendimize kerkinmiyoruz da trans olunca gögüsleri mi hor gördün.
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Akito said: downwhereiam said: Referandum öncesi nükleere hayır taksim çadır kampında kalırken oraya gelen lgbtlilerle muhabbet kurmuştum.Bir tane çocuk vardı böyle bir cilveli , nazlı kendimde biseksüel olma potansiyeli o günden beri görüyorum Ahahaha adam bi ama toplum baskısından yonelememis.Toplum baskısı umrumda olmaz.Benimkisi kendini keşfetmek diyelim ama sonradan şöyle çıkarımda bulundum çocuğun feminen tavırları çekici gelmişti , kadından daha kadındı sanırım anahtar nokta bu
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 downwhereiam said: Akito said: downwhereiam said: Referandum öncesi nükleere hayır taksim çadır kampında kalırken oraya gelen lgbtlilerle muhabbet kurmuştum.Bir tane çocuk vardı böyle bir cilveli , nazlı kendimde biseksüel olma potansiyeli o günden beri görüyorum Ahahaha adam bi ama toplum baskısından yonelememis.Toplum baskısı umrumda olmaz.Benimkisi kendini keşfetmek diyelim ama sonradan şöyle çıkarımda bulundum çocuğun feminen tavırları çekici gelmişti , kadından daha kadındı sanırım anahtar nokta bu bu utanılcak bişi diilki, bu gezegende her erkeğin biseksuel oldugu başka bi erkek mevcuttur genelde, bizim forumda mesala insana cinsel tercihini sorgulattıran bir kahramanımız var http://25.media.tumblr.com/tumblr_m15ok8WFWb1qbnnp7o1_500.jpg
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Sequo konusunda paticiğin %90ının erkek götü yaladığı çıktı zaten. Bu anket niye?
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Laplace bu beyandan sonra mezarında ters döndü.
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 oylamaya katılan kadar yazan bile yok. http://fc01.deviantart.net/fs71/f/2013/102/d/4/profile_picture_by_raptor_assassin-d61hj62.jpg
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Fin said: diğeri kim pm atsın ;) Selam cnm
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 bu kadar ciddi bir konuyu garbage a taşıyan eller art niyetlidir.
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Rotweiler said: Sequo konusunda paticiğin %90ının erkek götü yaladığı çıktı zaten. Bu anket niye? Win
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Rotweiler said: Sequo konusunda paticiğin %90ının erkek götü yaladığı çıktı zaten. Bu anket niye? adam ne kadar usulca ne kadar derin vurmuş ya, helal olsun.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 şu sequo yalakaları mevzusudur gidiyor. kim abi onlar deşifre edin de bilelim sdfs
copry Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Rotweiler said: Sequo konusunda paticiğin %90ının erkek götü yaladığı çıktı zaten. Bu anket niye? this.
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 özel bir tercihim yok. sağlıklı olsun da farketmez
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 aquila said: cinsel tercih etmiyorum. tercih etmen için önce barajı geçmen lazım.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Red said: şu sequo yalakaları mevzusudur gidiyor. kim abi onlar deşifre edin de bilelim sdfs galiba listede ben de varım bilemedim listeyi ben yapmıyorum %90'I EVİNDE ZOR TUTUYORUZ!
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 bu da mi sinavla lan, ben girmedim sinava.
Öne çıkan mesajlar