Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik cinsel tercihler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bingildak said:

transeksüel'in bu kadar az olması beni düşündürdü, arkadaşlar dürüst olalım lütfen ankette.

transsexual olsanız kendi memenize kerkinirsiniz
Mesaj tarihi:
copry said:

bingildak said:

transeksüel'in bu kadar az olması beni düşündürdü, arkadaşlar dürüst olalım lütfen ankette.

transsexual olsanız kendi memenize kerkinirsiniz

erkek halimizle sanki kendimize kerkinmiyoruz da trans olunca gögüsleri mi hor gördün.
Mesaj tarihi:
Akito said:

downwhereiam said:

Referandum öncesi nükleere hayır taksim çadır kampında kalırken oraya gelen lgbtlilerle muhabbet kurmuştum.Bir tane çocuk vardı böyle bir cilveli , nazlı kendimde biseksüel olma potansiyeli o günden beri görüyorum

Ahahaha adam bi ama toplum baskısından yonelememis.
Toplum baskısı umrumda olmaz.Benimkisi kendini keşfetmek diyelim ama sonradan şöyle çıkarımda bulundum çocuğun feminen tavırları çekici gelmişti , kadından daha kadındı sanırım anahtar nokta bu
Mesaj tarihi:
downwhereiam said:

Akito said:

downwhereiam said:

Referandum öncesi nükleere hayır taksim çadır kampında kalırken oraya gelen lgbtlilerle muhabbet kurmuştum.Bir tane çocuk vardı böyle bir cilveli , nazlı kendimde biseksüel olma potansiyeli o günden beri görüyorum

Ahahaha adam bi ama toplum baskısından yonelememis.
Toplum baskısı umrumda olmaz.Benimkisi kendini keşfetmek diyelim ama sonradan şöyle çıkarımda bulundum çocuğun feminen tavırları çekici gelmişti , kadından daha kadındı sanırım anahtar nokta bu

bu utanılcak bişi diilki, bu gezegende her erkeğin biseksuel oldugu başka bi erkek mevcuttur genelde, bizim forumda mesala insana cinsel tercihini sorgulattıran bir kahramanımız var

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m15ok8WFWb1qbnnp7o1_500.jpg
  • Yeni Oluştur...